antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια συμμαθήτρια μ πέρασε ηράκλειο μαθηματικά!
-----------------------------------------
επιδότηση για λαπτοπ πως ξέρει κανείς άμα δικαιούται?
https://destinpsifiaka.gr/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Ποιο εξαμηνο περασες?
Πρωτο,εσυ;Τι θεση μπηκες στη σχολη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο συνάδελφε!!Από θετική!!Εσύ?
Απο θετική!! Ήθελα χημικο στην αρχη γιατι λατρευω την χημεια αλλα μετα ψαχτηκα στο πολυτεχνειο και βρηκα μια σχολη με χημεια και μαθηματικα και φυσικη και λεω ΩΠΑ!!!! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ηθελα κ εγω ΕΜΠ αλλα απ τη στιγμη που εχει αντιστοιχη σχολη και στην πολη μου δεν ηθελα να επιβαρυνω γονεις!! Εσυ φετος διαλεξες αυτη τη σχολη???
Θάλεια-Α
Νεοφερμένος
μούτσας γκράσιας !!
ευχαριστώ πολύ!!!
αντε καλή ζωούλα από δω κ πέρα!!!!!!!!!
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
μούτσας γκράσιας !!
ευχαριστώ πολύ!!!
αντε καλή ζωούλα από δω κ πέρα!!!!!!!!!
τπτ, επισης!! και καλη επιδοτηση!! :no1::no1:
alex91
Νεοφερμένος
Δεν το πιστευω. Ποτε θα πας για σπιτι/ Εγω φευγω αυριο το πρωι
μαλλον θα παω την επομενη βδομαδα...ελπιζω να βρω κανενα κοντα στο πανεπιστημιο!!
killerkostas
Νεοφερμένος
Μόρια:19246
Βάση:19004
Σειρά:73/162
dafne_mm24
Νεοφερμένος
Συγχαρητήρια σε όλους μας!!!!!
Να ρωτήσω κάτι, Χανιά δε πέρασε κανένας? Μόνος μου θα πάω?
πέρασα εγώ...αρχιτεκτονικη. βόλο ήθελα αλλα εντάξει...
billakos4
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Nομικη ΑΠΘ με 18753, σειρα 297
Σχεδόν συμφοιτητές δηλαδή
hale
Δραστήριο μέλος
Eπιτέλους βρέθηκε ένας που θα πάει Χανιά.πέρασα εγώ...αρχιτεκτονικη. βόλο ήθελα αλλα εντάξει...
Ειχα αρχίσει να πιστεύω πως θα είμαι ο μόνος..........
Τζίνα
Νεοφερμένος
Απο θετική!! Ήθελα χημικο στην αρχη γιατι λατρευω την χημεια αλλα μετα ψαχτηκα στο πολυτεχνειο και βρηκα μια σχολη με χημεια και μαθηματικα και φυσικη και λεω ΩΠΑ!!!! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ηθελα κ εγω ΕΜΠ αλλα απ τη στιγμη που εχει αντιστοιχη σχολη και στην πολη μου δεν ηθελα να επιβαρυνω γονεις!! Εσυ φετος διαλεξες αυτη τη σχολη???
Ε,ναι λογικό!Ναι..βασικά ήθελα φαρμακευτική πρώτα αλλά εκτοξεύτηκε η βάση και...!!Αν και αρχίζω να πιστεύω ότι καλύτερα που έγινε έτσι!Και εγώ ακριβώς αυτό!Έψαχνα σχολή που να έχει αρκετή χημεία(βλ.φαρμακευτική!) και..εδώ είμαστε!
dafne_mm24
Νεοφερμένος
Eπιτέλους βρέθηκε ένας που θα πάει Χανιά.
Ειχα αρχίσει να πιστεύω πως θα είμαι ο μόνος..........
εσύ σε ποια σχολη; κι εγώ έχω πάθει μια κρίση. ελπίζω να γουστάρουμε γιατί είμαι παιδί της πόλης. δεν μπορώ τη μοναξιά !!!
hale
Δραστήριο μέλος
Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ. Πάντως μην ανησυχείς τα Χανιά έχουν αρκετό κόσμο.εσύ σε ποια σχολη; κι εγώ έχω πάθει μια κρίση. ελπίζω να γουστάρουμε γιατί είμαι παιδί της πόλης. δεν μπορώ τη μοναξιά !!!
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Πρωτο,εσυ;Τι θεση μπηκες στη σχολη;
2ο Εξαμηνο.
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγω το ιδιο θελω γιαυτο κ εψησα τη μανα μου να φύγουμε αυριο.Δεν ξερουμε φυσικα τιποτε απο Βολο ειναι η πρωτη φορα που θα παμε ελπιζω να βρουμε κατι καλο και κεντρικο. Οταν γυρισω και εφοσον θαχω βρει θα σου πωμαλλον θα παω την επομενη βδομαδα...ελπιζω να βρω κανενα κοντα στο πανεπιστημιο!!
dafne_mm24
Νεοφερμένος
Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ. Πάντως μην ανησυχείς τα Χανιά έχουν αρκετό κόσμο.
ωραία...! συγχαρητήρια κιολας!! :no1:
evie2058
Νεοφερμένος
hale
Δραστήριο μέλος
Θένξ!!:thanks:ωραία...! συγχαρητήρια κιολας!! :no1:
Επίσης και καλή σταδιοδρομία!!!!
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηλεκτρονικη Θεσσαλονικης
και ο ξαδερφος μου εκει περναει κ εγω στο τειθ αλλα μαιευτικη αλλα β εξαμηνο!
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε,ναι λογικό!Ναι..βασικά ήθελα φαρμακευτική πρώτα αλλά εκτοξεύτηκε η βάση και...!!Αν και αρχίζω να πιστεύω ότι καλύτερα που έγινε έτσι!Και εγώ ακριβώς αυτό!Έψαχνα σχολή που να έχει αρκετή χημεία(βλ.φαρμακευτική!) και..εδώ είμαστε!
Α και στο 3ο πεδιο προφανως δεν εβγαλες τοσα ετσι??? καθε εμποδιο για καλο ομως συναδελφισσα!!! Στο μελλον ισως και να συνεργαστουμε
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.