spyridoul@
Νεοφερμένος
Επιτέλους σε βρήκα... κι εγω Πληροφορικής και Τηλεματικής Χαροκοπείουεγω πέρασα Πληροφορική και τηλεματική στο χαροκόπειο.. εβγαλα 16.897, μπηκα 9ος! :xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgeze
Νεοφερμένος
εγω..βιολογια αθηνας με 18.744 και 48/100
αλλος ενας συναδελφος στον καταλογο!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xionath
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
εγω περασα οδοντιατρικη θεσσαλονικης αλλα...δν βρισκω κανεναν συμφοιτητη στ forum!
chiona8
Νεοφερμένος
foula
Νεοφερμένος
yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος
αγαπητη yoooο! συγχαρητηρια!ειμαι απ τη λαρισα κ εχει τυχει ν επισκευτω τ τμημα για ενημερωση μαζι με τς συμμαθητες μ..αν σ αρεσει η ερευνα γενικα κ τ εργαστηρια θα τ λατρεψεις!!!!προσωπικα μ αρεσε πολυ κ μ φανηκε ενδιαφερον!οσο γ τν πολη κ αυτη θ σ αρεσει πολυ καθωσ προσφερει πολλεσ επιλογες στ διασκεδαση κ στην αγορα της(τ σημειωνω αυτο γτ βλεπω πωσ εισαι κοπελα:xixiκαλη φοιτητικη ζωη λοιπον!κ καλες σπουδες!!!!
-----------------------------------------
εγω περασα οδοντιατρικη θεσσαλονικης αλλα...δν βρισκω κανεναν συμφοιτητη στ forum!
Ευχαριστώ ρε συ, να'σαι καλά!
Θα πρέπει να αποφασίσω αν θα πάω τελικά... Θα δούμε. :xixi:
Συγχαρητήρια για την Οδοντιατρική! Μην το σκέφτεσαι - κι εδώ να μην βρεις συμφοιτητές, θα γνωρίσεις αρκετούς στο τμήμα σου
Ανταποδίδω τις ευχές για μια καλή φοιτητική ζωή και υπέροχους βαθμούς :no1:
anna_md
Δραστήριο μέλος
Σε ποια πόλη;;;;;;;;;;;;;
Οικονομικης επιστημης αθηνας
Ειναι γνωστο ως οικονομκιο νομικης
demandgeorgia
Νεοφερμένος
the greek
Νεοφερμένος
fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
η φίλη μου περασε νηπιαγωγων στο βόλο.....κοιτα μένω βόλο και θα περάσεις υπεροχα απλα τελεια πολη με υπεροχη παραλια και νυχτερινη ζωη...το πανεπιστημιο βρισκεται στη παραλια και καταλαβαινεις αμεσως οτι προκειται για πανεπιστημιο λογω σχηματοσ....κιτρινιο με οροφη τρουλο...ωραιο ειναι αλλα ενα βαψιματακι θελει μονο!!!!α ρε παιδιά όλοι βρήκατε έναν συνάδελφο εγώ κανέναν.....117 περάσαμε νηπιαγωγών στο Βόλο που είναι κρυμμένοι?????????να ρωτήσω κάτι παιδιά μπορεί κανείς να βρεί ένα βίντεο του πανεπηστημίου στο βόλο γιατί δεν μπορώ να βρώ πουθενά?????
maraki love
Διάσημο μέλος
α ρε παιδιά όλοι βρήκατε έναν συνάδελφο εγώ κανέναν.....117 περάσαμε νηπιαγωγών στο Βόλο που είναι κρυμμένοι?????????να ρωτήσω κάτι παιδιά μπορεί κανείς να βρεί ένα βίντεο του πανεπηστημίου στο βόλο γιατί δεν μπορώ να βρώ πουθενά?????
Darkness
Περιβόητο μέλος
φοβερο... θελω και εγω...
εντελως ασχετο αλλα ξερει κανεις να μου πει ποσο ηταν η βαση για το νηπιαγωγών στο Βόλο ?
maraki love
Διάσημο μέλος
φοβερο... θελω και εγω...
εντελως ασχετο αλλα ξερει κανεις να μου πει ποσο ηταν η βαση για το νηπιαγωγών στο Βόλο ?
17403
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαστε πολλοι εδω μεσα τελικα...ας μαζευτουμε ολοι σε ενα καινουριο θεμα..ας το φτιαξει καποιος.αλλος ενας συναδελφος στον καταλογο!!!!!!!!!!!
georgeze το αναθετω σε σενα..:xixi::xixi:
apina144
Νεοφερμένος
Korina 71
Νεοφερμένος
Διδακτικής της τεχνολογίας και Ψηφιακών συστημάτων Πειραιά με 15985 , 42ος στους 153!
Συγχαρητήρια σε όλους!
Hey!!!Να ένας συμφοιτητής!!!+γω εκεί πέρασα 33η!!!χιχι
sangouinaki
Νεοφερμένος
zouzoumplikos
Νεοφερμένος
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρητηρια Σε Ολους!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Περασα Ηλεκτρολογος Μηχανικος και Μηχανικος Ηλεκτρονικων Υπολογιστων στο Δημοκριτειο Πανεπιστημιο Θρακης στην Ξανθη.
Συγχαρητηρια Σε Ολους!
:bravo::bravo:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.