CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με αδελφό ή αδελφή που φοιτά σε διαφορετική πόλη από αυτήν της μόνιμης κατοικίας των γονέων??? Έχω καποια προτεραιοτητα με τους αλλους?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ολα ζηταει ενα εγγραφο δημοσιας αρχης ή υπηρεσιας ή λογαριασμος κοινης ωφελειας απο το οποιο προκυπτει ο τοπος κατοικιας της οικογενειας τους η τον γονεων τους.
Γνωριζει κανεις απο που το περνουμε αυτο και τι ειναι;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Απ' ό,τι καταλαβαίνω, σου αρκεί ένας λογαριασμός ΔΕΗ του σπιτιού σου. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις μία βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο στον οποίο ανήκει το σπίτι που μένεις - όχι στον Δήμο στον οποίο είσαι γραμμένος και ψηφίζεις. Νομίζω ότι για να εκδώσεις το 2ο θα χρειαστείς πάλι κάποιο εκκαθαριστικό εφορίας (γονιών) ή λογαριασμό της ΔΕΗ.Μια ερωτηση για το ηλεκτρονικο μηχανογραφικο συγκεκριμενα για οσους ειναι στις ειδικες θεσεις.
Σε ολα ζηταει ενα εγγραφο δημοσιας αρχης ή υπηρεσιας ή λογαριασμος κοινης ωφελειας απο το οποιο προκυπτει ο τοπος κατοικιας της οικογενειας τους η τον γονεων τους.
Γνωριζει κανεις απο που το περνουμε αυτο και τι ειναι;
ΝαταλίαΓ
Νεοφερμένος
Έχω και γω μια απορία... :S Για την ειδική κατηγορία των τρίτεκνων στην υποβολή μηχανογραφικού, μέχρι πότε πρέπει να είναι το μεγαλύτερο παιδί κάτω από 26; Μόνο μέχρι την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού ή και μέχρι την εγγραφή στη σχολή; Ο αδερφός μου γίνεται 26 το Σεπτέμβρη...
Joaquín
Διάσημο μέλος
ΝαταλίαΓ
Νεοφερμένος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Θελω τα φωτα καποιου λιγο ψαγμενου!
Λοιπον! Στην οικογενεια μου ειμαστε 2 παιδια! Ακομα, ο πατερας μου εχει αλλα 2 παιδια απο τον πρωτο του γαμο!
1) Ανηκω σε καμια ειδικη κατηγορια;
2) Αν ναι σε ποια; Και τι διευκολυνσεις εχω;
Δε θα σου πω σίγουρα γιατί δε ξέρω ...πάντως αν ψάξεις κάπου σε pdf έλεγε ποιοι ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες..
Εγώ είναι από οικογένεια με 7 παιδιά και δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο των 60000 (αν και ανεβαίνει το κριτήριο για κάθε παιδί οπότε είναι πολύ παραπάνω..). Μένω Θεσ/νικη οπότε μπαίνω στην ειδική κατηγορία για Κεντρική Μακεδονία..
Ο αδελφός μου είναι μεταπτυχιακός στη θεσ/νικη.. κερδίζω κάτι από αυτο;
guess
Δραστήριο μέλος
λακούβα93
Νεοφερμένος
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
guess
Δραστήριο μέλος
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
guess
Δραστήριο μέλος
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
ChrisDV
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Τα δικαιολογητικά θα τα υποβάλεις στη σχολή σου όταν πετύχεις και όχι τώρα. Αυτό το γράφει καθαρά στις οδηγίες το υπουργείο: https://exams.minedu.gov.gr/Info/eidikes_periptwseis.pdfΚαλησπερα παιδια!καταρχας να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολους μας!Εχω ενα σημαντικο προβλημα!Ανηκω στα κοινωνικα κριτηρια, η μητερα μου εχει αναπηρια ανω του 80%, και μου ζητανε καπια δικαιολογητικα τα οποια εγω ειναι αδυνατον να τα εχω μεχρι την οριστικοποιηση του μηχανογραφικου μου (υπολογιζω τον Ιουλιο να τα χω).Τι κανω σε αυτη την περιπτωση;;Εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι φοβαμαι μην αποκλειστω για 2 χρονια Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που ξερει σιγουρα..Ευχαριστω πολυ!
Ο έλεγχος των δικαιολογητικών θα γίνεται από τη Γραμματεία της σχολής ή του τμήματος εισαγωγής, πριν την ολοκλήρωση της εγγραφής τους. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ολοκληρώνεται η εγγραφή και θα εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου ....... σύμφωνα με τις οποίες, εάν μετά την εισαγωγή, με οποιονδήποτε τρόπο διαπιστωθεί ότι δεν συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις υπαγωγής στην ειδική περίπτωση, λόγω υποβολής ψευδών ή μη νόμιμων δικαιολογητικών, οι εισαχθέντες διαγράφονται από τα τμήματα εισαγωγής και αποκλείονται κατά τα επόμενα δύο ακαδημαϊκά έτη από κάθε διαδικασία εισαγωγής σε όλα τα Πανεπιστήμια, Τ.Ε.Ι ή Σχολές.
guess
Δραστήριο μέλος
Λοιπον εσυ εισαι στην ακτηγορια που εχεις αδερφο που σπουδαζει στην Αθηνα !Σε αυτην την κατηγορια που εισαι διεκδηκεις και θεσεις στην Αθηνα.. π.χ αν ησουν τριτεκνος και πολυτεκνος θα διεκδικουσες θεσεις μονο στην περιφερεια της Πελοπονησου! Αρα τελικα εσυ μπορεις να δηλωσεις στην ειδικη κατηγορια μονο θεσεις γυρω στην πελοπονησο και στην αθηνα ΜΟΝΟ. Για ιωαννινα θα μπεισ στην γενικη κατηγορια με ολους μασ!Για εκει δεν ισχυουν οι ειδικεσ κατηγοριες καταλαβες?Και ναι στην αθηνα εισαι και γενικη και ειδικη σειρα !
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Μπορείς να εξηγήσεις πως ακριβώς λειτουργεί το νέο σύστημα των ειδικών κατηγοριών;δες το θεμα το εχω ψαξει παρα πολυ τις τελευταιες μερες!Εχω παρει τηλεφωνα ,εχω παει σε ειδικους.
Λοιπον εσυ εισαι στην ακτηγορια που εχεις αδερφο που σπουδαζει στην Αθηνα !Σε αυτην την κατηγορια που εισαι διεκδηκεις και θεσεις στην Αθηνα.. π.χ αν ησουν τριτεκνος και πολυτεκνος θα διεκδικουσες θεσεις μονο στην περιφερεια της Πελοπονησου! Αρα τελικα εσυ μπορεις να δηλωσεις στην ειδικη κατηγορια μονο θεσεις γυρω στην πελοπονησο και στην αθηνα ΜΟΝΟ. Για ιωαννινα θα μπεισ στην γενικη κατηγορια με ολους μασ!Για εκει δεν ισχυουν οι ειδικεσ κατηγοριες καταλαβες?Και ναι στην αθηνα εισαι και γενικη και ειδικη σειρα !
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.