karv2
Νεοφερμένος
Εγώ , που είμαι πρώτη λυκείου έπιασα 82-80/100.. Πάντως στους έξι πρώτους δεν βγαίνω ( βέβαια 6 μονάδες τις έχασα από τελείως βλακεία μου).
Εντάξει ας το παραδεχτούμε πέρα από το "η εμπειρία μετράει" δεν θα μας χάλαγε και κανα βραβείο!
Εύχομαι σε όλους καλά αποτελέσματα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Από όσο θυμάμαι τα αποτελέσματα θέλουν κανένα μήνα για να βγουν, πρόπερσι είχαν βγει μέσα-προς-τέλη Μαρτίου. Βέβαια φέτος με το έτοιμο χαρτάκι πολλαπλής / ερωτήσεων ίσως βγουν πιο γρήγορα, αλλά αυτό μόνο μια σκέψη είναι.
(υπάρχουν και χειρότερα, πχ. στον αντίστοιχο χημείας γράφεις Μάρτιο και μαθαίνεις αποτελέσματα Ιούνιο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marggrit
Νεοφερμένος
Από όσο θυμάμαι τα αποτελέσματα θέλουν κανένα μήνα για να βγουν, πρόπερσι είχαν βγει μέσα-προς-τέλη Μαρτίου. Βέβαια φέτος με το έτοιμο χαρτάκι πολλαπλής / ερωτήσεων ίσως βγουν πιο γρήγορα, αλλά αυτό μόνο μια σκέψη είναι.
ναι αλλά η β΄ φαση είναι στις 30 μαρτίου... αν κάποιος από γ λυκείου πέρασε πως ξέρει ότι πρέπει να ξαναδιαβάσει...
εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα είμαι β λυκειου και δεν θα χω περασει έτσι κι αλλιώς αλλά λέμε τωρα... δεν είναι καιρος να βγουν;;
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
ναι αλλά η β΄ φαση είναι στις 30 μαρτίου... αν κάποιος από γ λυκείου πέρασε πως ξέρει ότι πρέπει να ξαναδιαβάσει...
εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα είμαι β λυκειου και δεν θα χω περασει έτσι κι αλλιώς αλλά λέμε τωρα... δεν είναι καιρος να βγουν;;
Όχι, πάντα οριακά με την επόμενη φάση βγαίνουν.
Όσοι πιστεύετε ότι έχετε περάσει, ξεκινήστε διάβασμα πριν τα αποτελέσματα, αλλιώς δεν θα προλάβετε.
karv2
Νεοφερμένος
Δεν θέλω να σας ξενερώσω αλλά το "Βαθμοί Α' Φάσης" βρίσκεται εκεί πέρα από τη μέρα που ανεβάσανε τα θέματα, απλώς το 'χουν και καλά κρυμμένο στο μαύρο φόντο (και τις απαντήσεις τις είχαν κρυμμένες εκεί μέχρι να τις ανεβάσουν και να ενεργοποιηθεί το link)...
(υπάρχουν και χειρότερα, πχ. στον αντίστοιχο χημείας γράφεις Μάρτιο και μαθαίνεις αποτελέσματα Ιούνιο)
Μ'αρέσει που μας έλεγαν ότι τα αποτελέσματα Βιολογίας βγαίνουν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με άλλους διαγωνισμούς! 2 μήνες είναι περίπου στον διαγωνισμό Μαθηματικών, όπου ούτε υπάρχει απαντητικό φύλλο . Καλά οι άνθρωποι πάσχουν.
Και είναι υπερβολικά εκνευριστικό αυτό που κάνουν. Εσύ κάθεσαι σκοτώνεσαι ,γιατί νομίζεις ότι έχεις περάσει και τελικά μπαίνεις και βλέπεις . Εγώ προσωπικά κάπως έτσι θα ένιωθα:
εξεταστές -----------> <----- εγώ
Άντεεε!!!!!! Βαριούνται κουνηθούν.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μ'αρέσει που μας έλεγαν ότι τα αποτελέσματα Βιολογίας βγαίνουν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με άλλους διαγωνισμούς! 2 μήνες είναι περίπου στον διαγωνισμό Μαθηματικών, όπου ούτε υπάρχει απαντητικό φύλλο . Καλά οι άνθρωποι πάσχουν.
Και είναι υπερβολικά εκνευριστικό αυτό που κάνουν. Εσύ κάθεσαι σκοτώνεσαι ,γιατί νομίζεις ότι έχεις περάσει και τελικά μπαίνεις και βλέπεις . Εγώ προσωπικά κάπως έτσι θα ένιωθα:
εξεταστές -----------> <----- εγώ
Άντεεε!!!!!! Βαριούνται κουνηθούν.
Εεεεε, chill.
Δεν βαριούνται να κουνηθούν, απλά δεν πληρώνονται αρκετά για να κουνηθούν γρηγορότερα.
marggrit
Νεοφερμένος
απλά δεν πληρώνονται αρκετά για να κουνηθούν γρηγορότερα.
βασικά απ όσο ξέρω δεν πληρώνονται καν... είναι εθελοντική προσφορά η διόρθωση των γραπτών... άρα και που υπάρχει ο διαγωνισμός πολ'υ μας2 είναι.....
DrMimi
Νεοφερμένος
Daft Punk
Νεοφερμένος
DrMimi
Νεοφερμένος
Τέλεια νέα!! Άλλα το σάιτ τους και αυτό της ένωσης βιοεπιστημόνων φαίνεται να είναι τίγκα στους ιούς.... τα αντιβάιρους δεν με αφήνουν να μπουν και το γκούγκλι λέει ότι είναι επικίνδυνα.... Τι συμβαίνει;;;
Έλα μου ντε!!!!Σήμερα ούτε εγώ δεν μπορώ να μπω στο site!!!!!WTH??????
britguy
Νεοφερμένος
DrMimi
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Site βιολογίας είναι, λογικό να έχει ιούς . . . .Όταν μπαίνετε στο site μήπως τα antivirus σας προειδοποιούν για διάφορους ιούς???
britguy
Νεοφερμένος
Site βιολογίας είναι, λογικό να έχει ιούς . . . .
χαχαχα καλόοο και εγώ απ΄το κινητό μπαίνω και κοιτάω γιατί το antivirus δεν μου επιτρέπει την είσοδο..
DrMimi
Νεοφερμένος
πέρασα.. έπεσε πάντως εξαντλητικό διάβασμα 2 μήνες και πάλι πέρασα απ τους τελευταίους.. τρ ξεκινάει από βδομάδα προετοιμασία για τη γ'λυκείου.. εκεί είναι που θέλει σωστή προετοιμασία και όχι πάλι τελευταία στιγμή.. και όλα αυτά για 4 θέσεις για τις οποίες θέλει πραγματικό σκίσιμο..
Μπράβο!!!!Καλή επιτυχία στην β' φάση!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.