mar_prin
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθηνά32577
Νεοφερμένος
δευτερη!πρωτη ειχα την ναυπηγων του εμπ γιατι δεν ηθελα να φυγω ειναι η αληθεια!!αλλα τελικα εκει ειναι καλυτερα!!εσενα πρωτη επιλογη?
Δεύτερη,μετά τους πολιτικούς μηχανικούς πάτρας..Αλλά δεν την έπιασα..:xixi:Βέβαια ημτυ ήθελα αρχικά να μπω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chiona8
Νεοφερμένος
Και συ Αλεξανδρουπολη?? Τελεια!! Απο που εισαι??
Αν και άργησα να απαντήσω... Ναι, κι εγώ Αλεξανδρούπολη///
Από Ξάνθη είμαι!! Εσύ από Λάρισα, ε/?
Ξέρεις άλλα παιδιά??
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ναι, περασαμε αρκετοι απο Λαρισα στην Αλεξcity!!Αν και άργησα να απαντήσω... Ναι, κι εγώ Αλεξανδρούπολη///
Από Ξάνθη είμαι!! Εσύ από Λάρισα, ε/?
Ξέρεις άλλα παιδιά??
chiona8
Νεοφερμένος
Ναι, περασαμε αρκετοι απο Λαρισα στην Αλεξcity!!
Από Ξάνθη μόνο Παιδαγωγικό/Νηπιαγωγών πέρασαν πολλά γνωστά παιδιά..Στην Ιατρική κανένα Ξανθιωτάκι δυστυχώς//
Εσύ τι σχολή είσαι/?/
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Α, και γω γενικα μιλουσα!! Απο το παιδαγωγικο που περασα εγω, μονο μια κοπελα ξερω... Αλλα συνολικα οι φιλοι μου ειναι 7-8!! Κανε μου μια χαρη, πες μου τα ατομα που ξερεις και περασαν παιδαγωγικο-νηπιαγωγων... Ολες γυναικες να φανταστω??Από Ξάνθη μόνο Παιδαγωγικό/Νηπιαγωγών πέρασαν πολλά γνωστά παιδιά..Στην Ιατρική κανένα Ξανθιωτάκι δυστυχώς//
Εσύ τι σχολή είσαι/?/
chiona8
Νεοφερμένος
Α, και γω γενικα μιλουσα!! Απο το παιδαγωγικο που περασα εγω, μονο μια κοπελα ξερω... Αλλα συνολικα οι φιλοι μου ειναι 7-8!! Κανε μου μια χαρη, πες μου τα ατομα που ξερεις και περασαν παιδαγωγικο-νηπιαγωγων... Ολες γυναικες να φανταστω??
7-8 είναι από Ιατρική- Μοριακή Βιολογία κ Γενετική..????
Ρε δεν είναι άτομα από το i-school..Ξέρω 1 αγόρι που πέρασε Παιδαγωγικό Αλεξ/πολη κ κα1 4-5 κορίτσια// Κ στο Νηπιαγωγών έχω 2-3 γνωστές..
Άντε τυχερέ! Μέσα στα κορίτσια θα είσαι...
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Mια χαρα, αντε, ανυπομονω να αρχισουμε!!7-8 είναι από Ιατρική- Μοριακή Βιολογία κ Γενετική..????
Ρε δεν είναι άτομα από το i-school..Ξέρω 1 αγόρι που πέρασε Παιδαγωγικό Αλεξ/πολη κ κα1 4-5 κορίτσια// Κ στο Νηπιαγωγών έχω 2-3 γνωστές..
Άντε τυχερέ! Μέσα στα κορίτσια θα είσαι...
chiona8
Νεοφερμένος
Mια χαρα, αντε, ανυπομονω να αρχισουμε!!
Eγώ πάλι δεν ανυπομονώ και πολύ, γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Θεσσαλονίκη- Εσύ τυχερέ 7-8 φίλους έχεις..
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Γιατι εγω νομιζεις πως πεταξα απο τη χαρα μου μολις εμαθα οτι περασα Αλεξανδρουπολη?? Ρωτα τα παλιοτερα μελη τι κρισεις με πιανανε!! Τι μια χτυπιομουν στα πατωματα, που θα ανεβουν τα Γιαννενα και δε θα τα πιασω, την αλλη εβριζα τους δικους μου και τον εαυτο μου, που με 'πεισαν και εβαλα την Αλεξανδρουπολη πανω απο το Ρεθυμνο και το σημαντικοτερο, "εκλαιγα" (που λεει ο λογος) με μαυρο δακρυ, που δε θα περασω Αθηνα-Θεσσαλονικη και δε θα μπορεσω να παω σε μια δραματικη σχολη, που παντα ονειρευομουν!! Απλα τωρα συμβιβαστηκα με οτι εχω, πηγα και απο την Αλεξανδρουπολη και μου αρεσε, ειδα οτι περνανε και μερικοι φιλοι μου Λαρισαιοι, οποτε ολα καλα και ωραια...Eγώ πάλι δεν ανυπομονώ και πολύ, γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Θεσσαλονίκη- Εσύ τυχερέ 7-8 φίλους έχεις..
chiona8
Νεοφερμένος
Γιατι εγω νομιζεις πως πεταξα απο τη χαρα μου μολις εμαθα οτι περασα Αλεξανδρουπολη?? Ρωτα τα παλιοτερα μελη τι κρισεις με πιανανε!! Τι μια χτυπιομουν στα πατωματα, που θα ανεβουν τα Γιαννενα και δε θα τα πιασω, την αλλη εβριζα τους δικους μου και τον εαυτο μου, που με 'πεισαν και εβαλα την Αλεξανδρουπολη πανω απο το Ρεθυμνο και το σημαντικοτερο, "εκλαιγα" (που λεει ο λογος) με μαυρο δακρυ, που δε θα περασω Αθηνα-Θεσσαλονικη και δε θα μπορεσω να παω σε μια δραματικη σχολη, που παντα ονειρευομουν!! Απλα τωρα συμβιβαστηκα με οτι εχω, πηγα και απο την Αλεξανδρουπολη και μου αρεσε, ειδα οτι περνανε και μερικοι φιλοι μου Λαρισαιοι, οποτε ολα καλα και ωραια...
Ομολογώ πως αυτό δεν το ήξερα,γιατί είμαι νέο μέλος..Δηλαδή 1η επιλογή έβαλες Γιάννενα;;
Γιατί οι δικοί σου προτιμούσαν Αλεξ/πολη από Κρήτη;;
Α, μας βγήκες και καλλιτεχνικό πνεύμα :xixi:- Και εγώ, αν περνούσα Θεσσαλονίκη, θα πήγαινα σε Εργαστήρι Δημοσιογραφίας (αν προλάβαινα βέβαια!) Και εγώ έχω ψιλοσυμβιβαστεί,γιατί πέρασε αρκετός καιρός από τότε που βγήκαν οι βάσεις...Για 2 μήνες ζούσα με την ελπίδα της Θεσσ., αλλά μετά...Το σημαντικότερο είναι όμως ότι έχεις παρέα από Λάρισα-τουλάχιστον για τον 1ο καιρό... Βγήκαμε λίγο offtopic ή μου φαίνεται??
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Λεει αληθεια,το επιβεβαιωνω!Γιατι εγω νομιζεις πως πεταξα απο τη χαρα μου μολις εμαθα οτι περασα Αλεξανδρουπολη?? Ρωτα τα παλιοτερα μελη τι κρισεις με πιανανε!! Τι μια χτυπιομουν στα πατωματα, που θα ανεβουν τα Γιαννενα και δε θα τα πιασω, την αλλη εβριζα τους δικους μου και τον εαυτο μου, που με 'πεισαν και εβαλα την Αλεξανδρουπολη πανω απο το Ρεθυμνο και το σημαντικοτερο, "εκλαιγα" (που λεει ο λογος) με μαυρο δακρυ, που δε θα περασω Αθηνα-Θεσσαλονικη και δε θα μπορεσω να παω σε μια δραματικη σχολη, που παντα ονειρευομουν!! Απλα τωρα συμβιβαστηκα με οτι εχω, πηγα και απο την Αλεξανδρουπολη και μου αρεσε, ειδα οτι περνανε και μερικοι φιλοι μου Λαρισαιοι, οποτε ολα καλα και ωραια...
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένος
μια χαρα πολη ειναι η αλεξ/πολη!εγω πηγα με την χιονα7 και μ αρεσε πολυ!Λεει αληθεια,το επιβεβαιωνω!
chiona8
Νεοφερμένος
chiona8 με λένε, αλλά τέσπα...Εντάξει, δε λέω: Ωραία είναι η Αλεξ/πολη και θυμίζει Θεσσαλονίκη εξαιτίας του λιμανιού...μια χαρα πολη ειναι η αλεξ/πολη!εγω πηγα με την χιονα7 και μ αρεσε πολυ!
Kalliopi_Xanthi αξέχαστη δε θα σου μείνει η επίσκεψη μας στην Αλεξ/πολξη??? Ενοείται πως θα έρχεσαι..Και τα κορίτσια από Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσω......Αλλά αλλιώς θα ήταν να ήμασταν όλες Θεσσ. !!
-----------------------------------------
Λεει αληθεια,το επιβεβαιωνω!
Ναι ρε, δεν έχω λόγο να μην τον πιστεύω..Ίσα-ίσα μάλιστα τον συμπονώ, γιατί κι εγώ το ίδιο ένιωθα...
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένος
οκ chiona8!!!εννοειται πως θα ρχομαι να παμε κ πατρα καμια φορα ομως!!!κ μη ρωτησεις γιατι:no1:chiona8 με λένε, αλλά τέσπα...Εντάξει, δε λέω: Ωραία είναι η Αλεξ/πολη και θυμίζει Θεσσαλονίκη εξαιτίας του λιμανιού...
Kalliopi_Xanthi αξέχαστη δε θα σου μείνει η επίσκεψη μας στην Αλεξ/πολξη??? Ενοείται πως θα έρχεσαι..Και τα κορίτσια από Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσω......Αλλά αλλιώς θα ήταν να ήμασταν όλες Θεσσ. !!
-----------------------------------------
Ναι ρε, δεν έχω λόγο να μην τον πιστεύω..Ίσα-ίσα μάλιστα τον συμπονώ, γιατί κι εγώ το ίδιο ένιωθα...
chiona8
Νεοφερμένος
οκ chiona8!!!εννοειται πως θα ρχομαι να παμε κ πατρα καμια φορα ομως!!!κ μη ρωτησεις γιατι:no1:
Δε μου το έλεγες πιο νωρίς να δήλωνα 2η επιλογή Πάτρα...??
Δε χρειάζεται να ρωτήσω γιατί...το ξέρω//
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένος
Δε μου το έλεγες πιο νωρίς να δήλωνα 2η επιλογή Πάτρα...??
Δε χρειάζεται να ρωτήσω γιατί...το ξέρω// [/quote
εεεε που να το φανταστω και γω ...ακου στν πατρα!!
Eliz
Νεοφερμένος
αλλιως ηθελε δεν ηθελε με το ζορι θα την εβαζες να παει Πατρα!!!!!Δε μου το έλεγες πιο νωρίς να δήλωνα 2η επιλογή Πάτρα...??
Δε χρειάζεται να ρωτήσω γιατί...το ξέρω// [/quote
εεεε που να το φανταστω και γω ...ακου στν πατρα!!
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένος
καλε ναι!!!!πως θα πηγαινουμε τωρα?????να διοργανωσουμε μια εκδρομουλααλλιως ηθελε δεν ηθελε με το ζορι θα την εβαζες να παει Πατρα!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.