katerina2231
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Λογιστική και Χρηματοοικονομική ΑΣΟΕΕ
Σειρά 106 (17478 είχα βγάλει και θα ερχεται ο κάθε καραγκιόζης με τα 16800 που έφτασε φέτος η βάση να πουλάει τρέλα και να χαλάει το κύρος του τμήματος, δε μπορώ να καταλάβω γιατί η ΔΕΤ φέτος πέρασε τη βάση της λοχρη #ekswfrenwn)
Καλα χαλαρωσε εσυ, δεν περασες και στο LSE.
Δηλαδη αν η σχολη ειχε βαση 17478 θα ειχε κυρος ενω με το 16800 χαλαει το κυρος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Καλά ηρέμισε λίγο εσύ! Με τη λογική σου και συ όταν μπήκες ήσουν ένας καραγκιόζης και μισός που νόμιζε ότι κατάφερε κάτι σπουδαίο. Η βάση το 2014 ήταν 17775 και συ με τα 17478 πήγες και έριξες το κύρος της σχολής.Λογιστική και Χρηματοοικονομική ΑΣΟΕΕ
Σειρά 106 (17478 είχα βγάλει και θα ερχεται ο κάθε καραγκιόζης με τα 16800 που έφτασε φέτος η βάση να πουλάει τρέλα και να χαλάει το κύρος του τμήματος, δε μπορώ να καταλάβω γιατί η ΔΕΤ φέτος πέρασε τη βάση της λοχρη #ekswfrenwn)
panosedessa
Δραστήριο μέλος
lol στο τσακ και δηλαδη ηρθε ενας στο καπακι με 18600? λολ και παλι λολ200
200
200
Πέρασα ιατρική ΔΠΘ Χρήστο Και ΝΧ Ευχαριστώ για τη στηριξη
... συγχαρητήρια... καλές σπουδές!!!
aPerfectCircle9
Νεοφερμένος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Εγώ πέρασα ΗΜΜΥ Χανίων σειρά 133! Ευχαριστώ κι εγώ τον Χρήστο για τη συμπαράστασή του όλο αυτόν τον καιρό!
Ελα ρεεε
Kleisthenis
Νεοφερμένος
Παιδιά καλησπέρα! Πέρασα ιστορια και αρχαιολογία στο εκπα! Πριν όμως ήμουν σε μια αλλη σχολή γνωρίζει κανεις τη διαδικασία της διαγραφής; Εχω διαβάσει οτι γινεται και μεσω ΚΕΠ αλλα ισχύει; Οτιδήποτε ξέρετε θα ηταν διαφωτιστικό! Σας ευχαριστω πολυ!
Γνωρίζω οτι πρέπει να πας στην γραμματεία της παλιας σου σχολής να διαγραφείς και στη συνέχεις να εγγραφείς στο νεο τμήμα. Τώρα αν η σχολή σου είναι μακριά ίσως θα μπορούσαν να σε εξυπηρετήσουν τα ΚΕΠ, καλό ειναι να ρωτήσεις. Συγχαρητήρια συνάδελφε, αν θέλεις καμια βοηθεια μου στέλνεις.
Konstantinos98
Νεοφερμένος
1. Γνωριζω και ειμαι πληρης ενημερωμενος για τον τροπο με τον οποιο διαμορφωνεται η βαση ενος τμηματος. Θεωρω οτι ειναι καταντια της λοχρη με βαση 18700 το 2010 μετα απο 6 χρονια να περναει ανετα ο καθε ακυρος με 16800
2. Σειρα 106 φιλε μου εστι οτι ειμαι στη μεση των φοιτητων του καλυτερου οικ. τμηματος στο ελλαδισταν σου. Τα οικονομικα σου να τα εμπιστευτεις σε κανεναν φοιτητη τει που κουβαλατε τα ιδια μυαλα.
3. Μπορει να μην περασα ουτε στο ΜΙΤ ουτε στο LSE αλλα θεωρωντας οτι υπαρχουν σχολες με 10 χιλιαρικα μορια το 17500 ειναι ενας ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ βαθμος για καποιον που διαβασε μονο 1 χρονο στη 3η λυκειου-ειχε τις εξοδους του με τη κοπελα του και τελικως επιδιωξε ενα 18 στα μαθηματικα με περιπου 80% υποψηφιους κατω απο τη βαση
ΑmyC
Νεοφερμένος
Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος
10% σειρά 14/15, 15336 μόρια
coxs
Νεοφερμένος
Το κύρος μιας σχολής κατά κύριο λόγο δημιουργείτε από τη δουλειά που γινεται,τη πρόσβαση στην αγορα εργασιας κλπ και όχι τόσο από τη βάση . Για παράδειγμα το αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΠΕΙ ανταγωνιζεται επάξια τη ΛΟΧΡΗ αν και έχει βάση γύρω στα 16000.Ετσι δε χρειάζεται ούτε οργή ούτε τίποτα. Ο καθένας τραβάει το δρόμο του ανάλογα με τη προσπάθεια τουΜαζευτήκατε ολοι οι πανεπιστημονες να το παιξετε ιστορια και επειδη ειστε ασχετοι περι θεματος η λοχρη ηταν ειναι και θα ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ οικονομικο τμημα της Ελλάδος.
1. Γνωριζω και ειμαι πληρης ενημερωμενος για τον τροπο με τον οποιο διαμορφωνεται η βαση ενος τμηματος. Θεωρω οτι ειναι καταντια της λοχρη με βαση 18700 το 2010 μετα απο 6 χρονια να περναει ανετα ο καθε ακυρος με 16800
2. Σειρα 106 φιλε μου εστι οτι ειμαι στη μεση των φοιτητων του καλυτερου οικ. τμηματος στο ελλαδισταν σου. Τα οικονομικα σου να τα εμπιστευτεις σε κανεναν φοιτητη τει που κουβαλατε τα ιδια μυαλα.
3. Μπορει να μην περασα ουτε στο ΜΙΤ ουτε στο LSE αλλα θεωρωντας οτι υπαρχουν σχολες με 10 χιλιαρικα μορια το 17500 ειναι ενας ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ βαθμος για καποιον που διαβασε μονο 1 χρονο στη 3η λυκειου-ειχε τις εξοδους του με τη κοπελα του και τελικως επιδιωξε ενα 18 στα μαθηματικα με περιπου 80% υποψηφιους κατω απο τη βαση
16300 122
NikosP123
Νεοφερμένος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
ΗΜΜΥ ΑΠΘ 124ος
ε και εγω εκει θα ειμαι απο οκτοβρη ασχετα που θα κανω την μεταγγγραφη λιγους μηνες αργοτερα
cha0s
Περιβόητο μέλος
Μαζευτήκατε ολοι οι πανεπιστημονες να το παιξετε ιστορια και επειδη ειστε ασχετοι περι θεματος η λοχρη ηταν ειναι και θα ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ οικονομικο τμημα της Ελλάδος.
Κωστακη δε θελω να σε τρομαξω, αλλα ολα αυτα περι βαθμων, βασεων και μοριων τα ξεχνας με το που μπεις στο πανεπιστημιο. Αν αρχισεις και λες τετοιες βλακειες στη σχολη, να ξερεις οτι για τα επομενα 4 χρονια θα σε δουλευουν ολοι. Δεν εχει σημασια με ποσο μπηκες και τι εγραψες, αλλα τι θα κσνεις στη σχολη μεσα. Θα γνωρισεις ατομα που μπηκαν με λιγοτερα μορια απο τη βαση της σχολης (μετεγγραφες, ειδικες κατηγοριες, 10% κλπ) και ατομα με περισσοτερα απο σενα. Το θεμα ειναι μεσα στη σχολη αν εσυ τα ξυνες, και ο αλλος με τη μετεγγραφη τα παει καλυτερα απο σενα, εσυ θα "εχεις ριξει το κυρος της σχολης" με ενα αθλιο βαθμο πτυχιου.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Iατρικη ΕΚΠΑ με 19283
Συγχαρητηρια! Τι σειρα?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.