johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Δωστε λιγο τα φωτα παιδια σε καποιον που δεν παει φροντηστηριο.Στις πηγες εγραψα το κειμενο που αφορουσε τα συγκεκριμενα κομματια του βιβλιου
και μετα απλα εκανα σε στυλ περιληψης και γενικοτερα σχολιασμου τα παραθεματα.Λετε να κοψουν πααααρα πολυ?
Και κατι ακομη:Αν δεν τα εχω γραψει οπως ακριβως στο βιβλιο(γιατι εχω μεγαλο θεμα με την αποστηθιση)-δηλ.με δικα μου λογια-ωστωσο ειναι σωστα τα παντα θα ισχυσει το ιδιο?
Γενικα πονταρουν στο συνδιασμο στοιχειων, η πρώτη πηγή ειδικά ήταν υπερβολικά εύκολη για να συνδέσεις τα στοιχεία με τα αντίστοιχα κομμάτια του βιβλίου! Νομίζω πως έτσι κι αλλιώς δε δίνουν ποτέ το άριστα σε πηγή που δεν έχει σύνδεση των στοιχείων (είναι σα να δείχνει αδυναμία κριτικής του μαθητή, οργάνωση της σκέψης, και στείρα απομνημόνευση)
Τώρα για το 2ο, αν δεν αλλοιώνεις το νόημα η αν δε σου λείπουν στοιχεία, δεν υπάρχει λόγος να σου κόψουν μονάδες! Αλλά συνήθως όταν τα παιδιά γράφουν με δικά τους λόγια τα κομμάτια του βιβλίου, χάνουν αρκετά στοιχεία και αλλάζουν το νόημα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BE16
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staffy
Νεοφερμένος
kostas0505
Νεοφερμένος
Alibaba
Νεοφερμένος
Δεν θυμάμαι αν ανέφερα το Πρωτόκολο της Γενεύης σίγουρα όμως έγραψα ότι η Τράπεζα αποτελούσε τον τραπεζίτη του δημοσίου. Λέτε να κόψουν άμα το έχω ξεχάσει;;
BE16
Νεοφερμένος
οχι δεν νομιζω αφου ειπες οτι ηταν τραπεζιτης ....παιδια πειτε μου και εμενα τι πιστευετε σχετικα μαυτο που ρωτησα στην προηγουμενη σελιδα
Grego
Νεοφερμένος
Είναι κρίμα γτ είχα προετοιμαστεί! Πιστεύω ότι ήταν ένα μέτριας δυσκολίας διαγώνισμα. Απλά σαν μάθημα νομίζω η ιστορία, όση προσοχή και να της δίνεις όλο το χρόνο, αν δεν είσαι φτιαγμένος για να μαθαίνεις (παπαγαλία) απ'εξω, δεν μπορείς να γράψεις!
kostas0505
Νεοφερμένος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
γεια!!!να ρωτησω κατι...εγω σεν εγραψα στην πρωτη ερωτηση ως προλογο το γεγονος οτι ο πριγκιπας απελυσε τον βενιζελο απο το αξιωμα του υπουργου!θα κοψουν?η ερωτηση παντως δεν το ζητουσε
Δε χρειαζόταν, στην ουσία η απάντηση ήταν από την επόμενη σελίδα! Εγώ έκανα μια μικρή εισαγωγή με τα προηγούμενα γεγονότα πάντως, για να το εντάξω χρονικά!
elenaki92
Δραστήριο μέλος
athene
Δραστήριο μέλος
Παιδιά δεν την έγραψα!Ήταν απαραίτητο?Κι αν ναι πόσο νομίζετε να μου κόψουν?
Είναι σπαστικό να μην έχεις γράψει κάτι εν γνώση σου..Και στην τελική να χρειάζεται!!
Alibaba
Νεοφερμένος
athene
Δραστήριο μέλος
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστεύω εγραψα αρκετά καλα (80+),αν και στο τελος ψιλομπερδεψα το το καταστατικο με την οργανωση.
Παμε τωρα για Αρχαια,που ειναι βαρυτητας και εχουν μεγαλη σημασια!
Socratis
Νεοφερμένος
Παιδες μια ερωτηση θελω να κανω .Τα εχω γραψει ολα σωστα αλλα εχω μια απορεια στις πηγες.Στο τελος της πηγης ελεγε για την πρωτοβαθμια επιτροπη και δευτεροβαθμια ,εγω εκανα την μαλακια και εγραψα μονο την πηγη γιατι θεωρησα πως αυτα που ελεγε το βιβλιο τα ελεγε ακριβως και η πηγη αλλα με περισσοτερες λεπτομερεις[μιλαω παντα για το τελευταιο κομματι της πηγης ,στο πρωτο κομματι της πηγεης εβαλα και το βιβλιο] ,επομενως θεωρησα σωστο μην επαναλαμβανομαι[τις τελευταιες 2 γραμμες βεβαια τις εγραψα ,οπως και την αλλη πηγη που πηγαινε ποιο πανω ].Θα μου κοψουν τιποτα?Αν ναι ποσο?
Για πειτε και σε μενα .
athene
Δραστήριο μέλος
Eupatridis: https://www.madata.gr/diafora/panelladikes/63219.html
https://www.methodiko-frontistirio.gr/news/istoria10apant.pdf
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Εσείς γράψατε στην πρώτη πηγή την παράγραφο με την γενική διεύθυνση ανταλλαγής πληθυσμών?
Παιδιά δεν την έγραψα!Ήταν απαραίτητο?Κι αν ναι πόσο νομίζετε να μου κόψουν?
Είναι σπαστικό να μην έχεις γράψει κάτι εν γνώση σου..Και στην τελική να χρειάζεται!!
Εγω βασικα το εβαλα για να κανω κατι σαν εισαγωγη για το λογο που εγινε η αποζημιωση
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Kι εγώ έτσι το έκανα.Εγω βασικα το εβαλα για να κανω κατι σαν εισαγωγη για το λογο που εγινε η αποζημιωση
Στην αρχή νόμιζα ότι άμα το έβαζα θα ήταν πλεονασμός or sth,αλλά τελικά σκέφτηκα μετά ότι θα ήταν πιο ολοκληρωμένο.
Γενικά καλά έγραψα,ευκολάκια ήταν,έκανα μια βλακεία στο "Εθνικό Κομιτάτο"(!) και στον ορισμό για το Φροντιστήριο Τραπεζούντας έβαλα 1692 αντί για 1682..=/
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
tinaki!!
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.