Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εdited: Οκ το ειδα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
ξερετε αν τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται μετα απο τα αλλα μαθηματα?
Νομίζω ναι
kosNtinos
Νεοφερμένος
DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποτε βγαίνουν οι βαθμοί μας ?
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Βιαζεσαι μαναρι.22 με τελη καπου εκειΤΕΛΟΣ
ποτε βγαίνουν οι βαθμοί μας ?
DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
fretoe
Δραστήριο μέλος
τι εννοεις??Κι εδώ ίδιος προβληματισμός!
Και φαντάσου λέει στις 18 να μας δώσουν δώρο την ανακοίνωση των βαθμών!
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread Πανελλήνιες 2012
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι εννοεις??
Αντί για τις 25 Ιουνίου που ακούγεται ότι θα βγουν (ακούγεται έγραψα, δεν είναι σίγουρο, μην παρεξηγηθώ) οι βαθμοί, να μας τους δώσουν στις 18.
17 έχουμε τις εκλογές.
Ακούγεται ότι αμέσως έπειτα των εκλογών θα έλθουν τα νέα ειδεχθή μετρα του Ιουνίου από την τριμερή επιτροπή.
Οπότε έκανα παιχνίδι νοημάτων...μήπως και οι βαθμοί είναι τόσο αμείλικτα σκληροί, όπως τα μέτρα που θα μας σερβίρουν...
Itach1
Διάσημο μέλος
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην Ελλαδα βρισκεσαι,οι βαθμοι μπορει να βγουν σε 2 βδομαδες ή σε 1,5 μηνα
Μπα το πολυ μεχρι 30 Ιουνιου θα εχουν ανακοινωθει. Απο εκει και περα το κρατος πρεπει να πληρωνει extra οσους καθηγητες ασχολουνται με τις Πανελληνιες σε οποιοδηποτε τομεα και οπως καταλαβαινετε σε τετοιους καιρους δεν θελουν ασκοπα εξοδα
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω δυο πραγματα θελω να πω-ρωτησω..
1) όταν στο ποστ του λεει ο συντονιστης ότι δεν επιτρεπεται η εισοδος..που? στην ιστοσελιδα του υ[πουργειου? κι αμα μπω τι θα γινει"?(αμα εχω καταλαβει κατι λαθος μη με βρισετε )
2)θα δουμε βαθμους και εμεις θα πρεπει να βγαλουμε μορια..ωχχχχχχ..θα πεθανουμε πληκτολογώντας τα ψηφια...εγω περιμενα ότι θα δω κατευθειαν μορια ..μπαμ και κατω να τελειωνουμε στο τσακ μπαμ..........
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια κατι ακουσα οτι θα μπορουμε να δουμε τους βαθμους απο το ιντερνετ και οχι περιμενοντας εξω απο τα σχολεια.Ισχυει???
Ναι εδώ και 2-3 χρόνια μπαίνεις στο σιτέ του υπδβμθ www.minedu.gov.gr και λέει εκείνη την ημέρα είναι στην κεντρική σελίδα η ανακοίνωση των βαθμών, πατάς τον αριθμό των πανελληνίων και τα αρχικά επώνυμο όνομα πατρώνυμο μητρώνυμο και στα βγάζει...εκτός κι αν θες να πας πιο νωρίς να τα δεις στο σχολείο ένα ένα.
θα μας φάει το άγχος
Μας έχει ήδη φάει! Είδα και όνειρο ότι βγήκαν οι βαθμοί, και δεν είχα βαθμό στην έκθεση, μου έλεγε απών!
Μην ξεχνάς ότι πέρυσι οι πανελλήνιες ξεκίνησαν 12 Μαΐου (2ο 15μερο, όπως είχε πει η Αννούλα μας), οπότε είχαν περισσότερο χρόνο να τελειώσουν όλες οι διαδικασίες μέχρι 30 Ιουνίου. Φέτος οι εξετάσεις άρχισαν πιο αργά και ο χρόνος πιέζει.
Αυτή πώς πέρασε μαθηματικά; Οεο!
Φαντάζομαι φέτος οι πανελλήνιες (21-05-2012) ξεκίνησαν μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Μαϊου;;;
Παιδιά έχουμε ακριβή ημερομηνία για το πότε θα βγουν τα μόρια??
Ακριβή όχι. Χθες μας είπε η υποδιευθύντρια στο σχολείο μας ότι είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθούν στις 25 του μηνός. Οπότε αναμένομεν!
Σ.σ. Νιώθετε κι εσείς περισσότερο άγχος τώρα που τελείωσαν οι πανελλήνιες ή μόνο εγώ;;
Και καπου εκει θα ανοιξει και η φορμα για το ηλεκτρονικο μηχανογραφικο.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
panagiotis_stav
Νεοφερμένος
εγω δυο πραγματα θελω να πω-ρωτησω..
1) όταν στο ποστ του λεει ο συντονιστης ότι δεν επιτρεπεται η εισοδος..που? στην ιστοσελιδα του υ[πουργειου? κι αμα μπω τι θα γινει"?(αμα εχω καταλαβει κατι λαθος μη με βρισετε )
2)θα δουμε βαθμους και εμεις θα πρεπει να βγαλουμε μορια..ωχχχχχχ..θα πεθανουμε πληκτολογώντας τα ψηφια...εγω περιμενα ότι θα δω κατευθειαν μορια ..μπαμ και κατω να τελειωνουμε στο τσακ μπαμ..........
Εξαρταται απο το σχολειο σου! Εμας στο δικο μας περισυ πηγαινες πρωτα στο γραφειο των καθηγητων και εξω απο την πορτα ειχαν βαλει ενα θρανιο με δυο καθηγητες και μοιραζαν ενα φυλαδιο το οποιο ελεγε τα μορια μας και το βαθμο προσβασης! Στη συνεχεια κατεβαινες κατω και στην εισοδο του σχολειου υπηρχαν αναλυτικα τοιχοκολλημενοι οι βαθμοι για καθε μαθημα ξεχωριστα και εβλεπες εκει τι πηρες ακριβως!
Για την πρωτη ερωτηση σιγουρα δεν απαγορευεται να μπεις στην ιστοσελιδα του υπουργειου!!! Ειναι ανοιχτη συνεχως για ολους!! Τωρα που απευθυνεται η απαγορευση θα σε γελασω! Οτι αλλη απορια εχεις ρωτα!
Η απαγορευση εισοδου αφορα το κτιριο του υπουργειου.Δηλαδη αυτο το καιρο το κτιριο ειναι απροσπελαστο πριν τις 13.00.Λογικα μετα τις 22 που θα βγουν τα αποτελεσματα θα αρθει αυτος ο αποκλεισμος.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.