Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Manolis Lep
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazaros1997
Νεοφερμένος
kostasgalliakis
Νεοφερμένος
Goal succeed!!
Μπράβοοο
torter10
Νεοφερμένος
Βέβαια, στην πορεία μετάνιωσα που έβαλα πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό το ΛΟΧΡΗ, για μία σειρά από λόγους, μεταξύ των οποίων και τα ποικίλα αρνητικά σχόλια για τους καθηγητές (έλλειψη εργατικότητας), τους φοιτητές (λίγα σοβαρά και μετρημένα παιδιά, πολλά ψωνισμένα πλουσιόπαιδα) και τις εγκαταστάσεις. Οπότε όλα καλά!
Καλή σταδιοδρομία σε όλους!
Υ.Γ: Όποιος πέρασε στο ίδιο τμήμα ας στείλει ένα ΠΜ να γνωριστούμε!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν διαβάζω τέτοια πόστς και βλέπω δίπλα ''πρώτη επιλογή'' και 100 φατσάκια!
Να είστε καλά και να απολαύσετε το νέο ( και σημαντικό) κεφάλαιο της ζωής σας!
Και στα δικά μας
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση μιας και έλειπα διακοπές, να ευχηθώ και εγώ καλή σταδιοδρομία από καρδιάς σε όλους!!!!!
Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν διαβάζω τέτοια πόστς και βλέπω δίπλα ''πρώτη επιλογή'' και 100 φατσάκια!
Να είστε καλά και να απολαύσετε το νέο ( και σημαντικό) κεφάλαιο της ζωής σας!
Και στα δικά μας
Θα σκίσεις, ψυχούλα μου, είμαι βέβαιη! Καλό πνευματικό αγώνα!
aye
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου που εγώ που μένω Άγιο Νικόλαο τα τελευταία 5 χρόνια.Ας μου πει καποιος για την φοιτιτικη ζωη στον αγιο νικολαο..
Το καλοκαίρι είναι σαν να είσαι σε διακοπές, τουρίστες, κίνηση, νυχτερινή ζωή. Χαμούλης.
Τον χειμώνα είναι σαν να βρίσκεσαι σε πόλη φάντασμα. Κατεβαίνεις στην Λίμνη για φαγητό ας πούμε και σου πάει σερπαντίνα μες τα μαύρα σκοτάδια και στην ερημιά. Γενικά ,όμως, παλεύεται. Εγώ τον τελευταίο χρόνο άρχισα να βαριέμαι εδώ. Θεωρώ πως 4-5 χρόνια μπορείς να μείνεις άνετα. Μετά κουράζεσαι, ειδικά αν έχεις συνηθίσει σε μεγαλούπολη. Το καλό με την Κρήτη είναι ότι μπορείς να πας σε διάφορα μέρη κι έχεις πολλές επιλογές. Το Ηράκλειο δεν είναι ούτε μία ώρα με το αυτοκίνητο, η Ιεράπετρα είναι γύρω στα 45 λεπτά. Μπορείς δηλαδή να κόβεις τις βόλτες σου και σε άλλες πόλεις, να πηγαίνεις εκδρομές και να μην βαριέσαι ποτέ. 2-3 μήνες τον χειμώνα είναι το ζόρι. Μετά είσαι εντάξει. Αν θες κάτι άλλο σχετικά με την πόλη, μπορείς να μου πεις. Καλές σπουδές
mitsosthal
Νεοφερμένος
σχολή πυροσβεστών με 17.175 μορια 45 σειρα
Κι εγώ φίλε, 16.689, 83 σειρά Συμφοιτητές θα 'μαστε.
elenastrav
Νεοφερμένος
PantelKalo
Νεοφερμένος
lilakrch
Νεοφερμένος
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήρια σε όλους. Και εγώ με την σειρά μου έπιασα την πρώτη μου επιλογή.
Τι γίνεται με σένα ρε Πάτση δε βρίσκεις δουλειά πουθενά κι είπες να κάνεις τις σπουδές επάγγελμα;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.