johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω νομιζω πως παει αναλογα με το πως τα εχεισ δηλωσει στο μηχανογραφικο...τι την ειχεσ δηλωσει??Καλημερα παιδια!!! Μπορεί να μου απαντήσει κανεις γιατι με εβαλαν δευτερο εξαμηνο? Παίζουν ρόλο τα μόρια? εχω 1500 παραπανω .
Ευχαριστω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια δεν παει με αλφαβητικη σειρα αλλα με τα μορια!οι καλυτεροι μπαινουν δευτερο εξαμηνο!
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40381&highlight=%E5%EE%E1%EC%E7%ED%EF
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filiola
Νεοφερμένος
Huntress
Νεοφερμένος
Rose_Red
met0511
εγώ
Άλλος συμφοιτητής/τρια?
lina_18
Νεοφερμένος
εγω νομιζω πως παει αναλογα με το πως τα εχεισ δηλωσει στο μηχανογραφικο...τι την ειχεσ δηλωσει??
1η επιλογη!
kanu
Νεοφερμένος
Σορι στο δικό σου δεν ξέρω!!!Ξέρω σίγουρα 2 άτομα χρηματοοικονομικά και 2 διοίκηση επιχειρήσεων!!!!
2 διοίκηση?φίλοι σου ?ΟΔΕ πέρασα και γω..
jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emily
Νεοφερμένος
mairh.c.p
Νεοφερμένος
Πέρασα Βιολογικό στην Αθήνα... Βέβαια, με όσα βλέπω να γράφονται για την ανύπαρκτη φοιτητική ζωή στην Αθήνα έχω απογοητευτεί αρκετά αλλά τέσπα... Όψομεν!
Μια χαρά είναι το Βιολογικό στην Αθήνα. Έχω μία φίλη εκεί, οπότε ό,τι χρειαστείς just message me!
Filiola
Νεοφερμένος
Emily
Νεοφερμένος
Μια χαρά είναι το Βιολογικό στην Αθήνα. Έχω μία φίλη εκεί, οπότε ό,τι χρειαστείς just message me!
αλήθεια?? ε αντε να δούμε.. σ'ευχαριστώ πάντως!!
mother
Νεοφερμένος
Παιδιά πέρασε κανείς Κύπρο?
ναι, ο γιος μου, αλλά τελικά αποφάσισε να μην πάει. Κρίμα γιατί έφαγε τη θέση ενός παιδιού που ίσως να αποφάσιζε να πάει.
sevoulaa
Νεοφερμένος
Αλλά οι βάσεις πρέπει να ομολογήσω ότι στο πρώτο επιστημονικό πεδίο ανέβηκαν στα ύψηηη!!!
Καλή επιτυχία για όσους δίνουν φέτος-----> καλή δύναμη!!!!!
Filiola
Νεοφερμένος
ναι, ο γιος μου, αλλά τελικά αποφάσισε να μην πάει. Κρίμα γιατί έφαγε τη θέση ενός παιδιού που ίσως να αποφάσιζε να πάει.
Τι πέρασε δηλαδή???
mother
Νεοφερμένος
Τι πέρασε δηλαδή???
ΗΜΜΥ ... χμ χμ.. αλλά δεν ήταν ΕΜΠ κι έτσι δεν ... (καλά πλάκα κάνω... !!!! )
πέρασε ΗΜΜΥ αλλά αποφάσισε να μην πάει για άλλους λόγους... ένας από τους οποίους είναι ότι αποφάσισε πως του πάει πιο πολύ η πληροφορική απότι οι 'τεχνικές' σχολές, άλλος λόγος ότι πέρασε αθήνα, και στη σχολή έχουμε κοντά σπίτι... (μένουμε και εντός του νομού Αττικής, οπότε θα είναι και μόνος και κοντά σχετικά στους γονείς). Το θέμα είναι ότι από τότε που βγήκαν οι βάσεις για τα ελληνικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της Κύπρου... είχε αλλάξει άρδην άποψη για το τι θέλει να σπουδάσει τελικά.. - κάθε εμπόδιο για καλό- ας ελπίσουμε ότι θα του βγει και σε καλό..
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό λένε και μερικοί που τελικά πήγαν εξωτερικό αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να εξασφαλίζεις τον εαυτύ σου όσο γίνεται καλύτερα, εξάλλου αν κάποιος ήθελε τη θέση, ας έγραφε καλύτερα.
Filiola
Νεοφερμένος
ΗΜΜΥ ... χμ χμ.. αλλά δεν ήταν ΕΜΠ κι έτσι δεν ... (καλά πλάκα κάνω... !!!! )
πέρασε ΗΜΜΥ αλλά αποφάσισε να μην πάει για άλλους λόγους... ένας από τους οποίους είναι ότι αποφάσισε πως του πάει πιο πολύ η πληροφορική απότι οι 'τεχνικές' σχολές, άλλος λόγος ότι πέρασε αθήνα, και στη σχολή έχουμε κοντά σπίτι... (μένουμε και εντός του νομού Αττικής, οπότε θα είναι και μόνος και κοντά σχετικά στους γονείς). Το θέμα είναι ότι από τότε που βγήκαν οι βάσεις για τα ελληνικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της Κύπρου... είχε αλλάξει άρδην άποψη για το τι θέλει να σπουδάσει τελικά.. - κάθε εμπόδιο για καλό- ας ελπίσουμε ότι θα του βγει και σε καλό..
Του εύχομαι τότε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην επιλογή που έκανε και μια καλή αρχή για ένα καλύτερο αύριο......
karamazof53
Νεοφερμένος
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
karamazof53
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.