LOU
Νεοφερμένος
μηπως ξερει η εχει δωσει κανεις σας με καποια ειδικη κατηγορια οπως το 3% για σοβαρες ασθενειες???βασικα αν ξερει καποιος τη διαδικασια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demandgeorgia
Νεοφερμένος
konna kouvou
Νεοφερμένος
Τι σου φταιει η Αλεξανδρουπολη ρε Τζινα? μια χαρα ποληΑμάν με αυτή την Αλεξανδρούπολη!!!Πφφ.....:nono: Που πας ρε Κωνσταντίνα στην άλλη άκρη του κόσμου??Τς τς τς...
Συγχαρητήρια σε όλους !!!
Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ με 19004!!18η στους 120..παίρνω και την επιδότηση για laptop!!
οτι πρεπει για να ερχεσαι διακοπες το καλοκαιρι
συγχαρητηρια σε ολους!!!
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
πέρασα εγώ...αρχιτεκτονικη. βόλο ήθελα αλλα εντάξει...
Αν θελήσεις βοήθεια/παρέα/ξενάγηση στη σχολή, ρίξε μια φωνή.
:xixi:
dafne_mm24
Νεοφερμένος
Αν θελήσεις βοήθεια/παρέα/ξενάγηση στη σχολή, ρίξε μια φωνή.
:xixi:
αρχιτεκτονική είσαι? τι έτος? ωραία είναι??
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ή τουλάχιστον εγώ τα βρίσκω όλα υπέροχα, τόσο την πόλη όσο και την σχολή.
Αν έχεις ανάλογη διάθεση θα περάσεις πολύ όμορφα! :xixi:
dafne_mm24
Νεοφερμένος
Ναι, μπαίνω δεύτερο έτος - είναι φανταστικά!
Ή τουλάχιστον εγώ τα βρίσκω όλα υπέροχα, τόσο την πόλη όσο και την σχολή.
Αν έχεις ανάλογη διάθεση θα περάσεις πολύ όμορφα! :xixi:
μακάρι!! εγώ περίμενα πως θα πέρναγα Βόλο κι είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά,αλλά μου έχουν πει ότι Χανιά είναι πιο ωραία...
kostiscsi
Νεοφερμένος
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην ιδια σχολη οχι στην ιδια πολη ναι θα παω για το παιδαγωγικο με 18619 κ ο τελευταιος μπαινει με 18585 δηλ. στο τσακ περασα γιατι η επομενη επιλογη μου ηταν Πατρα και δεν την πολυηθελα.συγχαρητήρια σε όλους!!!!!!καλή φοιτητική ζωή....:no1:....εγώ πέρασα παιδαγωγικό προσχολικής εκπαίδευσης στο Βόλο.........με 17438 μόρια ενώ η σχολή έφτασε τα 17403.......είναι κανένας από εσάς παιδιά στην ίδια σχολή?????????
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
georgeze
Νεοφερμένος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.in.gr/news/Reviews/Review497490/assets/2009AEI-H-90.txtρε παιδες ποθ μπορω να δω ποσοι μπηκαν φετος στη βιολογια αθηνας?
georgeze
Νεοφερμένος
οκ ευχαριστω
PADELIS SYMI
Νεοφερμένος
Dionysis_33
Νεοφερμένος
bill12
Νεοφερμένος
ΣΣΑΣ-Ιατρική Γεν.Σειρά με 19485 μόρια...
Κοντά στη βάση βέβαια 40/46 επιτυχόντες. Καλή σταδιοδρομία σε όλους σας...:no1:
Και εγώ ΣΣΑΣ με 19424 2 ος στην ειδική κατηγορία!
Τζίνα
Νεοφερμένος
Ναι και εγώ αυτό πιστεύω! (έβγαλα 18781 στο τρίτο.. Με έφαγε η βιολογία!) Χιχι,ποτέ δεν ξέρεις!!Α και στο 3ο πεδιο προφανως δεν εβγαλες τοσα ετσι??? καθε εμποδιο για καλο ομως συναδελφισσα!!! Στο μελλον ισως και να συνεργαστουμε
Τι σου φταιει η Αλεξανδρουπολη ρε Τζινα? μια χαρα πολη
οτι πρεπει για να ερχεσαι διακοπες το καλοκαιρι
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι και μενα με εριξε λιγο πιο κατω στο 3ο πεδιο η βιολογια!! Τεσπα καλη φοιτητικη μας ζωη συναδελφισσα!!!!!:no1::no1:Ναι και εγώ αυτό πιστεύω! (έβγαλα 18781 στο τρίτο.. Με έφαγε η βιολογία!) Χιχι,ποτέ δεν ξέρεις!!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ναι και μενα με εριξε λιγο πιο κατω στο 3ο πεδιο η βιολογια!! Τεσπα καλη φοιτητικη μας ζωη συναδελφισσα!!!!!:no1::no1:
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η σχολή σας ...Σας εύχομαι όλους καλή σταυδιοδρομία και να πετύχετε τα όνειρα σας.Και για όσους δεν τα πέτυχαν...Υπάρχει και 2η και 3η ευκαιρία αν σας αρέσει κάτι πολύ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.