swadowalker
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓιωργοςM
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
ΓΙΑ 70 ΕΚΤΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΕ 18.5 ΜΑΘ
εγω 15,5 εγραψα και το εχασα για 140 μορια αλλα θα παρω μετταγραφη
Matinoui97
Νεοφερμένος
Μόνο και μόνο που ήμουν ο μόνος που φώναζα ότι η Ιατρική Αθηνών δεν θα υπερβεί τα 19100 μόρια και μάλιστα έπεσα 13 μόρια από την κεντρική τιμή. Νομίζω λέει πολλά. Η επιτυχία είναι μεγάλη, οι αποκλίσεις σε κάποια τμήματα είναι μεγάλες αλλά πολύ μικρότερες από τους άλλους.
χρηστο συγχαρητηρια για ολο τον κοπο σου και τελικα επεσες μεσα στις προβλε4εις σου!!!ολοι εδιναν την πληροφορικη τ οπα με πτωση 500 μοριων,εσυ ησουν ο μονος που μ ειπες οτι οι πληροφορικες δεν 9α εχουν μεγαλη πτωση και πραγματικα επεσες μεσα,δεν επιασα το οπα για 40 μορια αλλα μπηκα στο παπει!!και παλι σ ευχαριστουμε για ολα!!
marietaki22
Εκκολαπτόμενο μέλος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
περασα πατρα ευτυχως!!
αιντααααααααααααααα
wonderfullife
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Αγροτικής ανάπτυξης Ορεστιάδα 11.953
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Anyway,καλα αποτελέσματα παιδια! Θα συμφωνήσω και εγω με το οτι πρεπει να δώσετε μια ευκαιρία στη σχολη που περάσατε,ακομα και αν δεν ηταν η πρώτη σας επιλογή.
wonderfullife
Νεοφερμένος
Αγροτικής οικονομίας Αθήνα 15.295
Αγροτικής ανάπτυξης Ορεστιάδα 11.953
Α, τέλεια!!! Αποκλείστηκα από τα γεωπονικά για 400 μόρια...
Ευχαριστώ
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Συγχαρητήρια σε όλους σας!!! Εύχομαι οι κόποι και οι προσπάθειες να σας αποζημίωσαν. Όσοι δεν περάσατε εκεί που θέλατε μην απογοητεύεστε, καλή τύχη ό,τι κάνετε!!!
Libertus
Συντονιστής
1) Η Νομική Αθήνας ανέβηκε 6 μόρια και οι άλλες 2 έπεσαν. Weird...
2) Οι βάσεις του 3ου πεδίου είναι αφύσικες. Είναι η πρώτη φορά που πιστεύω ότι υπάρχει αδικία στις πανελλήνιες και αυτό είναι ότι οι πολλοί υποψήφιοι αυτού του πεδίου κρίθηκαν κυριολεκτικά από την έκθεση. Εντάξει, και εγώ είμαι υπέρ του να μετράει η έκθεση αλλά όχι να έχει και τον πρώτο λόγο...ακυρώνει και τον κόπο των παιδιών.
3) Όποιος ήθελε παιδαγωγικά, αυτή ήταν η χρονιά του.
panosedessa
Δραστήριο μέλος
επισης ειδες οτι ΗΜΜΥ ΕΜΠ ανεβηκαν μολις 80 μορια εννω ΗΜΜΥ ΑΠΘ 270!!!Σχόλια:
1) Η Νομική Αθήνας ανέβηκε 6 μόρια και οι άλλες 2 έπεσαν. Weird...
2) Οι βάσεις του 3ου πεδίου είναι αφύσικες. Είναι η πρώτη φορά που πιστεύω ότι υπάρχει αδικία στις πανελλήνιες και αυτό είναι ότι οι υποψήφιοι κρίθηκαν κυριολεκτικά από την έκθεση. Εντάξει, και εγώ είμαι υπέρ του να μετράει η έκθεση αλλά όχι να έχει και τον πρώτο λόγο...ακυρώνει και τον κόπο των παιδιών.
3) Όποιος ήθελε παιδαγωγικά, αυτή ήταν η χρονιά του.
sophia<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι φυσικό ΕΚΠΑ σου έρχομαι!!!
Αντε σε περιμενουμε συνχαρητηριαααα
fockos
Επιφανές μέλος
2) Τα παιδιά έκαναν κακές επιλογές σχολών .... πραγματικά ορισμένοι σπαταλάτε τα μόρια σας και πάτε σε σχολές που θα σας οδηγήσουν κατευθείαν εξωτερικό να ψάχνετε δουλειά. Έχω κουραστεί να τα λέω τόσο καιρό εδώ και στο blog μου και σταματάω.
3) Οι νικητές είναι τα παιδιά που διαλέξαν παιδαγωγικά (τα οποία δεν ήταν πολλά αφού οι βάση κινήθηκε στο πάτο). Παιδιά διαλέξατε μία σχολή που θα ανεβάσει βάση τα επόμενα χρόνια και μάλιστα πολύ.
4) Νικητές είναι και αυτή που διάλεξαν μεσαίες σχολές υγείας......
5) Δε θα πω για χαμένους γιατί θα πέσουν πολλά hate (αλλά είστε οι περισσότεροι και όχι λόγο μορίων αλλά λόγω επιλογής). Μην κατηγορείτε ούτε την κρίση ούτε το κράτος τα επόμενα χρόνια....
6)εμείς διαλέγαμε σχολές σε καιρούς που δεν ξέραμε οτι θα υπήρχε κρίση και σε πολλους της γενιάς μου. Αυτά τα παδιά δε φταίνε ... δεν ήξεραν ούτε για κρίση ούτε για τις καταστάσεις που ζούμε τώρα εσείς ξέρετε παρολα αυτά κάνετε μια πολύ κακή επιλογή σχολής πολλοί από σας και μάλιστα στους περισσότερους ήταν και πρώτη επιλογή σας.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.