anna_md
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Μοριακη βιολογια και γενετικη στην Αλεξανδρουπολη
2η:no1:με 18908...
Η αδερφη μιας φιλης μου περασε εκει 14η με 18100 νομιζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
midnightsun
Νεοφερμένος
Μα τα ειδικα μαθηματα για την μεταφραστων και διερμηνεων δεν μετριουνται ως 4.000 μόρια το καθένα σε περίπτωση που γράψεις 20, εφόσον έχουν συντελεστή 2;
οι βαθμοι συμψηφιζονται γραφεισ πχ 20 αγγλικα κ 20 γαλλικα τα προσθετεις,βγανει 40 μετα το διαιρεις με το 2 κ το αποτελεσμα το πολλαπλασιαζεις με το 200 ,το ανωτατω δλδ που μπορεις να παρεις ειναι 4000 μορια συνολικα
FANATIKOSAOXARAS
Νεοφερμένος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
οι βαθμοι συμψηφιζονται γραφεισ πχ 20 αγγλικα κ 20 γαλλικα τα προσθετεις,βγανει 40 μετα το διαιρεις με το 2 κ το αποτελεσμα το πολλαπλασιαζεις με το 200 ,το ανωτατω δλδ που μπορεις να παρεις ειναι 4000 μορια συνολικα
α, μαλιστα... αυτο συμβαινει μονο στην μεταφραστων και διερμηνεων που εχουν 2 ειδικα μαθηματα, ετσι? Γιατι στην Αγγλικη φιλολογια πχ ειναι 2.000 Χ 2 = 4000 το ανωτερο
JimTB
Νεοφερμένος
midnightsun
Νεοφερμένος
α, μαλιστα... αυτο συμβαινει μονο στην μεταφραστων και διερμηνεων που εχουν 2 ειδικα μαθηματα, ετσι? Γιατι στην Αγγλικη φιλολογια πχ ειναι 2.000 Χ 2 = 4000 το ανωτερο
σωστα
billakos4
Νεοφερμένος
Οικονομικο Νομικης με 17460 μορια
Σε ποια πόλη;;;;;;;;;;;;;
spyridoul@
Νεοφερμένος
Πραγματι φαίνεται πολύ ωραίο και καθαρό...ευχαριστώ πολύ...:thanks:Το Πανεπιστήμιο είναι πολύ όμορφο!Είναι μικρό συγκριτικά με τα άλλα και σίγουρα δεν είναι πανεπιστημιούπολη.Αλλά είναι πολύ καθαρό και περιποιημένο,σαν κολέγιο ένα πράγμα.Θα σου αρέσει πιστεύω!Έχει και αρκετό πράσινο!Το κτίριο της Πληροφορικής όμως,επειδή είναι πιο καινούριο τμήμα δεν είναι μέσα στο Πανεπιστήμιο,αλλά απέναντι.Αλλά φυσικά,όλοι μαζεύονται στο κυλικείο!Και επειδή τα άτομα που περνούν είναι λίγα,θα γνωριστείτε όλοι οι συμφοιτητές μεταξύ σας!Δεν θα είναι τόσο ανώνυμα όσο στα μεγάλα τμήματα άλλων σχολών!
Μπες στο https://www.hua.gr/ ,το site του Πανεπιστημίου και δες ένα βίντεο με τους χώρους!Πιο συγκεκριμένα αυτό: https://www.hua.gr/videogr.php
aimilia2309
Νεοφερμένος
theodim
Νεοφερμένος
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω..βιολογια αθηνας με 18.744 και 48/10058ος βιολογιας αθηνας με 18.697 μορια αν και πρωτη προτιμηση ηταν η φαρμακευτικη!
κανενασ συμφοιτητης?
tzwrtzina
Νεοφερμένος
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω πέρασα Πληροφορική και τηλεματική στο χαροκόπειο.. εβγαλα 16.897, μπηκα 9ος! :xixi:
Δεν είσαι ακριβώς συνάδελφος, είσαι όμως κι εσύ στη χαροκόπειο! Ακόμα όμως να βρω κανένα άλλον από εδώ στη διαιτολογία...
yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παίζει (:what να φοιτήσω στο τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας Λάρισας, πρώτη μου επιλογή.
Καθόρισα -δυστυχώς- την μέγιστη βαθμολογία της σχολής (με 18.7 και κάτι ψιλά), μη χε-...
UnSourCeR
Νεοφερμένος
ναιιιιιι!!!και 8α κατεβεις α8ηνα απο που? τριπολη μενεις?!!
Ναι κανονικά τρίπολη μένω . Είχα ανέβει αθήνα απο 15 Αύγουστο για να βρω σπίτι (ακόμα αθήνα έχω ξεμείνει ) , βρήκα τελικά σπίτι στο νέο κόσμο και θα έρθω απο Σεπτέμβρη να εγκατασταθώ μόνιμα
ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ με 19577, 71ος μπήκα...
Και άλλος συνάδελφος
tzwrtzina
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
ενας συμμαθητης μου περασε εμπ μηχανολογων μηχανικνων 11ος αθηνα!μα καλα κανεις στη γερμανικη φιλολογια???????
α μια φίλη μου πέρασε γερμανική ...
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενας συμμαθητης μου περασε εμπ μηχανολογων μηχανικνων 11ος αθηνα!μα καλα κανεις στη γερμανικη φιλολογια???????
και εμενα μια φιλη μου περασε γερμανικη φιλολογια.
tzwrtzina
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.