Krasokanatas
Νεοφερμένος
Σειρά: 20ος
18709 σε 2ο/4ο
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια ανεξαρτήτως αποτελέσματος!
(Κανάς συμφοιτητής ; )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ
Σειρά: 20ος
18709 σε 2ο/4ο
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια ανεξαρτήτως αποτελέσματος!
(Κανάς συμφοιτητής
εγωωωωωωωω! το είχα γράψει 2-3 σελίδες πίσω! πρώτη σου επιλογή η σχολη?
εγώ ανυπομονώ να αρχίσουμε να δω πως θα είναι, έχω ακούσει διάφορα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostakos
Νεοφερμένος
Αυτο παει στην snoopy γτ λογω οτι δεν νοιωθω δεν ξερω πως κανουμε απαντηση
io-sam
Νεοφερμένος
keep walking
Δραστήριο μέλος
ΚΩΣΤΑΣ-gerom-95
Νεοφερμένος
ιατρικο σσασ 3η απο ειδ κατηγορία
θα τρελαθωωωωωωωωωωω
μπραβοΝα κι οι πρώτοι 3 συμφοιτητές μου!!!!(μαζί με τον johnny15)
Kon Dim
Νεοφερμένος
Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης, 8ος με 18.816 μορια
Μπράβο!άντε καλώς ήρθες στη σχολή μας!Εγώ είμαι 2ο έτος!ό,τι απορία έχεις στείλε εισερχόμενο
μαριαα χανια
Νεοφερμένος
stathisdim
Νεοφερμένος
Krasokanatas
Νεοφερμένος
εγωωωωωωωω! το είχα γράψει 2-3 σελίδες πίσω! πρώτη σου επιλογή η σχολη?
εγώ ανυπομονώ να αρχίσουμε να δω πως θα είναι, έχω ακούσει διάφορα!
Δεύτερη. Κι εγώ μια από τα ίδια!!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Πάντως κι απ' την περιοχή μου,κι από άλλες περιοχές,αλλά κι από δω,βλέπω πολύ κόσμο για Ξάνθη-Κομοτηνή φέτος...
Από το τμήμα μου ΜΟΝΟ είμαστε 4 άτομα για Νομική Κομοτηνής. Από το δίπλα τμήμα είναι άλλη μια κοπέλα στην ίδια σχολή.
Συνεχίζω τα μαθητικά μου χρόνια.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχα!Καλή φάση!!Από το τμήμα μου ΜΟΝΟ είμαστε 4 άτομα για Νομική Κομοτηνής. Από το δίπλα τμήμα είναι άλλη μια κοπέλα στην ίδια σχολή.
Συνεχίζω τα μαθητικά μου χρόνια.
Συγχαρητήρια κιόλας,δεν στα είπα!!
Θα έχεις και δυο δικούς μου συμμαθητές!Και μάλιστα ο ένας είναι και κολλητός φίλος......
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Xμ, είδες τα δικά μας; Θα υπάρχει και ένας δικός μας σε κάθε μέρος της ΕλλάδαςΠάντως κι απ' την περιοχή μου,κι από άλλες περιοχές,αλλά κι από δω,βλέπω πολύ κόσμο για Ξάνθη-Κομοτηνή φέτος...
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Χαχαχα!Καλή φάση!!
Συγχαρητήρια κιόλας,δεν στα είπα!!
Θα έχεις και δυο δικούς μου συμμαθητές!Και μάλιστα ο ένας είναι και κολλητός φίλος......
Ευχαριστώ, επίσης.
Όλος ο ντουνιάς μπήκε Κομοτηνή ρε.
Άαααντε να δούμε.
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναιιιι!!!!Τι σχολή εσύ;
Βιολογικο Κρητης ειμαι, παω αυριο να δω για σπιτι αν και εχω βρει ενα (μεσω ιντερνετ)
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχα,ναι,τα έμαθα!!Έτσι πρέπει ρε! Και σ' εμάς κάτι ανάλογο!Xμ, είδες τα δικά μας; Θα υπάρχει και ένας δικός μας σε κάθε μέρος της Ελλάδας
Σε ευχαριστώ!Ευχαριστώ, επίσης.
Όλος ο ντουνιάς μπήκε Κομοτηνή ρε.
Άαααντε να δούμε.
Ο φίλος μου δεν είναι όλος ο ντουνιάς!Και είστε πολύ τυχεροί που θα τον έχετε στη σχολή σας!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Σε ευχαριστώ!
Ο φίλος μου δεν είναι όλος ο ντουνιάς!Και είστε πολύ τυχεροί που θα τον έχετε στη σχολή σας!
Δεν είπα για τον φίλο σου.
Εννόησα ότι έχει περάσει πολύς κόσμος εκεί πάνω.
evout@ki
Νεοφερμένος
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣ !!!
Μπραβοοοοοοο! Κι εγω εκει περασα και ηταν η 2η επιλογη μου αν και επρεπε να ηταν η 1η γιατι αυτη ηθελα!!!!!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλα,πλάκα σου έκανα!!!Είμαι σίγουρος ότι το φιλαράκι μου θα 'ναι σε πολύ καλά χέρια!Δεν είπα για τον φίλο σου.
Εννόησα ότι έχει περάσει πολύς κόσμος εκεί πάνω.
Άντε ρε,από δικηγόρους θα 'χουμε επιλογές ένα σωρό,τι άλλο θέλουμε!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.