transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τα θέματα της Γ Λυκείου ήταν μέτριας δυσκολίας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Γιαννη καλη επιτυχια σε εσενα που πας β φαση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jjdjbakos
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ε ναιΝωρίς νωρίς πάλι
panosbiology1
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
panosbiology1
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Σ μένα φορτώνει απλα δεν έχουν βάλει ακόμα τ αποτελέσματα
ναι κι εμενα φορτώνει πλέον.. ας περιμένουμε..
panosbiology1
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
1) Γιατί πάντα πρέπει στην Α φάση της Γ Λυκείου να περνά η μισή Ελλάδα;
αποτυχημένη απάντηση 2: γιατί έχουμε άπειρα ταλέντα στη Βιολογία
αποτυχημένη απάντηση 3: έτσι έτυχε
...
επιτυχημένη απάντηση: τα θέματα της Α φάσης, για διαγωνισμό, ήταν αρκετά εύκολα
panosbiology1
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ελα ασε τις βλακειες για την φανη φιλε..ειναι τριτη λυκειου και μπραβο της π ξανασυμμετασχει εχει το δικαιωμα !τωρα για οτι ειναι πολλοι οι μαθητες π περνανε απο την γ λυκειου εσενα τι σ πειραζει ? φοβασαι μηπως σ περασουν ? αν εισια καλος και 300000 ατομα να ειναι θα διακριθεις !
καταρχας δεν εβγαλε καποιου ειδους κακια ο ανθρωπος κι εγω πιστευω οτι στη Γ Λυκ προκρινονται πολλά άτομα
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
ελα ασε τις βλακειες για την φανη φιλε..ειναι τριτη λυκειου και μπραβο της π ξανασυμμετασχει εχει το δικαιωμα !τωρα για οτι ειναι πολλοι οι μαθητες π περνανε απο την γ λυκειου εσενα τι σ πειραζει ? φοβασαι μηπως σ περασουν ? αν εισια καλος και 300000 ατομα να ειναι θα διακριθεις !
1) Όσον αφορά την Φανή, ξεκαθάρισα ότι δεν έχω πρόβλημα, αφού το επιτρέπουν οι κανόνες. Το κορίτσι έχει ξεκάθαρο ταλέντο, κι ας μη βγήκε πρώτη. Το πρόβλημα μου βρίσκεται πιο πολύ στο αν οι κανόνες αυτοί είναι δίκαιοι και σωστοί. Το ότι τηρείται ένας κανόνας και ασκείται ένα δικαίωμα δε σημαίνει τίποτα για το αν ο κανόνας είναι δίκαιος ή όχι.
2) Με πειράζει γιατί λαμβάνει τίτλο διάκρισης κάθε καρυδιάς καρύδι. Ο διαγωνισμός αποτυγχάνει στο βασικό του στόχο: να αναδείξει μαθητές που έχουν ταλέντο στη βιολογία.
3) Δε φοβάμαι μήπως με περάσει κάποιος. Ούτε ζω για τον διαγωνισμό βιολογίας. Δεν κοιτάνε όλοι οι άνθρωποι μόνο τη πάρτη τους. Δε ξέρω με τι ανθρώπους συναναστρέφεσαι, αλλά υπάρχουν και άτομα που νοιάζονται για το αν λειτουργούν σωστά και αποτελεσματικά εκπαιδευτικοί θεσμοί και διαδικασίες.
panosbiology1
Νεοφερμένος
εγω αυτο π διακρινω απο σενα ειναι οτι εχεις αναιβει στο καλαμι..μπραβο περασες στην β φαση και πιστευεις οτι εισαι ταλεντο στην βιολογια..ναι..απεδειξε το στην β φαση και αφ οι αλλοι οπως λες ειναι καρυδια δενε χεις να φοβασαι τιποτα ..απλα οταν πας β φαση στειλε μ κ το ονομα σ να δω τι θεση πηρες
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
οσον αφορα την φανη ειναι μεσα στους κανονες να μπορει αν συμμετασχει απλα επρεπε αν αρχισει παλι απο την πρωτη φαση η
Το λέω για δεύτερη φορά: Η τήρηση ενός κανόνα δε σημαίνει ότι ο κανόνας αυτός είναι δίκαιος
η ηδια μαλιστα μ ειχε πει οτι το σκεφτονταν αν ηταν να παει φετος γτ δεν ηθελε να φαει την θεση καποιου αλλου παιδιου οποτε αυτο δειχνει τοι δεν την νοιαζει να διακριθει !
Παρ' ότι ο καθένας θα το λεγε αυτό, για να δείξει πόσο αλτρουϊστής είναι, το δέχομαι γιατί η κοπέλα φαινόταν συμπαθής. Δεν έχω θέμα με την ίδια, έχει ταλέντο, είναι συμπαθής και δε μου χει κάνει κάτι.
Το λέω για δεύτερη φορά: "Δεν κοιτάνε όλοι οι άνθρωποι μόνο τη πάρτη τους. Δε ξέρω με τι ανθρώπους συναναστρέφεσαι, αλλά υπάρχουν και άτομα που νοιάζονται για το αν λειτουργούν σωστά και αποτελεσματικά εκπαιδευτικοί θεσμοί και διαδικασίες."ο τοι περνανε παλι πολλα παιδια δεν επρεπε να σε πειραζει και εσυ μεσα σε αυτους π προκριθηκαν εισαι !
Άρα από την πρώτη φάση να περνάνε και παιδιά που δεν έχουν ταλέντο στη βιολογία;και αν ειναι ταλεντα το αποδεικυουν στην β φαση..
Ούτε στη Β πέφτει τίποτα τραγικό.
Ούτε πιστεύω ότι είμαι ταλέντο στη βιολογία, ούτε ζω για τη β φάση, ούτε είναι ανάγκη να σαι τόσο έκδηλα επιθετικός και προσβλητικός.εγω αυτο π διακρινω απο σενα ειναι οτι εχεις αναιβει στο καλαμι..μπραβο περασες στην β φαση και πιστευεις οτι εισαι ταλεντο στην βιολογια..ναι..απεδειξε το στην β φαση και αφ οι αλλοι οπως λες ειναι καρυδια δενε χεις να φοβασαι τιποτα ..απλα οταν πας β φαση στειλε μ κ το ονομα σ να δω τι θεση πηρες
Προτιμώ να μην περάσω στη β φάση αλλά να ξέρω πως στην Ελλάδα υπάρχει ένας εκπαιδευτικός θεσμός που λειτουργεί σωστά.
Μου φαίνεται ότι δε σε ενδιαφέρει αν ο διαγωνισμός εξυπηρετεί τους λειτουργικούς σκοπούς του, αν μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία παράγεται εκπαιδευτικό έργο, αλλά ενδιαφέρεσαι μονάχα επιφανειακά και με μια καθαρά ανταγωνιστική λογική.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
panosbiology1
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.