Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Τι πράξη κάνατε και σας βγήκε 5000000;
Αποδοτικοτιτα=Κερδος/χρησιμοποιηθεν κεφαλαιο
0.1=500000/χ<=> χ=500000/0.1=5000000
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Παιδιά ξέρετε αν στην άσκηση ήθελε και μοναδες μέτρησης??
Δεν ξέρω, εγώ έβαλα.
Τι πράξη κάνατε και σας βγήκε 5000000;
500.000/0,1=5.000.000 ευρώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Όχι, μάλλον.Παιδιά ξέρετε αν στην άσκηση ήθελε και μοναδες μέτρησης??
AthensFinest
Νεοφερμένος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Έγραψα τον γενικό τύπο της παραγωγικότητας. Λέτε να μου κόψουν πάνω από ένα μόριο;
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
εγώ δεν έβαλα ποσότητα παραγωγής/αριθμός εργαζομένων
Έγραψα τον γενικό τύπο της παραγωγικότητας. Λέτε να μου κόψουν πάνω από ένα μόριο;
δεν πιστεύω, ίσα ίσα, κατά την γνώμη μου καλύτερα ο γενικός τύπος.
AthensFinest
Νεοφερμένος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Όμως έγραψα παραχθέντα προϊόντα/ χρησιμοποιηθέντα παραγωγικά μέσα και σε παρένθεση έβαλα την εργασία γιατί είναι και αυτή παραγωγικό μέσο σύμφωνα με το βιβλίο. Τέσπα μωρε...
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μεις ειχαμε τελειώσει στο μισάωρο και περιμεναμε μεχρι να παει 10...
νταξει,μου'ρχεται να βγω στο μπαλκονι με τη ντουντουκα κ να βγαλω χαρουμενες κραυγες που δεν θα ξαναδιαβασω αυτη την κωλομαλακια
νιώθω τοοοοοοσο χαρουμενη
ελπιζω να τα παμε όοολοι μας καλα
κ καλη τύχη με τη φυσικη
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Μα είμαι τελείως μαλάκας...να τα έχω γράψει όλα και να μη θυμάμαι απ'έξω τον Fayol?Και το ήξερα ρε γαμώτο ότι δε τον θυμόμουν τόσο καλά και παρακάλαγα να μη πέσει...τέλος πάντων ανέπτυξα μία παράγραφο 10 σειρών περίπου, παίζει να μου δώσουν τα μισά μόρια?Έδωσα σωστά το νόημα και χρησιμοποίησα και κάποιες λέξεις μέσα από το βιβλίο που τις θυμόμουν...
κοιτα ηταν συγκεκριμενοι. απ τα 20 μορια τα 9 ηταν τα λογακια πριν αναφερει τις επιχειρησιακεσ λειτουργιες.
τα επομενα 5 ηταν τα ονοματα των λειτουργιων
και τα τελευταια 6 ηταν τα ονοματα των αλλων λειτουργιων
Δηλαδη για τα 5 μορια ηθελαν να γραψεις: Τεχνικη, εμπορικη, χρηματοοικονομικη, ασφαλειας και λογιστικη. (1 μοριο το καθενα)
για τα αλλα 6: Εργασιες σχεδιασμου, προβλεψης, οργανωσης, διευθυνσης των ατομων, συντονισμου και ελεγχου. (1 μοριο το καθενα)
Δεν ξερω τι εγραψες αλλά εαν δεν εγραψες συγκεκριμενα τις λειτουργιες τοτε το υπολοιπο κειμενο βαθμολογειται με αριστα τα 9 μορια
funker_3
Νεοφερμένος
αοθ ποτε γραφουνε?
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
AthensFinest
Νεοφερμένος
ΑΟΘ στις 31!
funker_3
Νεοφερμένος
δηλαδη την δευτερα?πάλι καλά...άρα 9 μόρια από το πρώτο , συν χρηματοοικονομική και λογιστική που τις έγραψα...συν την οργανωση 12...άρα αν τα υπολογίζω σωστά, 92/100...μια χαρά!
ΑΟΘ στις 31!
εμεις που δν εχουμε δηλωσει δν γραφουμε τπτ εκεινη την μερα ετσι?
AthensFinest
Νεοφερμένος
Νεοφερμένος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια βαλανε πολυ ευκολα κομματια και εγω με το διαβασμα μου αισθανομαι πολυ αδικημενος...δεν πειραζει ομως!
τι κομματι θα μπορούσαν να βάλουν δηλαδή που θεωρείται δύσκολο?
εγώ ίσως να ήθελα καμιά ερώτηση θεωρίας παραπάνω,λίγες μου φανηκαν.
Αλλά για διοίκηση μια χαρά ηταν τα θεματα,περα απο την ασκηση,που φανταζομαι οτι μας εξεπληξε όλους.
funker_3
Νεοφερμένος
εσυ μετα απο χρονια που θα περασεις εκει που ηθελες αυτο θα θυμασαι?Παιδια βαλανε πολυ ευκολα κομματια και εγω με το διαβασμα μου αισθανομαι πολυ αδικημενος...δεν πειραζει ομως!
182
Νεοφερμένος
Τωρα δεν γινεται να εκφερεισ γνωμη για τα θεματα του αοδε...ισως για την ασκηση να αξιζει μια αναφορα, αλλα πιστευω οτι περισσοτερο βοηθησε παρα εκοψε
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.