Itach1
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maletianoi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Στην ίδια ακριβώς φάση βρίσκομαι,Δήμητρη.Ποσοι απο σας θα ξαναδωσουν; Εγω παντως μαλλον ναι αν και θα το αποφασισω οριστικα μες την βδομαδα(ειναι ψυχοφθορα διαδικασια οσο να ναι)
Μέσα στην βδομάδα θα αποφασίσω και εγώ. Τι σχολή θέλεις?
elfi1920
Νεοφερμένος
ολοι εκει πονταραμε οντως!!οι υποψηφιοι φετος ηταν 26.470 και 19.000 εμειναν εκτος,ενω περυσι μονο 2.000 εμειναν εκτος..κριμα..καλη συνεχεια σε οτι κι αν κανετε παιδια!!
κριμα παντως παιδια.. πολυ κριμα... εγω ειμαι μια που εμεινε εκτος...
καλη τυχη σε ολους σας..
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Οντως ξερω 5 ατομα υψηλοβαθμα που εδωσαν με το 10% για την καβλα τους,και ξερω 2 που εδωσαν γιατι πραγματικα ηθελαν να αλλαξουν σχολη...μου φαινεται σχεδον απιθανο ολοι να αφησαν τις σχολες τους και οι βασεις να πηγαν απο 17.000 και πανω.πιστευω οτι πολλοι καναν για πλακα μηχανογραφικο φετος και δεν θα πανε στις σχολες που περασαν.θα μου φαινοταν λογικο να ηταν τοσο ψηλα οι βασεις αμα ισχυε ο παλιος νομος που δηλωναν σχολες μονο και μονο για να παρουν κανα πασο και επιδοτησεις.τωρα πρεπει να αφησεις την σχολη σου.μου φαινεται λιγο παραξενο...
Αλλα τι να κανουμε αυτη ειναι η αδικια του 10%.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
μου φαινεται σχεδον απιθανο ολοι να αφησαν τις σχολες τους και οι βασεις να πηγαν απο 17.000 και πανω.πιστευω οτι πολλοι καναν για πλακα μηχανογραφικο φετος και δεν θα πανε στις σχολες που περασαν.θα μου φαινοταν λογικο να ηταν τοσο ψηλα οι βασεις αμα ισχυε ο παλιος νομος που δηλωναν σχολες μονο και μονο για να παρουν κανα πασο και επιδοτησεις.τωρα πρεπει να αφησεις την σχολη σου.μου φαινεται λιγο παραξενο...
μα γιατι το λες αυτο;;;;;;;;;;;;;
https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2586
εχω δει μπολικα τετοια στον ΟΕΦΕ....
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επισης παρατηρησα 5 ατομα που ηταν στο σχολειο μου σε στρατιωτικες σχολες (σνδ, αξιωματικων, ευελπιδων) εκαναν μηχανογραφικο και περασαν σε γνωστα ΑΕΙ. Αποτελεσμα;
Οι περισσοτεροι απο αυτους θα συνεχισουν κανονικα την στατιωτικη τους σχολη τουλαχιστον απο αυτους που ξερω.
Αν στελναμε ενα mail στο υπουργειο..δεν θα ηταν ασχημα..για παραπονο.
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
lalak
Νεοφερμένος
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλα καλο ειναι να ξερει το υπουργειο τι γινετε με αυτες τις θεσεις..το 10% ετσι και αλλιως σταματησε.
Θα μπορουν να δουν και ιδιοι στο υπουργειο το ποσοστο που εκανε εγγραφη στις σχολες απο αυτους που εκαναν 10%.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Κανονικα δεν θα επρεπε να γινοταν κατι στη περιπτωση που καποιος με το 10% δεν παει να γραφτει? Για παραδειγμα να μπαινουν οι αμεσως επομενοι που δεν περασαν.... Ζηταω πολλα το ξερω...
Κανονικα θα επρεπε οσοι κανουν 10% να διαγραφονται αυτοματα απο τη σχολη που ηταν ηδη στη περιπτωση που πιασουν τη σχολη που θελουν(με το 10%).Ετσι κανεις δε θα εκανα για τη πλακα του...ολοι θα εβαζαν τη σχολη που πραγματικα επιθυμουν και οχι ο,τι να 'ναι.
Civilara
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.