Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
3ος στο Φυσικό Θεσ/νίκης με 19.374 μόρια από Θετική.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
Καλή συνέχεια.
ωπ συνάδελφος έτσι ρε φυσικό ϋber alles
αύριο έχουμε και Γ.Σ στο φυσικό , άντε σε περιμένουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pizza1993
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Hμμυ ΕΜΠ!60ος εγω και 108ος ο αδελφος μου..
Τι; Δίδυμοι;;;;
pizza1993
Δραστήριο μέλος
Τι; Δίδυμοι;;;;
Nαι!
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Μπράβο βρε παιδιά! Χαρά που θα έχουν οι δικοί σας!!!! Και στην ίδια σχολή κιόλας!!!!
pizza1993
Δραστήριο μέλος
Μπράβο βρε παιδιά! Χαρά που θα έχουν οι δικοί σας!!!! Και στην ίδια σχολή κιόλας!!!!
Thank you!
dmci
Νεοφερμένος
και εγω θελω να το μαθω αυτο...η κορη μου εχασε την Κοινωνικη Ανθρωπολογια για 1 ΝΑΙ 1 μοριο! Περασε ΜΙΘΕ στο Κποδιστριακο με πολυ χαρα αλλα ηθελε Παντειο! Anyway,αν ξερει καποιος να απαντησει και Congratulations σε ολους σας!καλησπερα παιδια ...περασα στο τμημα πολιτισμικης τεχνολογιας και επικοινωνιας της μυτιληνης αλλα εχω διαφορα 9 μορια απο τον τελευταιο της σχολης κοινωνικης διοικησης της κομοτηνης...θελω να ρωτησω αν ξερετε σε περιπτωση που καποιος δεν κανει εγγραφη στο τμημα αυτο μηπως μπορω να παω εγω σαν επιλαχών ουτως ωστε να καλυψω την κενη θεση?
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
και εγω θελω να το μαθω αυτο...η κορη μου εχασε την Κοινωνικη Ανθρωπολογια για 1 ΝΑΙ 1 μοριο! Περασε ΜΙΘΕ στο Κποδιστριακο με πολυ χαρα αλλα ηθελε Παντειο! Anyway,αν ξερει καποιος να απαντησει και Congratulations σε ολους σας!
Πέρασε με πολύ χαρά αλλά ήθελε Πάντειο....;Πώς γίνεται αυτό...;
fockos
Επιφανές μέλος
και εγω θελω να το μαθω αυτο...η κορη μου εχασε την Κοινωνικη Ανθρωπολογια για 1 ΝΑΙ 1 μοριο! Περασε ΜΙΘΕ στο Κποδιστριακο με πολυ χαρα αλλα ηθελε Παντειο! Anyway,αν ξερει καποιος να απαντησει και Congratulations σε ολους σας!
Συνήθως όλοι γκρινιάζουν που χασανε την σχολη για 1 μόριο οι περισσότεροι είμαστε γκρνιάριδες. Η χαρά είναι πολύ μεγαλύτερη όταν μπαινεις τελευταιος παρά πρώτος πιστευω σε μια σχολή
Συγχαρητήρια
dmci
Νεοφερμένος
Φυσικα θα χαιροταν περισσοτερο στο Παντειο αλλα η ΜΙΘΕ της αρεσει πολυ επισης!Πέρασε με πολύ χαρά αλλά ήθελε Πάντειο....;Πώς γίνεται αυτό...;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Όχι δεν είναι αυτό. Φήμες λένε ότι ο Νίκος καραδοκεί για τους απανταχού πρωτοετείς ΗΜΜΥτες με ένα ψαροντούφεκο στο χέρι.
Το ρισκάρεις;
περιφανος ΗΜΜΥτης ΞΑΝΘΗΣ δηλωνει ΠΑΡΩΝ(οποιος εχει περασει και αυτος εκει να στειλει κανα pm plz να τα πουμε)
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
ε ναι οκ εννοειται,απιαστο ονειρο δεν το συζητω,ποτε δεν πιστευα οτι τετοια σχολαρα θα επεφτε τοσοΕ δε νομιζω να μας κορόιδευε!
Απλώς όταν εχεις βγαλει 16000 και η περσινη βαση ειναι 18000+... ε δε λες στοχευω ημμυ, το χεις παρει αποφαση οτι δεν περνας
οταν με ρωτανε πρωτη επιλογη λεω το φυσιολογικο που νομιζα οτι θα περασω...δλδ βλεποντας ολες τις εκτιμησεις,ποιος πιστευε οτι θα επεφτε 2000 μορια;;;για αυτο και ελεγα το πιο φυσιολογικη και εφικτη σχολη που -θα- επεφτε- 375 μοριαΤο 95% των Ελλήνων δηλώνει ΗΜΜΥ, ιατρική, νομική για πρώτη επιλογή. Κάποιοι το κάνουν και λένε ψέματα ότι δηλώσαν άλλη σχολή για πρώτη επιλογή αλλά όταν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα και πέσουν οι βάσεις φανερώνεται η αλήθεια.
Επισης δεν μου αρεσει καθολου το style σου αλλα τεσπα...ολα αυτα ειναι παρελθον τωρα,ας μην το σκαλιζουμε,I'm living the dream
Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μορια: 17420
Σειρα: 61
red span
Δραστήριο μέλος
εγω τα καταφερα΄΄περασα εκπαιδευτικης και κοινωνικης πολιτικης πανεπιστημιο μακεδονια με17400
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
17.604 Μηχανολογων Μηχανικων Βολος
Συγχαρητήρια !
Καφέ στη Μινέρβα τα μεσημέρια και Κουρσάρο ή 1900 για μπυρόνια το βράδυ. Να τα'χεις υπόψη !
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.