Guest 209912
Επισκέπτης
Ψήνεις και εσύ καμιά σχολή;
Ποτέ ξανά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Έχεις απόλυτο δίκαιο! Το πρόγραμμα σπουδών της σχολής με ικανοποιεί ιδιαίτερα,απλά δεν είναι πολύ γνωστή σχολή σαν όνομα(οχι οτι της καβαλας ειναι),και το εχω συνδυάσει με αυτές τις βλακείες που ακούω από συγγενείς ότι από τέτοιου είδους σχολές δεν θα βγεις τίποτα.
Να λαμβάνεις υπόψη σου μόνο τη γνώμη ανθρώπων που έχουν γνώση του θέματος που σε αφορά!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ziekr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σου Certi!
Δικαιούμαι για κάποιους λόγους μετεγγραφή, οπότε θα στραφώ προς Πληροφορική ΟΠΑ!
Θα μπορούσα να έρθω Λαμία, αλλά λατρεύω την Αθήνα και όλοι οι φίλοι μου είναι εδώ
Eίναι εφικτό να πάρεις μεταγραφή αν έχεις ήδη πτυχίο?
Scandal
Διαχειριστής
Δεν έχω ιδέα, δεν διαθέτω πτυχίο τριτοβάθμιας!Eίναι εφικτό να πάρεις μεταγραφή αν έχεις ήδη πτυχίο?
Ziekr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχω ιδέα, δεν διαθέτω πτυχίο τριτοβάθμιας!
Ααα οκ, νόμιζα πως λόγω ηλικίας και του ΟΔΕ στο άβαταρ είχες ήδη
louminis
Νεοφερμένος
Δεν πέρασα στο μεταφραστικό για 800 μόρια.
Θα ξαναδώσω
Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eίναι εφικτό να πάρεις μεταγραφή αν έχεις ήδη πτυχίο?
Αν δεν κάνω λάθος νομίζω πως δεν επιτρέπεται να πάρεις μετεγγραφή αν είσαι κάτοχος πτυχίου αλλά ψάξε το για σιγουριά.
aggelos1661
Νεοφερμένος
Θα κάνω την εγγραφή για να έχω το πάσο και θα ξαναδώσω
Το πάσο για αυτή τη σχολή είναι ισάξιο με το πάσο του ΑΕΙ;
D.a.i.s.y
Νεοφερμένος
Kostas173
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Έχεις απόλυτο δίκαιο! Το πρόγραμμα σπουδών της σχολής με ικανοποιεί ιδιαίτερα,απλά δεν είναι πολύ γνωστή σχολή σαν όνομα(οχι οτι της καβαλας ειναι),και το εχω συνδυάσει με αυτές τις βλακείες που ακούω από συγγενείς ότι από τέτοιου είδους σχολές δεν θα βγεις τίποτα.
Φίλε μη κολλάς σε ονόματα και τυπολατρεία Ελληνικού τύπου. Οι γνώσεις στο τέλος...ζήτημα ένα 5% αν χρησιμοποιήσεις στην αγορά. Περισσότερο είναι τρόπος σκέψης, η εμπειρία και η ενασχόληση. Βλέποντας και κάνοντας. Καμιά φορά οι έξωθεν πληροφορίες είναι τελείως άκυρες με ότι ισχύει από την δική σου βιωματική εμπειρία ως μαθητής και ως φοιτητής τώρα. Φτιάξε την δική σου εμπειρία.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Παιδιά εγώ πέρασα Φυσικό Θεσ/νικης με 17.500 μόρια θέση 9η!!!!
Συγχαρητήρια για την επίδοση σου καλωσήρθες στο τμήμα
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Alexismicro
Νεοφερμένος
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Καλώς όρισες στην σκοτεινούπολη....4ος στους Μηχανολόγους Κοζάνης
250 μόρια κάτω από τον πρώτο
Μάνα, εγώ πότε θα πάρω πρωτείο;
Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες!
Θα έχετε το δήθεν νέο πρόγραμμα σπουδών, νέοι καθηγητές από το ΤΕΙ ....η κατάσταση θα είναι κωμωδία .
Που έγινε αυτό το τμήμα ;Ε εντάξει η αλήθεια είναι δεν περίμενα και πολλά με την βαθμολογία μου,αλλά πέρασα πληροφορική παν.δυτ. Μακεδονίας.
Περίμενα το αντίστοιχο τμήμα στην καβάλα,αλλά ανέβηκε πάρα πολύ η βάση και έχασα το τμήμα για 145 μόρια.
Έχει κανείς άποψη για αυτή τη σχολή?Γιατί άμα δεν αξίζει απλά να ετοιμαστώ να ξαναδώσω,αν δεν καταφέρω να πάρω μεταγραφή.
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί δήθεν νέο πρόγραμμα; Γιατί κωμωδία; Τί έγινε με τους καθηγητές από το ΤΕΙ;Καλώς όρισες στην σκοτεινούπολη....
Θα έχετε το δήθεν νέο πρόγραμμα σπουδών, νέοι καθηγητές από το ΤΕΙ ....η κατάσταση θα είναι κωμωδία .
Που έγινε αυτό το τμήμα ;
Καστοριά.
Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια θέλω να ρωτήσω. Θα χρειαστούμε πουθενά το δελτιο εξεταζομενου που είχαμε στις πανελληνες; θα ζητηθεί στη σχολή ;
Νομίζω πως όχι το μόνο που μπορεί να σου χρειαστεί είναι η βεβαίωση συμμετοχής στις πανελληνιες
Meow
Νεοφερμένος
Konstantinos_m
Νεοφερμένος
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Στη σχολή όχι, κράτα το αν έχεις περάσει σε νησί. Οι ναυτιλιακές έχουν προσφορές 50% στους πρωτοετείς που θα επιδείξουν το δελτίο εξεταζόμενου και αφορά εκείνους που μετακινούνται από το τόπο κατοικίας τους στον τόπο που πέρασαν. Επίσης, αν και δε θα σου χρειαστεί κράτα το μηπως χρειαστεί για 10% (μιλώ για ένα ακραία σενάριο).Παιδια θέλω να ρωτήσω. Θα χρειαστούμε πουθενά το δελτιο εξεταζομενου που είχαμε στις πανελληνες; θα ζητηθεί στη σχολή ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Halima
- despoina13
- rseven
- ikigai
- suaimhneas
- BiteTheDust
- thepigod762
- Panatha mono
- Eleni123-
- Anonymous1
- elevag
- MrDna
- Annou1
- Joji
- Kitana
- kiyoshi
- panaman
- Hased Babis
- Mammy Nun
- Nic Papalitsas
- Antonius
- spath92
- Satan Claus
- Meow
- augustine
- Jessie
- SlimShady
- Superhuman
- Appolon
- ansent123
- angies
- giannhs2001
- tfghp
- diamag
- Nikoleta_Giann
- niaou
- calliope
- stefan
- eukleidhs1821
- rhymeasylum
- Αλκης Κ.
- VforVendetta
- Nikoletasch
- george7cr7
- Μαρία234
- eirinipap
- Θανασης Α.
- DrsKatia
- stam72
- Viedo
- jul25
- marianna04
- J.Cameron
- nicole1982
- civilian
- Dimitris_Gr
- Ροβερτα
- dim6
- the purge
- charmander
- Alexismicro
- johnsiak
- Αριάνα123
- Johnnnn
- Haraa11
- Vasilis25
- Libertus
- hirasawayui
- Zetakallipidou
- Iknowyou
- Dreamer_SW
- vasilikiant
- KIKHΒΑΣΙΛ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.