Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ για αξιόλογη την πήρα και έγραψα ασήμαντη.. Στα αντώνυμα την πάτησα με το "έλλογη". Δεν ήμουν σίγουρος τι σημαίνει και ήμουν μεταξύ του λογική και του αξιόλογη. Εν τέλει, έγραψα αναξιόλογη και έκαναν φτερά οι μονάδες. Στα υπόλοιπα καλούτσικα έγραψα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 845212
Επισκέπτης
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιποον έχουμε και λέμε, δεδομένου οτι το κείμενο ήταν """""πανεύκολο""""" () :
1) Περίληψη: Καλούτσικα το προσπάθησα ήμουν νομίζω κοντά στο κείμενο και επειδή ήταν δύσκολο πιστεύω θα μας χαρίσουν 1 μοναδούλα αν δεν ξύπνησε στραβά ο καθηγητής.
2) Ανάπτυξη της φρασούλας: Εκεί δεν μου ερχόταν τίποτα να γράφω τσίμα-τσίμα τα έγραψα
3) συναντώνυμα εκεί τα πήγα αρκετά καλά με 1-2 λαθάκια μόνο
4) Π.Φ.-Ε.Φ.: ΑΡΙΣΤΑ!
5) τροποι πειθούς: ΑΡΙΣΤΑ
6) μεταφορές: Πρέπει να τα πήγα αρκετά καλά
7) έκθεση: ωραίες ιδέες
Δεν λέω και τίποτα παραπάνω ούτε παίρνουν τα μυαλά μου αέρα για να μην προσγειωθώ απότομα, όπως στα συναντώνυμα λέμε 2 λαθάκια για να μας φανεί το 1 (ή το κανένα) ΘΑΥΜΑ!
Τώρα το μενού έχει βιολογία γενικής 1-2 κεφάλαιο κ αύριο τελειώνει η παράσταση με το 3 και """'δύσκολο"""" κεφάλαιο!
Καλή επιτυχία ζουζούνια μου σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
και εγώ χαλιναγωγώ έβαλα...Εγώ πιστεύω ότι θεωρείται τέχνη...γιατί όχι...
Τελικά το χαλιναγωγώ δεν πιάνεται σωστό για αντώνυμο του δαμάζω...;;;;
Μη λες τέτοια τώρα... όχι τώρα... πλζ
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΕΝΙΚΑ:Περιληψη Κειμενο-Σπαστικο και εκνευριστικο
ΑΣΚΗΣΕΙΣ:Απλες.Γραμματικη δημοτικου η ενεργητικη παθητικη συνταξη
ΕΚΘΕΣΗ:Οποιος δεν ειναι ρομποτ γραφει μια χαρα ιδεες.
artemaki
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι στις λεξολογικές έβαλα μια λέξη που δεν υπάρχει καν.
Πως τα πηγες Λαουριτο;
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Πολλοί μπερδεύτηκανΔηλαδή είμαι ο μόνος που στο Β4 έγραψα για παρατακτική και υποτακτική σύνταξη;
Λίγο αόριστη η εκφώνηση...
Άλλο να δεις αρβελερ στο σπίτι ήρεμος αλλιώς να σαι από το πρωί και να χεις το άγχος.τι σε δυσκόλεψε;
Και γω.Και εγώ για αξιόλογη την πήρα και έγραψα ασήμαντη.
Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί ξέφυγα από το χρονοδιάγραμμα μου και δεν έκανα καλά την περίληψη,
elka ♡
Νεοφερμένος
dubudubuza
Νεοφερμένος
Τη λογική δεν την έγραψα (μλκ μου) ήξερα πως είχε και λογική μέσα αλλά δεν μπορούσα να αποδελτιώσω το επιχείρημα
για να το τεκμηριώσω.... ε και τελικά δεν την έγραψα τη λογική
Πρέπει να την πάτησαν αρκετοί με τον ίδιο τρόπο. Αλλά ρε παιδιά, αφού λέει δύο τρόπους, πετάξτε έναν ακόμα εκτός από το συναίσθημα κι ας μην είστε σίγουροι (δε χάνετε και τίποτα), έστω να τσιμπήσετε κανα δυό μονάδες. Εγώ το έγραψα ότι είναι λογική, άφησα λίγο κενό χώρο για την αιτιολόγηση κι αφού τελείωσα την έκθεση και έμεναν κανά 2 λεπτά, πέταξα ένα "χρησιμοποεί τεκμήρια (αλήθειες) και επιχειρήματα" χωρίς παραπομπή.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Μέτρια μπέιμπι.Πως τα πηγες Λαουριτο;
Το κείμενο μας γάμησε.
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ έγραψα πως "χρησιμοποιεί επιχειρήματα και συγκεκριμένα..." και αναμάσησα την τελευταία φράση της παραγράφου.Πρέπει να την πάτησαν αρκετοί με τον ίδιο τρόπο. Αλλά ρε παιδιά, αφού λέει δύο τρόπους, πετάξτε έναν ακόμα εκτός από το συναίσθημα κι ας μην είστε σίγουροι (δε χάνετε και τίποτα), έστω να τσιμπήσετε κανα δυό μονάδες. Εγώ το έγραψα ότι είναι λογική, άφησα λίγο κενό χώρο για την αιτιολόγηση κι αφού τελείωσα την έκθεση και έμεναν κανά 2 λεπτά, πέταξα ένα "χρησιμοποεί τεκμήρια (αλήθειες) και επιχειρήματα" χωρίς παραπομπή.
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Γεια σας παιδιά.. Καταρχήν χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες... Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες... Λοιπόν υπάρχει ένα ερώτημα.. Κάποιοι στην έκθεση δε μετέτρεψαν τη δευτερεύουσα... θα το πιάσουν λάθος;;;;
Αν πρόσεξες, η πρόταση που είχε δύο σκέλη έπιανε 3 μονάδες, ενώ η άλλη δύο... οπότε, χάνεις τη μία αν δεν το έκανες
artemaki
Διάσημο μέλος
Μέτρια μπέιμπι.
Το κείμενο μας γάμησε.
Παμε παρακατω. Μια χαρα ειμαστεεε.
Καλη υπομονη.
dubudubuza
Νεοφερμένος
και εγώ χαλιναγωγώ έβαλα...
Μη λες τέτοια τώρα... όχι τώρα... πλζ
Ναι ρε παιδιά, σωστό είναι, μην τρελαθούμε. Δαμάζω, χαλιναγωγώ, τιθασεύω - όλα τα ίδια σκ@τά είναι! Κι εγώ αυτό έβαλα... Δε νομίζω να μην το πιάσουν σωστό.
TreStOr
Νεοφερμένος
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Στα συνωνυμα ,την πληροτητα λογικα εχω λαθος.
Η εκθεση ηταν καλο θεμα που ο καθενας μπορουσε να εκφρασει την αποψη του.
Παμε για τα επιλογης δυνατα παιδια!!!
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
αντι για ομιλια εκανα αρθρο.. ποσο θα κοψουν? :S
Αν έβαλες και τίτλο μέχρι 4 μονάδες.Μη πεταχτείτε να με κράξετε έχω ρωτήσει .Μετράει πολύ το επικοινωνιακο πλαίσιο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.