Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
ρε παιδιά σε κάποιον που έχασε την μοναδική σχολή που ήθελε για 80 μόρια και όλοι του έλεγαν είσαι μέσα είσαι μέσα και τωρα εχει απογοητευτεί πληρως τι του λες? :/
Welcome to Bulgaria...
Τις ίδιες παπαριές που έκανε κι ο αδερφός μου έκανες κι εσύ μου φαίνεται!Δηλαδή για 50-60 μόρια είχε χάσει καμιά 7-8 τμήματα και τελικά μπήκε στην τελευταία του επιλογή (πάλι καλά που το είχε δηλώσει κι αυτό δηλαδή) με την οποία πασχίζει ακόμη να τα βγάλει πέρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τι σκατά, οι μουσουλμάνοι με ξύσιμο μπορούν να μπουν σε ό,τι σχολή θέλουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
μπορεί να μου πει κάποιος πόσο ανέβηκε το ιστορικό αρχαιολογικό των Ιωαννίνων?
Γιατί Γιαννάκη σκέφτεσαι να μας έρθεις;
Πέρα από την πλάκα τώρα, δεν περίμενα άνοδο των βάσεων περίμενα να μείνουν στα ίδια με πέρυσι ή ,άντε, να πέσουν 200-300 μόρια. Προφανώς οι φετινοί έγραψαν καλύτερα από πέρυσι.
Καλή αρχή νεοφοιτητούδια!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Απορία... Ο Κουτρουμπέλης έπεσε μέσα ή όχι;;;
Έξω σε πολλά νομίζω.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Είδα το ΗΜΜΥ Πάτρας και οι Μουσουλμάνοι με τη Γενική κατηγορία είχαν 12.000κάτι μόρια διαφορά (αν θυμάμαι καλά).
Πάει στο διάολο αν ήταν 1000-2000 μόρια διαφορά, αλλά τόσο μεγάλη διαφορά για την ίδια σχολή;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
στο 2ο/4ο μόνο δεν το περίμενα..στο 3ο και στο 1ο φαινόταν από τα σταστιστικά!Γιατί Γιαννάκη σκέφτεσαι να μας έρθεις;
Πέρα από την πλάκα τώρα, δεν περίμενα άνοδο των βάσεων περίμενα να μείνουν στα ίδια με πέρυσι ή ,άντε, να πέσουν 200-300 μόρια. Προφανώς οι φετινοί έγραψαν καλύτερα από πέρυσι.
χαχα όχι χαζό για μια φίλη ρώτησα
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Welcome to Bulgaria...
Τις ίδιες παπαριές που έκανε κι ο αδερφός μου έκανες κι εσύ μου φαίνεται!Δηλαδή για 50-60 μόρια είχε χάσει καμιά 7-8 τμήματα και τελικά μπήκε στην τελευταία του επιλογή (πάλι καλά που το είχε δηλώσει κι αυτό δηλαδή) με την οποία πασχίζει ακόμη να τα βγάλει πέρα...
δεν μιλαω για μενα για εναν φίλο μου ο οποιος μεν μπηκε μαθηματικό αλλά ήθελε κάτι άλλο απο το γυμνασιο και το έχασε επειδη ανεβηκε η σχολή την οποια ολοι του λεγανε οτι την ειχε
takisss
Νεοφερμένος
Στην αρχη ημουν ετσι-και-ετσι (εννοω ψυχολογικα) μετα ομως απο αυτο που εγινε στ 2-4 πεδιο , ευχαριστημενος ειμαι μπορω να πω..
Ψηφιακων συστηματων που ελεγα οτι θα πεσει 100 μορια να το πιασω , ανεβηκε και 400 μορια μαλιστα.Το τει που περασα ανεβηκε και εκεινο 300 πειρπου μορια , και ευτυχως το επιασα..παλι καλα.. :-)
TatsinioO
Νεοφερμένος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Εγω περασα τει αθηνας πληροφορικη..
Στην αρχη ημουν ετσι-και-ετσι (εννοω ψυχολογικα) μετα ομως απο αυτο που εγινε στ 2-4 πεδιο , ευχαριστημενος ειμαι μπορω να πω..
Ψηφιακων συστηματων που ελεγα οτι θα πεσει 100 μορια να το πιασω , ανεβηκε και 400 μορια μαλιστα.Το τει που περασα ανεβηκε και εκεινο 300 πειρπου μορια , και ευτυχως το επιασα..παλι καλα.. :-)
στη θέση σου πάντως θα χαιρόμουν που πέρασα ΤΕΙ Αθήνας αντί ψηφιακά συστήματα...
Δεν σου αρέσει η σχολή σου? Ποια σχολή ήθελες?ΠΑΙΔΙA ΕΊΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ 10% ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΒΓAΖΕΙ ΚΑΠΝΟΎΣ,ΕΠΕΙΔΉ ΜΠΉΚΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΊ ΤΟΥ 2010??
always the sun
Νεοφερμένος
TatsinioO
Νεοφερμένος
η τελευταία ήταν βιοτεχνολογία ΓΠΑ που 2011 είχε 15 εγώ είχα βγάλει 16 και τώρα πήγε 17.5 στο 10%. νιώθω παρα πολύ προδομένος από αυτό το κόλοσύστημα .ειδικά τώρα που καταργήθηκε το 10% ..λες και κάνα παιδί του 2011 πήδηξε την γυναικα του υπουργού κάνανε.Δεν σου αρέσει η σχολή σου? Ποια σχολή ήθελες?
να φανταστείς θεωρητικά αν έκανα 10% για την σχολη μου δεν την έπιανα για 1000 μόρια,αδιανόητο
catherine.#
Νεοφερμένος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που είχε γίνει πέρυσι θα αργήσουμε να το δούμε πολλά χρόνια πιστεύω......Γιατί Γιαννάκη σκέφτεσαι να μας έρθεις;
penelope585
Νεοφερμένος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
takisss
Νεοφερμένος
στη θέση σου πάντως θα χαιρόμουν που πέρασα ΤΕΙ Αθήνας αντί ψηφιακά συστήματα...
Γεια σου βασιλη , επειδη με ενδιαφερει πολυ , και βλεπω οτι εισαι φοιτητης , μου ειπες πριν 2 μερες οτι ειναι καλυτερα να περασεις ΤΕΙ αντι ψηφιακων συστηματων. Απο περιεργεια γιατι;
Και ενας φιλος μου περασε ΑΕΙ Πληροφορικης Πειραια απο Θετικη , ενω δεν του πολυαρεσε..Γινεται να αλλαξουμε σχολες;
Ενταξει πιστευω/εχω διαβασει οτι το τει αυτο ειναι πολυ οργανωμενο.Δεν ξερω αν θα μαθω τα ιδια με ενα ΑΕΙ τυπου ΕΚΠΑ τι λες εσυ;
η τελευταία ήταν βιοτεχνολογία ΓΠΑ που 2011 είχε 15 εγώ είχα βγάλει 16 και τώρα πήγε 17.5 στο 10%. νιώθω παρα πολύ προδομένος από αυτό το κόλοσύστημα .ειδικά τώρα που καταργήθηκε το 10% ..λες και κάνα παιδί του 2011 πήδηξε την γυναικα του υπουργού κάνανε.
να φανταστείς θεωρητικά αν έκανα 10% για την σχολη μου δεν την έπιανα για 1000 μόρια,αδιανόητο
δεν σου αρεσει η σχολή στη Πάτρα? ξερω ατομα που θα σκοτωναν για να μπορούσαν να ειναι εκει
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.