anna_md
Δραστήριο μέλος
παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα
Μη χασεις...
Αρχες οκτωβρη νομιζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος
Εγώ, πάντως, αρχίζω μαθήματα από 21 Σεπτεμβρίου. Δε ξέρω αν ισχύει σε όλα αυτό, αλλά δε νομίζω.....παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md
Δραστήριο μέλος
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ, πάντως, αρχίζω μαθήματα από 21 Σεπτεμβρίου. Δε ξέρω αν ισχύει σε όλα αυτό, αλλά δε νομίζω.....
μα οι εγγραφες δεν αρχιζουν 15-30 σεπτεμβριου??
γινεται να αρχισουμε πριν τελειωσουν οι εγγραφες?
hale
Δραστήριο μέλος
Εγγραφές 2009:16-30 Σεπτεμβρίου
Εναρξη χειμερινού εξαμήνου 2009: 21 Σεπτεμβρίου
Οπότε μάλλον γίνεται!
paskal
Νεοφερμένος
Οικονομικών Επιστημών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ---->>18053
μαζι φιλε..και γω...
Darkness
Περιβόητο μέλος
καλε και δεν χαιρεσαι που θα εχεις τοσες κοπελες γυρω σου???Kανενας φιλος που να περασε παιδαγωγικο στην Αλεξναδρουπολη?? Εχω βρει τοσες κοπελες, αλλα κανενα αγορι... Αρχιζω να υποψιαζομαι πως θα ειμαι μονος μου εκει πανω!!
Σιγουρα θα βρεις καποιο φιλο και εκει.. Την πρωτη μερα οταν σε δουν ολοι με τα κοριτσια...και τι κοροτσια ε? Ξερεις πως θα τρεξουν απο πισω σου? Αντε τυχερε...τυχερος εισαι μην εχεις παραπονα...
off.. ηταν πολυ ωραιο το τελευταιο μηνυμα που εστειλες στο θεμα με τις βασεις....
miv
Επιφανές μέλος
παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα
Το κακό ειναι οτι εσείς των οικονομικων τμημάτων δε μπορειτε να κανετε μαθήματα πάνω στο αντικειμενό σας γιατι εχετε μονο αοθ/αοδε, τα οποία ειναι Γ΄Λυκειου πανελληνιως εξεταζομενα, οπότε ο άλλος δεν παιρνει φοιτητη να του κάνει μάθημα. Εγώ πέρασα Πληροφορική και σκέφτομαι να κάνω ίσως μονο Μαθηματικά σε Δημοτικό-Γυμνάσιο, όχι τοσο επειδη έχω αρκετά μαθηματικά στη σχολή, αλλά επειδη έχω ασχοληθεί προσωπικά. Άντε και κανα προγραμματισμο στη Γ' Γυμνασιου, αν κι όταν φτάσουμε σε σημειο να παιρνουμε καθηγητές ιδιαιτερο για να φτιαξουμε αλγόριθμο που να τυπώνει "καλημέρα", τότε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζάκι...
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Φυσικα και χαιρομαι, αλλα εχω εξηγησει τους λογους που θελω να εχω και καποια φιλαρακια στη σχολη, σε αλλο θεμα!!καλε και δεν χαιρεσαι που θα εχεις τοσες κοπελες γυρω σου???
Σιγουρα θα βρεις καποιο φιλο και εκει.. Την πρωτη μερα οταν σε δουν ολοι με τα κοριτσια...και τι κοροτσια ε? Ξερεις πως θα τρεξουν απο πισω σου? Αντε τυχερε...τυχερος εισαι μην εχεις παραπονα...
off.. ηταν πολυ ωραιο το τελευταιο μηνυμα που εστειλες στο θεμα με τις βασεις....
off: Εγραψα ακριβως αυτο που αισθανομουνα και χαιρομαι που ειμαι ο τελευταιος που ποσταρε σε αυτο το ιστορικο θεμα!!
megas kotsos
Νεοφερμένος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
+1Το κακό ειναι οτι εσείς των οικονομικων τμημάτων δε μπορειτε να κανετε μαθήματα πάνω στο αντικειμενό σας γιατι εχετε μονο αοθ/αοδε, τα οποία ειναι Γ΄Λυκειου πανελληνιως εξεταζομενα, οπότε ο άλλος δεν παιρνει φοιτητη να του κάνει μάθημα. Εγώ πέρασα Πληροφορική και σκέφτομαι να κάνω ίσως μονο Μαθηματικά σε Δημοτικό-Γυμνάσιο, όχι τοσο επειδη έχω αρκετά μαθηματικά στη σχολή, αλλά επειδη έχω ασχοληθεί προσωπικά. Άντε και κανα προγραμματισμο στη Γ' Γυμνασιου, αν κι όταν φτάσουμε σε σημειο να παιρνουμε καθηγητές ιδιαιτερο για να φτιαξουμε αλγόριθμο που να τυπώνει "καλημέρα", τότε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζάκι...
αν και καποτε θα φτασουμε και εκει,να εισαι σιγουρος.
a8nva
Νεοφερμένος
Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους!Σήμερα επέστρεψα από τις διακοπές και μόλις έγινα μέλος!!Περνάω κι εγώ Νομική Αθήνας με 19.486 και σειρά 34η!Συμφοιτητές μου σας έρχομαι!!!!!!!!!!Αρχικό μήνυμα από krysta (Εμφάνιση μηνύματος)
Μαζί θα είμαστε!
Νομική Αθήνας κι εγώ....19641
Παίξτε με κι εμένα.Νομική Αθήνας 19688.
nPb
Επιφανές μέλος
Το κακό ειναι οτι εσείς των οικονομικων τμημάτων δε μπορειτε να κανετε μαθήματα πάνω στο αντικειμενό σας γιατι εχετε μονο αοθ/αοδε, τα οποία ειναι Γ΄Λυκειου πανελληνιως εξεταζομενα, οπότε ο άλλος δεν παιρνει φοιτητη να του κάνει μάθημα. Εγώ πέρασα Πληροφορική και σκέφτομαι να κάνω ίσως μονο Μαθηματικά σε Δημοτικό-Γυμνάσιο, όχι τοσο επειδη έχω αρκετά μαθηματικά στη σχολή, αλλά επειδη έχω ασχοληθεί προσωπικά.
...αν διδάσκουν και οι πτυχιούχοι Πληροφορικής (και συναφών θετικών επιστημών) μαθηματικά δημοτικού-γυμνασίου, τότε οι πτυχιούχοι Μαθηματικοί τι θα διδάσκουν; Χημεία;
Η ερώτηση που σου θέτω, δεν έχει ειρωνικό ύφος, απλά έχω περιέργεια επειδή τελειώνω Μαθηματικός.
don_aris91
Δραστήριο μέλος
πιστευω πως καποιος δεν χρειαζεται να ειναι αποφοιτος μαθηματικου για να διδαξει στο δημοτικο η στο γυμνασιο που ειναι απλα τα πραγματα...δε λεω οτι ολοι μπορουν αλλα φοιτητες/αποφοιτοι σχολων που διδασκονται ανωτερα μαθηματικα γιατι οχι;...αν διδάσκουν και οι πτυχιούχοι Πληροφορικής (και συναφών θετικών επιστημών) μαθηματικά δημοτικού-γυμνασίου, τότε οι πτυχιούχοι Μαθηματικοί τι θα διδάσκουν; Χημεία;
Η ερώτηση που σου θέτω, δεν έχει ειρωνικό ύφος, απλά έχω περιέργεια επειδή τελειώνω Μαθηματικός.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
αυτο προς τα που παει;xaxaxa
evouko
Νεοφερμένος
Στο ιδιο τμημα περασα κι εγω...:no1::iagree:Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Κοζάνης. Βάση:15963 και εγώ με 16547.
nPb
Επιφανές μέλος
πιστευω πως καποιος δεν χρειαζεται να ειναι αποφοιτος μαθηματικου για να διδαξει στο δημοτικο η στο γυμνασιο που ειναι απλα τα πραγματα...δε λεω οτι ολοι μπορουν αλλα φοιτητες/αποφοιτοι σχολων που διδασκονται ανωτερα μαθηματικα γιατι οχι;
...εμείς οι μαθηματικοί (στο Τμήμα μου, δεν ξέρω για αλλού), επειδή κάνουμε τέσσερα χρόνια πολύ υψηλού επιπέδου μαθήματα προγραμματισμού και φυσικής (και φτύνουμε αίμα) μπορούμε να διδάξουμε πληροφορική ή και φυσική σε δημοτικό-γυμνάσιο (ή και λύκειο); Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό...
Ζητώ συγγνώμη για τις απορίες μου.
don_aris91
Δραστήριο μέλος
κοιτα,το λυκειο αστο απεξω...και απο την αλλη σιγα το επιπεδο μαθηματων στο δημοτικο...ισως για το γυμνασιο να εχεις δικιο,αλλα παλι πιστευω πως δεν χρειαζεται να εχεις τρομερες γνωσεις για να διδαξεις(εμενα στη β γυμνασιο μου εκανε μαθηματικα ενς φυσικος)...εμείς οι μαθηματικοί (στο Τμήμα μου, δεν ξέρω για αλλού), επειδή κάνουμε τέσσερα χρόνια πολύ υψηλού επιπέδου μαθήματα προγραμματισμού και φυσικής (και φτύνουμε αίμα) μπορούμε να διδάξουμε πληροφορική ή και φυσική σε δημοτικό-γυμνάσιο (ή και λύκειο); Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό...
Ζητώ συγγνώμη για τις απορίες μου.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο προς τα που παει;
γι' αυτο που ειπε ο npb
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.