Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
Τέχνη, λογοτενχικό κείμενο...
Ευτυχώς και πέρσυ ήταν έτος εθελοντισμού και δεν μπήκε
Μακάρι και φέτος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
αυτος που το'χει με το γραψιμο δεν θα δυσκολευτει
εγω, παλι, αγχωνομαι πολυ γιατι παντα δυσκολευομαι να αρχισω την εκθεση, δεν μου'ρχονται ευκολα ιδεες
LYDIAG
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειδικα τα σταδιααααααα!! εχει να πεσει 3 χρονια...
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρακαλάω στην Έκθεση να μην πέσει κάνα λογοτεχνικό δοκίμιο γιατί μας γ.....σε!! Μετά δυσκολεύει η περίληψη...
Ισχύει!! Γενικά ευχόμαστε να μην πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας..
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
Γιατι οτι επεφτε τοσα χρονια το ειχαμε μαθει απο το σχολειο?Μου φαίνεται ότι θα ... ΠΕΣΕΙ ξύλο
Μην ξανακούσω να πέσει τέχνη και πνευματικοί άνθρωποι!!! Λες και έχουμε γνωρίσει ποτέ τι είναι τέχνη 12 χρόνια στο σχολείο και ξέρουμε τι να γράψουμε!!!
η εσυ περιμενεις κατι απο το σχολειο/?
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Φλασιά.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Ταυτότητα Νεοέλληνα - Παγκοσμιοποιηση λέω
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχα δεν παιζει!!Βρε λέτε να πέσει κάνα θέμα σχετικό με την καταστροφή του κόσμου;
Φλασιά.
Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επισης επειδη 18 Μαιου ειναι παγκοσμια ημερα των μουσειων και 21 παγκοσμια ημερα πολιτισμου παιζει επισης ελληνικος πολιτισμος, γλωσσα (μην ξεχναμε οτι ο Μπαμπινιωτης βρισκεται στη Βουλη) και γενικοτερα οτι ενισχυει την ελληνικη μας ταυτοτητα η την "σκοτωνει"
maria90
Δραστήριο μέλος
loco13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον παιδια.. Παιζει πολυ το καθηκον του πολιτη μαζι με παιδεια..
Επισης επειδη 18 Μαιου ειναι παγκοσμια ημερα των μουσειων και 21 παγκοσμια ημερα πολιτισμου παιζει επισης ελληνικος πολιτισμος, γλωσσα (μην ξεχναμε οτι ο Μπαμπινιωτης βρισκεται στη Βουλη) και γενικοτερα οτι ενισχυει την ελληνικη μας ταυτοτητα η την "σκοτωνει"
αυτό ακριβώς συζητούσαμε με την καθηγήτρια μου στο τελευταίο μάθημα...
μακάρι γιατί το έχω το θεματάκι
prinCess.
Επιφανές μέλος
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΙΑ Ή ΚΑΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ. Τη βία τη περίμενα πέρυσι για κάποιο λόγο, αλλά δεν την είδα.Μπαμπινιώτης: Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν ομαλά
Με το βλέμμα στραμμένο στις πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα έγινε η τελετή παράδοσης-παραβολής του υπουργείου Παιδείας από τον Γιώργο Μπαμπινιώτη στην υπηρεσιακή υπουργό, Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου.
Ο κ. Μπαμπινιώτης ενημέρωσε την νέα υπουργό για τα ζητήματα του υπουργείου, βάζοντας στο επίκεντρο της πανελλαδικές εξετάσεις.
Το υπουργείο Παιδείας δηλώνει προετοιμασμένο για τη μετακίνηση των ημερομηνιών εξέτασης ορισμένων μαθημάτων.
Νωρίτερα ο κ.Μπαμπινιώτης δεσμεύτηκε για την ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων.
«Με αίσθηση ευθύνης» είπε ο Γ. Μπαμπινιώτης, «θέλω να διαβεβαιώσω τις χιλιάδες των παιδιών που θα διαγωνιστούν από τη Δευτέρα, για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, καθώς και τις οικογένειές τους, ότι έχουν διευθετηθεί όλα τα θέματα που αφορούν στις πανελλαδικές εξετάσεις, ώστε να διεξαχθούν ομαλά.
»Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, ο υπουργός Παιδείας και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να βοηθήσουν την ελληνική οικογένεια, αυξάνοντας, μεταξύ άλλων, τις θέσεις των υποψηφίων στα ΑΕΙ, ιδίως για οικογένειες με ειδικά προβλήματα».
»Εύχομαι στα παιδιά μας, επιτυχία στις εξετάσεις και, ως πανεπιστημιακός δάσκαλος, τα διαβεβαιώνω ότι αξίζει η προσπάθειά τους» κατέληξε ο Γ. Μπαμπινιώτης.
Βασικά, μαλακία, αν έχεις διαβάσει θα γράψεις καλά. Και να μην έχεις διαβάσει, αν έχεις καλό λόγο και γενικά "το 'χεις" είναι οκ.
Το' χα πει και πέρυσι, η Έκθεση είναι το μόνο μάθημα που μπορείς ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ άνετα, χωρίς να' χεις διαβάσει τίποτα.
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω ακούσει ότι παίζουνε πολύ αθλητισμός (λόγω ολυμπιακών), βία, εθελοντισμός, και νομίζω η μέρα που γράφουμε είναι η παγκόσμια μέρα πολιτισμού οπότε... Α και οι πνευματικοί έχουνε καιρό να μπουν. Και καταναλωτισμός -έχει μπει ποτέ?
Γιατί κάθομαι εδώ ακόμα ας μου πει κάποιος...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.