DrHouse
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Τώρα, όσον αφορά τα θέματα: ΡΕ ΒΛΑΚΑ το κείμενο ήταν πιο δύσκολο από την έκθεση. Μας δουλεύουν; Οι ασκήσεις με δυσκόλεψαν πολύ για κάποιο λόγο. Εννοώ την ανάπτηξη παραγράφου πιο πολύ, που δεν ήξερα τι να γράψω και απλά έγραψα ό,τι μαλακία μου ερχόταν. Την περίληψη την έκανα ΧΑΛΙΑ, επειδή το κείμενο ήταν ΣΚΑΤΑ. Άσε που στους τρόπους πειθούς σκάλωσα και δεν έβγαζα άκρη. Δε ξέρω, ίσως φταίει το ότι δεν έφαγα το πρωί, οπότε σε κάποια φάση το στομάχι μου έκανε γούρου γούρου και άρχισα να κάνω θόρυβο με τις καρέκλες και τα θρανία για μην ακουστεί.
Ναι ήταν δυσκολάκι το κείμενο, δεν μπορούσα να εντοπίσω εύκολα τα σημαντικά από τα ασήμαντα γιατί όλα στο ίδιο στυλ μου φάνηκαν. Αλλά ρε συ στους τρόπους πειθούς ΜΠΑΜ έκανε, αφού δεν είχε επίκληση στην αυθεντία και ζητούσε ΔΥΟ, είναι η επίκληση στο συναίσθημα και η επίκληση στην λογική. Αυτό με το στομάχι έγινε μια φορά και σε εμένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οι καρεκλες ειναι καλη ιδεα!
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομιζω εγραψα καλα
αλλα εκθεση ειναι δεν θελω να λεω μεγαλα λογια...
τωρα παμε για το επομενο!!!!!
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατά τα άλλα έγραψα καλά.
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσική Γενικής.Στην θεση σας θα αρχιζα σιγα σιγα το διαβασμα για τα Μαθηματικα Γενικης
Δεν ξέρω, είμαι πολύ απογοητευμένη.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
παμε ρε τζέεεεεεεειν πώς τα είδες;Ψόφος στην κάθε ηλίθια ιστορικό που γράφει ηλίθια κείμενα. Ψόφος επίσης στην επιτροπή που το διάλεξε. Και στους ηλίθιους που έβαλαν τις ασκήσεις. Αυτά.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Κι εγώ έτσι. Αφού πάντα άρχιζα από την περίπληψη, αυτή τη φορά, έκανα τις λεξολογικές και τις άλλες και μετά ασχολήθηκα με το κείμενο.Ναι ήταν δυσκολάκι το κείμενο, δεν μπορούσα να εντοπίσω εύκολα τα σημαντικά από τα ασήμαντα γιατί όλα στο ίδιο στυλ μου φάνηκαν. Αλλά ρε συ στους τρόπους πειθούς ΜΠΑΜ έκανε, αφού δεν είχε επίκληση στην αυθεντία και ζητούσε ΔΥΟ, είναι η επίκληση στο συναίσθημα και η επίκληση στην λογική. Αυτό με το στομάχι έγινε μια φορά και σε εμένα
Ρε την επίλκηση στο συναίσθημα τη βρήκα, αλλά μετά έψαχνα την άλλη, για λογική δε μου' κανε ρε πούστη μου και δε το γράψα το μπάζο και έψαχνα να θυμηθώ μήπως υπάρχει κάποια άλλου είδους επίκληση, αλλά δεν βρήκα.
ΥΓΕΙΑ.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι εισαι απογοητευμενη??Μια χαρα θα εγραψες απλα ειναι η απογοητευση της στιγμηες οπως ειπαν και πιο πανω..Φυσική Γενικής.
Δεν ξέρω, είμαι πολύ απογοητευμένη.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Ηλίθια δεν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμεΨόφος στην κάθε ηλίθια ιστορικό που γράφει ηλίθια κείμενα. Ψόφος επίσης στην επιτροπή που το διάλεξε. Και στους ηλίθιους που έβαλαν τις ασκήσεις. Αυτά.
Μπράβο βρε μορφή
Johnny15
Επιφανές μέλος
Κι εγώ έτσι. Αφού πάντα άρχιζα από την περίπληψη, αυτή τη φορά, έκανα τις λεξολογικές και τις άλλες και μετά ασχολήθηκα με το κείμενο.
Ρε την επίλκηση στο συναίσθημα τη βρήκα, αλλά μετά έψαχνα την άλλη, για λογική δε μου' κανε ρε πούστη μου και δε το γράψα το μπάζο και έψαχνα να θυμηθώ μήπως υπάρχει κάποια άλλου είδους επίκληση, αλλά δεν βρήκα.
ΥΓΕΙΑ.
Ήταν δύσκολο καθώς δεν είχε τεκμήρια, αλλά από την στιγμή που δεν είχε επίκληση την αυθεντία σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι επιχείρημα. Καλή και δυνατή συνέχεια!
Guest 845212
Επισκέπτης
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Καλή συνέχεια σε όλους..!!!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
dubudubuza
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Το λέει και το όνομα. Η τέχνη του λόγουΡε παιδια να ρωτησω η λογοτεχνια θεωρειτε τεχνη?
elka ♡
Νεοφερμένος
Τελικά το χαλιναγωγώ δεν πιάνεται σωστό για αντώνυμο του δαμάζω...;;;;
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι απογοητευμένη γιατί από το ΠΟΥΣΤΙΚΟ κείμενο έβγαλα μία μετριότατη περίληψη, γιατί μπορεί να έχω χάσει κι άλλο συνώνυμο/αντώνυμο και επειδή φοβάμαι και τη μετατροπή της ενεργητικής σε παθητική.Γιατι εισαι απογοητευμενη??Μια χαρα θα εγραψες απλα ειναι η απογοητευση της στιγμηες οπως ειπαν και πιο πανω..
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ δηλαδή.
Εντωμεταξύ κατά τη διάρκεια της εξέτασης ήμουν πολύ χαλαρή αλλά ζαλιζόμουν οπότε σταμάτησα να γράφω για λίγο για να συνέλθω -ενημερώνοντας τους επιτηρητές φυσικά.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Ελπίζω να έπιασα όλα τα κύρια σημεία.
Οι ασκήσεις: μπορώ να πω πως ήταν γελοίες... αν και έκανα μια βλακεία στους τρόπους πειθούς
Τη λογική δεν την έγραψα (μλκ μου) ήξερα πως είχε και λογική μέσα αλλά δεν μπορούσα να αποδελτιώσω το επιχείρημα
για να το τεκμηριώσω.... ε και τελικά δεν την έγραψα τη λογική
Εκθεση: Βατό θέμα, όλοι το περίμεναν εκτός απο μένα
περίμενα κάτι σε Τουρισμό-Φυσικό περιβάλλον-Πολιτισμό... τέχνη δεν την διάβασα χθες
ντάξει με τόσα ομως που είχα διαβάσει για τον Πολιτισμό... έγραψα
Το κακό είναι πως δεν μου έφθανε ο χρόνος και για το β σκέλος δεν έγραψα και παρα πολλά
ίσα ίσα 2 πραγματάκια και την έκλεισα γρήγορα...
Anyway... έκθεση είναι, δεν μπορώ να προσδιορίσω πως ακριβώς έγραψα xD
Και εγώ το ίδιο έπαθα... τελικά όμως μου έκοψε πως ήταν λογικήΡε την επίλκηση στο συναίσθημα τη βρήκα, αλλά μετά έψαχνα την άλλη, για λογική δε μου' κανε ρε πούστη μου και δε το γράψα το μπάζο και έψαχνα να θυμηθώ μήπως υπάρχει κάποια άλλου είδους επίκληση, αλλά δεν βρήκα.
ΥΓΕΙΑ.
αλλά δεν το έγραψα γιατί δεν μπορούσα να το τεκμηριώσω xD
prinCess.
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.