marios88
Νεοφερμένος
"οικονομικοι λογοι".Αλλα μου ειπαν πως τα δικαιολογητικα να δειχνω με το που περασω στη σχολη,αλλα εδω διαβασα πως πρεπει να τα καταθεσω μαζι με το μηχανογραφικο...τι εχετε να πειτε πανω σ'αυτο;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν τα καταθετεις τωρα με το μηχανογραφικο, απλα πρεπει να ταχεις στο χερι σου με ημερομηνια προγενεστερη της καταθεσης του μηχανογραφικου κ οταν με το καλο περασεις στη σχολη σου ,τοτε θα τους τα προσκομισεις δηλ. με την εγγραφη σου.Παιδια σημερα πηγα στην γραμματεια της σχολης που με ενδιαφερει κ μου ειπαν πως ειμαι μεσα στο οριο για την ειδικη κατηγορια
"οικονομικοι λογοι".Αλλα μου ειπαν πως τα δικαιολογητικα να δειχνω με το που περασω στη σχολη,αλλα εδω διαβασα πως πρεπει να τα καταθεσω μαζι με το μηχανογραφικο...τι εχετε να πειτε πανω σ'αυτο;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marios88
Νεοφερμένος
Δεν τα καταθετεις τωρα με το μηχανογραφικο, απλα πρεπει να ταχεις στο χερι σου με ημερομηνια προγενεστερη της καταθεσης του μηχανογραφικου κ οταν με το καλο περασεις στη σχολη σου ,τοτε θα τους τα προσκομισεις δηλ. με την εγγραφη σου.
Αν βγαλω δηλαδη τα χαρτια αφου κανω το Μηχανογραφικο θα υπαρχει προβλημα;;
Για οικονομικους λογους τι ακριβως χαρτια χρειαζονται;;;
Συγνωμη για την επιμονη αλλα μπορει καποιος να μου πει τι δικαιολογητικα χρειαζονται ακριβως για την κατηγορια σχετικα με το εισοδημα;;;
Θα μπορω να τα βγαλω εγω;;καθως ο πατερας μου ειναι στο χωριο.Επισης θα χρειαστω και δικαιολογητικα απο τα αδερφια μου που δουλευουν;;
Συγνωμη αλλα εχω αγχωθει!!! https://www.google.gr/url?sa=t&sourc...WgxKIB&usg=AFQjCNGWCqi8wvxY0sxnpVaYKxA3u6DkzA
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
marios88
Νεοφερμένος
Τουλαχιστον ετσι καταλαβα
Boom Dizzle
Νεοφερμένος
μονο της Αθηνας.Δεν εχω παντως αδερφο που σπουδαζει.Δικαιουμαι ειδικη κατηγορια που αφορα οικονομικους λογους???
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω δεν ανηκω σε καμια ειδικη κατηγορια. Απλα μας ενημερωσαν στο φροντιστηριο σχετικα ,δεν προσεχα τι ακριβως ειπαν αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ολα τα απαιτουμενα δικαιολογητικα θαπρεπε ναχουν ημερομηνιες προγενεστερες του μηχανογραφικου ,γιατι υπαρχει καποιο πεναλτυ,αλλα δεν καταλαβα αν το πεναλτυ θα αφορα τα ψευδη στοιχεια ή τις ημερομηνιες. Ρωτηστε στα φροντιστηρια σας ή στο Υπουργειο ειναι οι πλεον ενημερωμενοι. μην το αμελειτεΟχι με το 90 %...αλλα διαβασα οτι πρεπει να εχω βγαλει τα χαρτια πριν υποβαλλω το Μηχανογραφικο,διαφορετικα δεν θα γινω δεκτος..(δηλαδη αν τα βγαλω μετα το Μηχανογραφικο) .
Τουλαχιστον ετσι καταλαβα
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Στο λινκ που παραθέτω αναφέρονται τα πάντα για τις ειδικές κατηγορίες: https://exams.minedu.gov.gr/Info/eidikes_periptwseis.pdfΣυγνωμη για την επιμονη αλλα μπορει καποιος να μου πει τι δικαιολογητικα χρειαζονται ακριβως για την κατηγορια σχετικα με το εισοδημα;;;
Θα μπορω να τα βγαλω εγω;;καθως ο πατερας μου ειναι στο χωριο.Επισης θα χρειαστω και δικαιολογητικα απο τα αδερφια μου που δουλευουν;;
Συγνωμη αλλα εχω αγχωθει!!!
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
κατηγορηματικα οχι φιλε μουΟ πατερας μου εχει εισοδημα κατω απο 30.000,η μανα μου ειναι ανεργη κ αυτος ειναι ο λογος που θελω σχολες
μονο της Αθηνας.Δεν εχω παντως αδερφο που σπουδαζει.Δικαιουμαι ειδικη κατηγορια που αφορα οικονομικους λογους???
Johnny15
Επιφανές μέλος
Οι αθλητές δεν είναι ειδική κατηγορία? Έχω διαβάσει ότι έχουν κάποια πλεονεκτήματα, δεν τα δηλώνουν στο μηχανογραφικό?Στο λινκ που παραθέτω αναφέρονται τα πάντα για τις ειδικές κατηγορίες: https://exams.minedu.gov.gr/Info/eidikes_periptwseis.pdf
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
κανεις δεν μπορει να ξερει εγω λεω καμια 200αρια μορια κατω απο την κανονικη βαση τουλαχιστον στις υψηλοβαθμιες και αντε για τους πολυ μερακληδες καμια πεντακοσαρια μορια κατω στις χαμηλοβαθμεςΞέρει κανείς που περίπου θα κυμανθούν οι βάσεις των ειδικών κατηγοριών; Και συγκεκριμένα των πολυτεκων;
Devina
Τιμώμενο Μέλος
selc
Δραστήριο μέλος
Δε νομίζω δηλαδή πως θα ψάξουν αν ανήκεις σε κάποιο απο αυτά τα κριτήρια αφού και αυτοί που ανήκουν
το δηλώνουν εγγράφως...
Ωστόσο περίμενε και άλλες απαντήσεις !
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό που απαγορεύεται είναι να μην ανήκεις σε κάποιο από τα κοινωνικά κριτήρια και να δηλώσεις ότι ανήκεις, όχι το αντίθετο!Να κάνω μια ερώτηση;(ίσος να είναι και λίγο χαζή ερώτηση) αν κάποιος δεν θέλει να δηλώσει ότι ανήκει σε κοινωνικά κριτήρια ενώ ανήκει επειδή είναι σίγουρος ότι θα την πιάσει την σχολή ..μπορεί να την κάνει; Ή θα θεωρηθεί ότι έχει δώσει ψευδή στοιχεία;(λίγο χαζή η ερώτηση, αλλά έχω φοβηθεί με αυτά που ακούω)
selc
Δραστήριο μέλος
Αυτό είναι επιλογή σου...
Καλό για σενα... Να σε βοηθήσει
Από την στιγμή που δεν το έχεις ανάγκη απλά το απορρίπτεις
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.