Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ Σ Λ Σ Σ Λ και τα επιλογης β α δ αν θυμαμαι καλα.... Βαλανε ασκηση Lol!
Με το που την ειδαμε αρχησαμε ολοι μεςστην ταξη τα παραπονα!Αλλα τιποτα πανευκολη ηταν ευτυχως ειχα διαβασει τους τυπους της παραγωγικοτητας και της αποτελεσματικοτητας... αλλα αντι για 5000.000 στην διαιρεση 500000/0.1 ξεχασα ενα μηδενικο και εγραψα 500.000 στο αποτελεσμα ξεχασα ενα μηδενικο δηλαδη !Ποσο λετε να μου κοψουν??Τα εγραψα ολα κανονικα και τους τυπος στην αρχη με γραμματα και μετα εκανα αντικατασταση!
Την διαυθυνση δεν την ειχα διαβασει και τελεια και αυτη βρηκαν να βαλουνε αλλα την κοιταξα το πρωι και ευτυχως την θυμομουν μια χαρα αν και σε καποια δεν θυμομουν ακριβεις λεξεις βιβλιου και εβαλα 2-3 δικες μου ελπιζω να μη μου κοψουν πολυ
Τι τραβηξα για να θυμηθω την τελευταια ερωτηση!!Ενα ενα μου ερχοντουαν στο μυαλο!Τα πρωτα τα ηξερα αλλα τα κινητρα ειχα βρει τα 4 και παλευα να βρω το 1ο και ευτυχως το θυμηθηκα ολε!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariren
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
182
Νεοφερμένος
Καλησπέρα σε όλους σας παιδιάα!!Θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση κ όποιος μπορεί ας απαντήσει παρακαλώ πολύ! Στην άσκηση με τα Σωστά-Λάθος αν κάποιος αντί για ολόκληρη τη λέξη ''Σωστό'',''Λάθος'' 'έγραφε ''Σ'',''Λ'' θα του έπαιρναν τις απαντήσεις για λάθος και ας τα είχε όσα σωστά?Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων..!
ωχ!!! κιεγω μεχρι τωρα ετσι το εκανα σε ολα τα γραπτα...:S:S:S:S
Παιδια απαντηστε γρηγορα γιατι μου φαινεται πεθαινωωω!!!!
Iridic
Νεοφερμένος
Και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα αλλά ρώτησα την επιτηρήτρια και μου είπε ότι δεν πειράζει...Δεν είναι τόσο απαιτητικοί οι εξεταστές!ωχ!!! κιεγω μεχρι τωρα ετσι το εκανα σε ολα τα γραπτα...:S:S:S:S
qsvenskt
Νεοφερμένος
χαχα και εγώ το έκανα στα μαθηματικά κατεύθυνσης και σήμερα ρώτησα τον μαθηματικό μου στο σχολείο που είναι και διορθωτής και μου είπε ότι εννοείται πως δεν πειράζει και ότι οι περισότεροι αυτό κάνουν!ωχ!!! κιεγω μεχρι τωρα ετσι το εκανα σε ολα τα γραπτα...:S:S:S:S
182
Νεοφερμένος
Παντως αποδω και περα θα γραφω ολη τη λεξη γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν θα θελω να χασω θεση σχολης λογω κατι τετοιου!!!!!!!!:@:@:@:@
Mariren
Νεοφερμένος
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
paparounas
Νεοφερμένος
Stroumfita
Νεοφερμένος
paparounas
Νεοφερμένος
Stroumfita
Νεοφερμένος
ισως το μονο μαθημα οπου δεν μπορουν οιιι....αχαρακτηριστοι να κανουν "ψυχολογικο πολεμο"...
Τωρα δεν γινεται να εκφερεισ γνωμη για τα θεματα του αοδε...ισως για την ασκηση να αξιζει μια αναφορα, αλλα πιστευω οτι περισσοτερο βοηθησε παρα εκοψε
Συμφωνω με το μελος! Η ασκηση ηταν γελοια! Και του τυπους να μην πολυ-θυμοσουν σε βοηθουσε!
ειρηνηγ49852
Νεοφερμένος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
ωχ!!! κιεγω μεχρι τωρα ετσι το εκανα σε ολα τα γραπτα...:S:S:S:S
μην ανησυχειτε παιδιά και εγω το έκανα περσι.οι βαθμολογητες είναι αυστηροι,αλλα δεν πάνε σκόπιμα να σας καταστρέψουν.και Σ-Λ τα δεχονται.ΣΓια να μην πω ολοι και σας πάρω στο λαιμο μου σχεδον ολοι.Δε θα εχετε προβλημα.στην τελικη τα Σ-Λ δεν παιρνοθν και πολλα ας γραψετε τα αλλα.αλλα μην ανησυχειτε.
summer life
Νεοφερμένος
navarhos
Νεοφερμένος
Παραδοξως χτες το βραδυ διαβαζα το παραδειγμα που εχει το βιβλιο με την ασκηση στην αποτελεσματικοτητα-παραγωγικοτητα-αποδοτικοτητα γιατι ειχα μια διαισθηση οτι θα βαλουν φετος ασκηση και δικαιωθηκα!!!
ειρηνηγ49852
Νεοφερμένος
182
Νεοφερμένος
παιδια εγω εβαλλα αποδοτικοτητα=εκροες/εισροες ειναι λαθος?50000000 βρηκα
Αν βρηκες 50.000.000 ως τα χρησιμοποιηθεν κεφαλαια, τοτε ειναι λαθος...το σωστο ειναι 5.000.000
Stroumfita
Νεοφερμένος
παιδια εγω εβαλλα αποδοτικοτητα=εκροες/εισροες ειναι λαθος?50000000 βρηκα
Oικονομικη Αποδοτικοτητα ηταν|: κερδος/χρησιμοποιηθεντα κεφαλαια
εκανες μια μικρη αλλαγουλα για να βρεις αυτο που σ ζητουσe δηλαδη: χρησιμοποιηθεν κεφαλαιο=κερδος/οικονομικη αποδοτικ
=500000/0,10=5000000
Αυτο ηταν! Εσυ εκανες λαθος!
ειρηνηγ49852
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.