art1
Εκκολαπτόμενο μέλος
και στα δυο...κπ μαθηματα γινονται στο παλιο και κπ στο νεοH Ψυχολογία είναι στο παλιό ή στο νέο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
art1
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν υπαρχει ακομα σχετικη ανακοινωση απο το υπουργειο παιδειαςτι δικαιολογητικα θα χρειαστω για την μετγγραφη ;
silvi123321
Νεοφερμένος
Βάσω(Μαρία)
Νεοφερμένος
Ellie Love <3
Νεοφερμένος
Ελπιζω να σε βοηθησα καπως
buffon85
Δραστήριο μέλος
παιδια καλησπερα! μηπως γνωριζει κανεις να μου πει πως θα παω στην φιλοσοφικη σχολη του ΕΚΠΑ? εχω περασει θεατρικων σπουδων αθηνας αλλα μενω ανω πατησια και απο ζωγραφου δεν σκαμπαζω μια! ξερω οτι θα χρειαστει να χρησιμοποιω ολα τα μεσα μεταφορας ( τρενο, μετρο, λεωφορειο ) αλλα δεν αντεχω και πολυ τα λεωφορεια για ευνοητους λογους! ποια ειναι η πιο κοντινη διαδρομη απο πατησια με τρενο-μετρο για να φτασω οσο πιο κοντα γινεται στην πανεπιστημιουπολη και μετα να παρω για λιγο λεωφορειο και να βγω στην Φ.Σ? παρακαλω οποιος γνωριζει να μου απαντησει γρηγορα γιατι στις 22 πρεπει να παω για εγγραφη! ευχαριστω εκ των προτερων!
και στο youdrive μπορεις να δεις.
εγω πηγαινω βαζω την διευθυνση μου, βρισκω στον χαρτη την φιλοσοφικη, κεντραρω και παταω νεο σημειο και το καταχωρω σαν προορισμο. απο εκει και περα μπορεις να επιλεξεις εσυ τα μεσα που θελεις και σου βαζει και ποση ωρα κανεις, το χρησιμοποιω συχνα, συνηθως κανω λιγοτερη ωρα απο οσο λεει εκτος αν εχει τυχει κανα εκτακτο στον δρομο.
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με το 608 πας και θα πρεπει να κατεβεις στο τερμαπαιδια καλησπερα! μηπως γνωριζει κανεις να μου πει πως θα παω στην φιλοσοφικη σχολη του ΕΚΠΑ? εχω περασει θεατρικων σπουδων αθηνας αλλα μενω ανω πατησια και απο ζωγραφου δεν σκαμπαζω μια! ξερω οτι θα χρειαστει να χρησιμοποιω ολα τα μεσα μεταφορας ( τρενο, μετρο, λεωφορειο ) αλλα δεν αντεχω και πολυ τα λεωφορεια για ευνοητους λογους! ποια ειναι η πιο κοντινη διαδρομη απο πατησια με τρενο-μετρο για να φτασω οσο πιο κοντα γινεται στην πανεπιστημιουπολη και μετα να παρω για λιγο λεωφορειο και να βγω στην Φ.Σ? παρακαλω οποιος γνωριζει να μου απαντησει γρηγορα γιατι στις 22 πρεπει να παω για εγγραφη! ευχαριστω εκ των προτερων!
αν παρεις τρενο μετρο λεωφορειο θα κανεις 100 χρονια μπορεις να γυριζεις αλλα για να πας δεν το προτεινω
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Η βεβαίωση πρόσβασης που ζητείται για την εγγραφή,τι είναι;
Στην έδωσαν μαζί με το απολυτήριο
Πήγα για την εγγραφή σήμερα. Καλές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις. Αυτές στη γραμματεία ηταν αρκετά ευγενικές και μόνο ένας μας πλησίασε για να μας πει για τις παρατάξεις. Επιπλέον,οι μαμά μου έκανε δημόσιες σχέσεις με άλλες μαμάδες Ευτυχώς είμαστε λίγοι,125 (μερικοί θα πάρουν μετεγγραφη λένε) και είμαστε σε μικρή πόλη,οπότε θα γνωριστούμε σιγά σιγά. Άντε με το καλό
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Alan
Δραστήριο μέλος
Και τι λέει πάνω;
Αναφέρει τους βαθμούς τους οποίους πέτυχες στις πανελλήνιες καθώς και τα προφορικά αυτών.Επίσης αν θυμάμαι καλά και το γενικό βαθμό πρόσβασης.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
beauty flower
Νεοφερμένος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Είμαστε οργανωμένοι, σαν το πανεπστήμιό μας..Φέτος θα γίνει της μετεγγραφης (aka πόπης).. Ρε παιδια όσοι ειστε σε ίδιες πόλεις μαζευτείτε για κανα καφε. Εχε χαρη που δεν ξέρω ακομη που θα μαι αλλιως.. Οι Πατρινοί εχουν και ολόκληρη ομαδα στο φβ!!! Να ναι καλα η, ονοματα δεν λεω.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δεν στην έδωσαν στο σχολείο με το απολυτήριο; Έχει τους βαθμούς των πανελληνίων και το βαθμό πρόσβασης.Η βεβαίωση πρόσβασης που ζητείται για την εγγραφή,τι είναι;
Εντιτ:Τώρα είδα ότι σου ειχαν απαντήσει :Ρ
beauty flower
Νεοφερμένος
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ!γεια σας παιδια!! περασε καποιος απο εδω ξανθη??
beauty flower
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.