Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
H δεύτερη πηγή με "δυσκόλεψε" κάπως επειδή δεν μπορούσα να αλλάξω όλες τις λέξεις....τα θεματα ηταν οντος πανευκολα !θεωρω πως τα πηγα μετρια ...με την δευτερη πηγη ειχα ενα προβλημα( λογο οτι δεν ειχα κανει επαναλυψη την τραπεζα της ελλαδος και δεν θυμομουν τα παντα απο το κοματακι το συγκεκριμενο )και με το β2 αλλα κατα αλλα ηταν ευκολα απλα εγω δεν ειχα προλαβει να κανω σε ολα τα κομαατια επαναλυψη (διαβασα περισοτερο το προσφυγικο και την πατισα ) ..!!!!!ελπιζω πως εχω πιασει ενα 14 τωρα θα δειξει ! !!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή πώς αλλιώς να έγραφα το "καταστατικό",την "έκδοση τραπεζογραμματίων", την "νομισματική κυκλοφορία"?
Μου πήρε αρκετή ώρα είναι η αλήθεια. =/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Kι εγώ έτσι το έκανα.
Στην αρχή νόμιζα ότι άμα το έβαζα θα ήταν πλεονασμός or sth,αλλά τελικά σκέφτηκα μετά ότι θα ήταν πιο ολοκληρωμένο.
Γενικά καλά έγραψα,ευκολάκια ήταν,έκανα μια βλακεία στο "Εθνικό Κομιτάτο"(!) και στον ορισμό για το Φροντιστήριο Τραπεζούντας έβαλα 1692 αντί για 1682..=/
Αρκετοί έγραψαν 1862 και οχι 1682! Εγω ευτυχως το κανα σωστα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
H δεύτερη πηγή με "δυσκόλεψε" κάπως επειδή δεν μπορούσα να αλλάξω όλες τις λέξεις....
Δηλαδή πώς αλλιώς να έγραφα το "καταστατικό",την "έκδοση τραπεζογραμματίων", την "νομισματική κυκλοφορία"?
Μου πήρε αρκετή ώρα είναι η αλήθεια. =/
Εγω αυτα τα αφησα αυτουσια, αφου δε μπορουσα να τα πω με διαφορετικο τροπο!
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
1862Αρκετοί έγραψαν 1862 και οχι 1682! Εγω ευτυχως το κανα σωστα
1692
To σωστό ήταν 1682 έτσι? Έχω χάσει τον λογαριασμό πια.
Κι εγώ.Εγω αυτα τα αφησα αυτουσια, αφου δε μπορουσα να τα πω με διαφορετικο τροπο!
Μιλάμε το παίδευα κανά τέταρτο αλλά δεν έβρισκα τίποτα. Ε,τα άφησα έτσι στο τέλος,λογικά θα είναι σωστά.
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
ouroboros
Νεοφερμένος
kostas0505
Νεοφερμένος
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω απο τη σελιδα 150 εγραψα μονο την τριτη κουκιδα!!!βεβαια δε νομιζω να χρειαζοταν τα υπολοιπα!!καλα αποτελεσματα!!
Συμφωνώ. Δεν υπήρχε λόγος νομίζω να γραφεί όλο το κομμάτι
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.