foreverfreak
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xalkias
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
iN`
Νεοφερμένος
Κανείς άλλος στην Ιατρική Θράκης???
yiouhou..!!!
Απ'ότι είδα Ιατρική Θράκης είμαστε οι: AlexBiohazardou , Danai! , iN` , irida18 , nellufo και nevermind.
Σας έκανα και προσθήκη στους φίλους..
Λέω τα ψευδώνυμα, τα ονόματα στην Αλεκούπολη!
marios_kim
Νεοφερμένος
παυλος1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Onair
Νεοφερμένος
Εμένα με ξέχασες?????Έλα ρε συνάδελφε ! Είσαι ο πρώτος πολιτικός μηχανικός από Σαλόνικα που βρίσκω εδώ μέσα.
kop3110
Νεοφερμένος
stellina40850
Νεοφερμένος
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλα ρε μανΕμένα με ξέχασες?????
Όσοι θα σπουδάστε Σαλόνικα γράψτε το εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=2394356#post2394356
Paris Gr
Νεοφερμένος
Κανένας συνάδελφος???
Έρεβος
Νεοφερμένος
petran922
Νεοφερμένος
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγουρα θα υπάρξει ανακοινωση αργότερα. Μην αγχώνεσα!!!!!!Παιδια εχω περασει στη σχολη ικαρων - μηχανικος,αλλα δν ξερω ποτε να παρουσιαστω στη βαση δεκελειας,οπου βρισκεται η σχολη μου....μηπως εχει περασει καποιος αλλος σε σχολη αεροποριας, ωστε να ξερει ποτε παρουσιαζομαστε? εψαξα για προηγουμενες χρονιες,και ανεφερε οτι παρουσιαζονται γυρω στις 13-17 σεπτεμβρη,αλλα για φετος δεν αναφερει τιποτα στη σελιδα της αεροποριας...
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταρχήν φίλε μου συγχαρητήρια. Δίνω φέτος πανελλήνιες και θέλω να περάσω και εγω τεφαα. Θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις: τα αγωνίσματα που δίνεις πόσα μόρια παίρνεις; είναι σημαντικό να τα πας καλά στα αγωνίσματα; και τέλος πιστεύεις οτι είναι καλή σχολή; εγω έχω ακούσει πολλή καλά λόγια γιαυτη τη σχολή.Τεφαα Θεσσαλονίκης 138/198 με 15456 !!!
Κανένας συνάδελφος???
ευχαριστώ εκ των προτέρων
υγ.συγγνώμη αμα είμαι οφτοπικ
petran922
Νεοφερμένος
οκ,ελπιζω οτι σε λιγες μερες κατι θα ανακοινωθειΣιγουρα θα υπάρξει ανακοινωση αργότερα. Μην αγχώνεσα!!!!!!
Hliolousth
Νεοφερμένος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Γιουχουυυυυυυυ!!!!!!!!
Ιστορικο-αρχαιολογικο θεσσαλονικης! 21ος
Μιας και θα ειμαστε στην ιδια σχολη μηπως ξερεις ποτε θα κανουμε την εγγραφη?
DreamChaser
Νεοφερμένος
Για να έχουμε και το καλό ρώτημα, υπάρχει κάποιος/α συμφοιτήτρια ???Αν ναι, θα χαρώ πολύ να τον/την γνωρίσω!Ας μου στείλει μήνυμα!
Paris Gr
Νεοφερμένος
Καταρχήν φίλε μου συγχαρητήρια. Δίνω φέτος πανελλήνιες και θέλω να περάσω και εγω τεφαα. Θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις: τα αγωνίσματα που δίνεις πόσα μόρια παίρνεις; είναι σημαντικό να τα πας καλά στα αγωνίσματα; και τέλος πιστεύεις οτι είναι καλή σχολή; εγω έχω ακούσει πολλή καλά λόγια γιαυτη τη σχολή.
ευχαριστώ εκ των προτέρων
υγ.συγγνώμη αμα είμαι οφτοπικ
Ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια φίλε! Από τα αγωνίσματα που δίνεις,βαθμολογείσαι ανάλογα με τις επιδώσεις σου! Κάθε επίδοση αντιστοιχεί σε μια βαθμολογία! Βγάζεις το μέσο όρο από τα 3 αγωνίσματα και πολλαπλασιάζεις επι 200. Εφόσον το μάξιμουμ είναι το 20 στη βαθμολογία,συνεπάγεται πως τα περισσότερα μόρια που μπορείς να πάρεις από αυτά ειναι 4000!
Τώρα πάλι,δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν θα πας καλά στα αγωνίσματα ή όχι!
Αν και αυτό είναι λάθος των τεφαα,τα αθλήματα τα δίνουμε μόνο για να πάρουμε μόρια,γιατί όταν έδινα εγώ,ήταν κάτι παιδιά τα οποία είτε έφταναν ίσα ίσα να μπουν στο σκάμα όταν κάναμε άλμα εις μήκος,είτε έκαναν 1,5 λεπτό στα 400μ.,είτε δεν ήξεραν καν να πιάσουν την σφαίρα!!!!!!!! Και κάποιοι από αυτούς θα πάνε για γυμναστές!!!!
Εγώ προσωπικά πήρα 1660 μόρια από τα αθλήματα,που είναι αρκετά καλό!!!
Για το κύρος της σχολής έχω ακούσει τα καλύτερα! Ανέκαθεν το τεφαα θεσσαλονίκης ήταν από τα καλύτερα,πράγμα που υποστηρίζει και η μάνα που,που σπούδασε τεφαα κομοτηνής!
Είναι λιγάκι πιο δύσκολη,λέγεται,επειδή έχει περισσότερα εργαστήρια από τα άλλα τεφαα,αλλά αυτό συνεπάγεται πολλά καλά!! Αλλά και πάλι μη νομίζεις οτί θα είναι και παλούκια...
Α!! Και μη ζητάς συγγνώμη για τίποτα φίλε!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.