Gsuper3toumpa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LI@
Νεοφερμένος
χαχα και θυμαμαι που το λεγες...Αντε μαζι θα μαστε
Ναι,το είχα πει...! Ναι βρε,μαζί θα μαστε.
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρωτα Πατρα ειχα βαλει επειδη ειναι πιο κοντα αλλα ημουν σιγουρη για Γιαννενα επειδη λεγαν οτι θα ανεβει πολυ περισσοτερο!
Συγχαρητηρια και σε σενα σωκ για τη σχολη σου!
Ευχαριστώ καλη φοιτητικη ζωη τωρα!! Και να μη χαθουμε......
LI@
Νεοφερμένος
πλακα κανεις???μου φαινεται πολυ ωραιο να καθοριζεις εσυ τη βαση!!!χαχα!
Ωραίο είναι! Αλλά στην αρχή που είχα δει τη βάση μόνο,ήμουν αγχωμένη μήπως εγώ δεν περνάω... Μετά,όταν είδα το όνομά μου,καταχάρηκα!!!
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Περασα 036/170
Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος
endless_dream
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας. Συγχαρήτήρια σε όλους τους επιτυχόντες. Η αδελφή μου περνάει στο τμήμα ειδικής αγωγής στο Βόλο με 18500 μόρια. Περνάει κάποιος/α άλλος στο ίδιο τμήμα?
Επίσης πέρασε 2η. Ξέρετε αν δικαιούται κάποια υποτροφία?
H κολλητή μου πέρασε εκεί!(πέρυσι βέβαια,αλλά θα πάει φέτος,αυτό είναι άλλη ιστορία...)
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβοοοοοοοοοο!!!!!!!!εγω νομικη θεσσαλονικης με σειρα επιτυχιας αστο!
Δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια η σειρα βρε!! εκει μεσα ειναι η δουλεια που θα κανεις!!Καλη Σταδιοδρομια και συγχαρητηρια!! :no1::no1::no1: Και μια φίλη μου περασε νομικη Θεσ/νικης!!!!
HEADBANGER
Νεοφερμένος
Αντε και καλη τυχη μαγκες...
stella
Δραστήριο μέλος
Δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια η σειρα βρε!! εκει μεσα ειναι η δουλεια που θα κανεις!!Καλη Σταδιοδρομια και συγχαρητηρια!! :no1::no1::no1: Και μια φίλη μου περασε νομικη Θεσ/νικης!!!!
ναι το λες εσυ που πηρες την επιδοτηση!!!χαχα!ειμαι στους 100 παντως!θεσσαλονικια η φιλη σου?εχω ακουσει για σας τους θεσσαλονικεις οτι δε μας θελετε εμας τους επαρχιωτες και δεν κανετε καινουριες παρεες και μενετε με τους φιλους σας απο το Λυκειο!ισχυει?!!
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε και καλη τυχη μαγκες...
Παυλαρας.... ετσι ετσι :no1::no1:
-----------------------------------------
ναι το λες εσυ που πηρες την επιδοτηση!!!χαχα!ειμαι στους 100 παντως!θεσσαλονικια η φιλη σου?εχω ακουσει για σας τους θεσσαλονικεις οτι δε μας θελετε εμας τους επαρχιωτες και δεν κανετε καινουριες παρεες και μενετε με τους φιλους σας απο το Λυκειο!ισχυει?!!
ναι σαλονικια!! Οχι ρε μυθος!! ολοι οι θεσσαλονικεις (οι περισσοτεροι) ειναι κοινωνικοι!! ειδικα αυτη η φιλη μου!!
endless_dream
Εκκολαπτόμενο μέλος
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αστερια!!!! Συγχαρητηρια σε ολους!!! Εγω Ιστορικο-Αρχαιολογικο,αλλα δεν σας λεω με ποσο.......!!! :zilia::zilia:
Σε ποια πολη??
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω περασα πολιτικης επιστημης και διεθνων σχεσεων κορινθου με 10%
ειχα 18.446 μορια, η βαση ηταν 18.401
σειρα επιτυχιας 5
και εγώ στην ίδια σχολή!καλώς σε βρήκα συμφοιτητη
starzy
Νεοφερμένος
Κι εγω!Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης!αρχιτεκτονική θεσσαλονίκης...22836:no1:
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
skiourina
Νεοφερμένος
με 18.012 μόρια!113η...............................................
παίζει ρόλο η σειρά;
ποιος άλλος πέρασε ΡΟΔΟ;;;;;
παιδιάάάάάάά......είμαι πολύ χαρούμενη!!!
stella
Δραστήριο μέλος
Παυλαρας.... ετσι ετσι :no1::no1:
ναι σαλονικια!! Οχι ρε μυθος!! ολοι οι θεσσαλονικεις (οι περισσοτεροι) ειναι κοινωνικοι!! ειδικα αυτη η φιλη μου!!
μακαρι γιατι η πολη μ αρεσει αντε να μ αρεσουν και οι ανθρωποι!θα μου γνωρισεις τη φιλη σου κυριε πρωτε χημικε μηχανικε?ειναι εδω μεσα στο i school?
εγώ πέρασα παιδαγωγικο δημοτικής εκπαίδευσης ρόδου.....
με 18.012 μόρια!113η...............................................
παίζει ρόλο η σειρά;
ποιος άλλος πέρασε ΡΟΔΟ;;;;;
παιδιάάάάάάά......είμαι πολύ χαρούμενη!!!
οπως μου ειπαν εδω, κανενα ρολο!αλλα στην ουσια παιζει γιατι παιρνεις λαπτοπ και υποτροφια!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.