Pasipoy
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Τουλαχιστον εισαι ευχαριστημενη ελπιζω, ετσι??ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!
Μου ΄ρθε πολύ ξαφνικό!!Γενικά τρελή πτώση στα Παιδαγωγικά!!
Φιλολογία στόχευα,Νηπιαγωγών μου βγήκε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renoskiller44
Νεοφερμένος
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ 3ος !!!!!!(Με 10%)
Mπραβο συμφοιτητη,και γω ΕΜΠ Αρχιτεκτονικη(90%-78ος)!!!!!! καλη μας σταδιοδρομια!!!!!
despoina_92
Νεοφερμένος
Lilikanthropos
Νεοφερμένος
Τον τελευταίο μόνο χρόνο έχουν κάνει συναυλία Rotting Christ, Firewind, Anathema, W.A.S.P ... αν θες συνεχίζω! Αν είναι γι' αυτό μην το σκέφτεσαι! Κάνε το ίδιο με μένα... Καραβάκι και Αθήνα όταν πέφτουν συναυλίες για άπειρο χτύπημα! \m/Εχω βγάλει 15.644 και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι περνάω Ψηφιακά Συστήματα Πειραιά...Το αποτέλεσμα: Επιστήμη Υπολογιστών Κρήτης...Στην άλλη μεριά της Ελλάδας,χωρίς συναυλίες,χωρίς τίποτα
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω βγάλει 15.644 και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι περνάω Ψηφιακά Συστήματα Πειραιά...Το αποτέλεσμα: Επιστήμη Υπολογιστών Κρήτης...Στην άλλη μεριά της Ελλάδας,χωρίς συναυλίες,χωρίς τίποτα
δεν είναι τόσο άσχημα Κρήτη, είναι ωραίο νησί και μην ξεχνάς ότι η αθήνα δεν απέχει πολύ
navarhos
Νεοφερμένος
Κανενας αλλος Σερρες ? :-/
Απο το σχολειο μου ειμαι ο μοναδικος που περασε Βορεια Ελλαδα .
athene
Δραστήριο μέλος
Τουλαχιστον εισαι ευχαριστημενη ελπιζω, ετσι??
Νομίζω..!!Εύκολα είναι?
onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος
MAΘHMATIKΩN ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 9450
MAΘHMATIKΩN ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ)
6310
epic
arch_91
Νεοφερμένος
Συγχαρητήρια!!!!Καλή σταδιοδρομία και καλές σπουδές!!!Mπραβο συμφοιτητη,και γω ΕΜΠ Αρχιτεκτονικη(90%-78ος)!!!!!! καλη μας σταδιοδρομια!!!!!
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω με την δευτερη φορα περασα εκει που ηθελα.
Παρτε μια βαθια ανασα τωρα και θα ξεφυσατε σε μερικους μηνες. Η ζωη θελει αγωνα και οχι απογοητευση!!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
ρε παιδια εγω ειχα 17.211 και δεν επιασα χημικο θεσσαλονικης....τι πτωσεις και κουραφεξαλα!!!!Κανεις αλλος για χημικο εχει να πει τιποτε αλλο????
που μπήκες?
chris_m
Νεοφερμένος
Ειδατε τις βασεις για 10%?αχαχα
MAΘHMATIKΩN ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 9450
MAΘHMATIKΩN ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ)
6310
epic
Και η φυσικη ιωαννινων εχει 3020 !!!!!!!!
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ με 19241, σειρα 005. Συγχαρητηρια σε ολους/ες και καλη φοιτητικη ζωη!
wow! Πεμπτος σε Ιατρικη!
Συγχαρητηρια σε ολους παιδια!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Πέρασαααααα και εγώ Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Κοζάνη, θα πάρω μετεγγραφή και θα έρθω Αθήνα.
Μπράβο ρε φίλε!
pc4569
Νεοφερμένος
Εγω περασα πολιτικος μηχανικος πατρας με 18900 μορια..
Οποιος/Οποια περασε στην ιδια σχολη ας μου στειλει μυνημα με μαϊλ
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Oντωε το 10 % εγινε παρτυ, φιλος μου ειχε βγαλει περσ 9,200 και εκανε για πλακα 10 % και περασε φιλολογια Κρητης
χαχαχαχα σωστός
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
ελεος ο τυπος....εχει να φαει βρισημο,θα βαλει και στην τσεπη!!!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Εχω βγάλει 15.644 και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι περνάω Ψηφιακά Συστήματα Πειραιά...Το αποτέλεσμα: Επιστήμη Υπολογιστών Κρήτης...Στην άλλη μεριά της Ελλάδας,χωρίς συναυλίες,χωρίς τίποτα
Αντι να παραπονιέσαι να αισθάνεσαι τυχερός.
onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λες και αυτοι που περασαν με τοσο εχουν εστω και μια πιθανοτητα να τελιωσουν την σχολη...Ελεος.Παντως αυτο με το 10% μονο για φετος θα ειναι γιατι του χρονου θα πλακωσουν ολοι και θα ανεβουν παλιΚαι η φυσικη ιωαννινων εχει 3020 !!!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.