Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Τοσο πολυ σε ενοχλησε? Ξιδακι.Θα πας και για δικηγορος πρεπει να εχεις υπομονη.Nα αποφευγεις τους χαρακτηρισμους, τουλαχιστον σ εμενα. Με την πολη ειμαι τρισευτυχισμενος, με τη σχολη ακομη οχι.
Εγω που θα κανω τα 3/3 τι να παω.Απο την ακρη του Νοτου στην ακρη του Βορρα.Μονο που σκεφτομαι το κρυο πεθαινω.. χαχαχαΑνυπομονησία υπάρχει, αλλά νομίζω πως θα είναι τρομακτικός ο πρώτος αποχωρισμός.
Ειδικά για εμάς που διανύουμε τα 2/3 του Ελλαδικού χώρου, για να φτάσουμε από το σπίτι μας στην περιοχή της σχολής.
Εντάξει, θα ζήσουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου θυμίζεις μία φίλη μου που πέρασε ρόδο πέρυσι και από την ημέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα μέχρι να φύγει έκλαιγε συνέχεια. Πλέον δεν θέλει να φύγει. Θα συνηθίσετε παιδιά. Όλα είναι θέμα συνήθειας...Ανυπομονησία υπάρχει, αλλά νομίζω πως θα είναι τρομακτικός ο πρώτος αποχωρισμός.
Ειδικά για εμάς που διανύουμε τα 2/3 του Ελλαδικού χώρου, για να φτάσουμε από το σπίτι μας στην περιοχή της σχολής.
Εντάξει, θα ζήσουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Αυτό ξαναπές το....
Την Κυριακή μαζευτήκαμε όολοι μαζί η παρέα να το γιορτάσουμε....Τελευταία φορά όλοι μαζί πριν φύγουμε
Εντάξει,θα μας ανταμείψει η καινούρια μας ζωή ελπίζω!
Αα, κι εμείς τη Δευτέρα! Ψήσαμε, ΕΦΤΙΑΞΑ σουφλέ (). Χαχα. Τέλεια ήταν.
Είπαμε να το κάνουμε άλλη μια φορά πριν τις 20 που θα χαθούμε στον ορίζοντα, διαφορετικά του χρόνου πάλι.
Itach1
Διάσημο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμείς το ίδιο!!Ψήσαμε στην παραλία κλπ κλπΑα, κι εμείς τη Δευτέρα! Ψήσαμε, ΕΦΤΙΑΞΑ σουφλέ (). Χαχα. Τέλεια ήταν.
Είπαμε να το κάνουμε άλλη μια φορά πριν τις 20 που θα χαθούμε στον ορίζοντα, διαφορετικά του χρόνου πάλι.
Εμείς δε θα το ξανακάνουμε,ήδη την Κυριακή φεύγει η πρώτη φίλη μου που μπήκε ΣΜΥΝ....
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
1 μήνας υπομονή.....Και μετά Σαλόνικα!!!Αντε να ερθει η μερα για μονιμη εγκατασταση στην Σαλονικα!!!!!!
Itach1
Διάσημο μέλος
1 μήνας υπομονή.....Και μετά Σαλόνικα!!!
Brace yourself winter is coming....-->Παγοδρομιοοοοοοο!!!
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
εγω παω αυριο για επιπλα και θα κατσω μέχρι Τρίτη για εγγραφήηηη!1 μήνας υπομονή.....Και μετά Σαλόνικα!!!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω σπάσει χέρι και πόδι μέσα σε ένα χρόνο δεν είμαι για τέτοια.... By the way φοβερή σχολή η πληροφορική... αν ήμουν θετική-τεχνολογική εκεί θα πήγαινα στάνταρBrace yourself winter is coming....-->Παγοδρομιοοοοοοο!!!
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Γιατί;Με την πολη ειμαι τρισευτυχισμενος, με τη σχολη ακομη οχι.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Τυχερέεγω παω αυριο για επιπλα και θα κατσω μέχρι Τρίτη για εγγραφήηηη!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Γιατι δεν εχω παει ακομη.Γιατί;
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Πήγες πάνω;Τυχερέ
ΥπομονήΓιατι δεν εχω παει ακομη.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Tι εννοεις?Εγω τι ωραια που δεν εχω κανενα φιλο να αποχαιρετησω!!!
vroula
Νεοφερμένος
Welcome to the club!!
Και νόμιζα πως μόνο εγώ και άλλοι δυο συμμαθητές μου περάσαν Καλώς σας βρήκα!!!!!
Dalian
Περιβόητο μέλος
Kανείς δασολογία ΑΠΘ;
Χρειάζομαι πρωτάκι για σημειώσεις
Ρώτα τον Iliaso! Ίσως μπορέσει να σε εξυπηρετήσει
loco13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λιγες μερες εμειναν.Νιωθετε την ιδια ανυπομονησια??
ΝΑΙΙΙΙΙ
ΕΜΠ!! πάω να γραφτώ απο βδομάδα
joel_maggot
Νεοφερμένος
ΝΑΙΙΙΙΙ
ΕΜΠ!! πάω να γραφτώ απο βδομάδα
Σε ποιο τμήμα;
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσοι μπηκαν στο τμημα να κανουν +1 ή να απαντησουν!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.