spieler
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ!!! Ανυπομονώ!!καλως να μας ερθεις!!!!! καλη σταδιοδρομια!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane
Διάσημο μέλος
ωωω δικό σου είναι;;; το είχα βρει στο νετ και το θαυμαζα! ειναι πολυ χρησιμο, με ξεαγχωσε!!! ευχαριστω!θα μας έρθεις λοιπόν!!!αν χρειαστείς κάτι έχω φτιάξει ενα μπλογκ για τους πρωτοετείς,https://iatrikiioanninon.blogspot.com κι ό,τι άλλο χρειαστείς πες μου!!!!συγχαρητήρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
κανεις στην Ξανθη ημμυ?
+1 και ιδιο τμημα!!!!Ποιος στην χαρη μας;;;
μπράβο ρε μαζί εγώ με 17126
ναι και εγω αυτο θα ηταν το 2ο που θα του ελεγα....επισης δες και αυτο αν θες (σχετικα με το ΤΕΕ...)https://ischool.e-steki.gr/4ο-πεδίο/επαγγελματικά-δικαιώματα-διπλωματούχων-μηχανικών-48835/
babis1993
Νεοφερμένος
ωω! στην ιδια πολη!!!
Κ'αλλος στην ιδια πολη!!!συγχαρητηρια...!!!
Κανείς άλλος για Φυσικό Ιωαννίνων ή γενικά για Ιωάννινα???
εγω φιλε μου...βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων Ιωαννινων!!!Καλη σταδιοδρομια...
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρασε και μια φίλη μου εκεί...!!Συγχαρητήρια παιδιά....!εγω φιλε μου...βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων Ιωαννινων!!!Καλη σταδιοδρομια...
joann
Νεοφερμένος
Έδινα με 10% αλλά δεν πέρασα πουθενά
δεν πειραζει .. εχεις κι αλλεσ διεξοδους
lydia lou
Νεοφερμένος
ω παρακαλώ χαίρομαι πολύ που σε βοήθησε!!!κι ό,τι άλλο χρειαστείς στείλε εμαιλ!!!!!!ωωω δικό σου είναι;;; το είχα βρει στο νετ και το θαυμαζα! ειναι πολυ χρησιμο, με ξεαγχωσε!!! ευχαριστω!
Κ'αλλος στην ιδια πολη!!!συγχαρητηρια...!!!
εγω φιλε μου...βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων Ιωαννινων!!!Καλη σταδιοδρομια...
χαχα καλώς να ορίσετε!!!!!!
stratka
Νεοφερμένος
leftmano
Νεοφερμένος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανένας άλλος εκεί ?
ZETA29
Νεοφερμένος
Έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των επιτυχόντων 2011 στο διαδίκτυο για νομό Αττικής;;;;; Σε άλλους νομούς έχουν αναρτηθεί.. Μήπως ξέρει κανείς αν δημοσιεύτηκαν σε κάποια εφημερίδα, γιατί παλιά έτσι γινόταν..
joann
Νεοφερμένος
moxa15
Διάσημο μέλος
thanx εκ των προτέρων btw
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
και περα απο την απορια της ZETA29 που θα ηθελα και εγω μια απαντηση,ξερει κανεις που μπορω να βρω τα αποτελεσματα/επιτυχοντες απο το σχολειο κωστεας γειτονας για τους φετινους υποψηφιους;;;
thanx εκ των προτέρων btw
Αυτό ψάχνεις Άλεξ;
moxa15
Διάσημο μέλος
Αυτό ψάχνεις Άλεξ;
1.thanx για την απαντηση...
2.οχι ρε γμτ αυτο το εχω και εγω ψαχνω μια λιστα με τα ονοματα και το που περασαν κατι τετοιο δλδ https://www.othisischool.gr/ClientFiles/EJETASEIS%202011/EISAKTEOI%2011.pdf μιλαμε εχω λιωσει το site τους(στο cgs) και δεν μπορω να το βρω το ατιμο....
ZETA29
Νεοφερμένος
πρωτη φορα τα ακουω αυτο?? στο σαιτ του υπουργειου τα βλεπεις ??
Δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι στο site του υπουργείου ( .. Ακόμη το ψάχνω.. Σε κάποιους νομούς έχουν βγει τα ονόματα των επιτυχόντων στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά στην Αττική και συγκεκριμένα στον Πειραιά τίποτα ακόμη..
challenger
Επιφανές μέλος
hurricane
Διάσημο μέλος
σκέφτηκες να ψάξεις στα σάιτ των διευθύνσεων δευτεροβάθμιας του νομού σου; εκεί κάνουν αυτό που λες.Δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι στο site του υπουργείου ( .. Ακόμη το ψάχνω.. Σε κάποιους νομούς έχουν βγει τα ονόματα των επιτυχόντων στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά στην Αττική και συγκεκριμένα στον Πειραιά τίποτα ακόμη..
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.