nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Δεν πας να δωσεις πανελληνιες μαθηματικα χωρις να ξερεις ιδιοτητες λογαριθμων συγγνωμη...καταρχάς είπα 4 υποερωτήματα που μου χάσαν βαθμούς..
πιστεύω είναι πολύ λάθος η σύγκριση σου..
β λυκειου, γ λυκειου, ξανά πανελλήνεις ( 3 χρόνια ), αυτόν τον τύπο εγώ δεν τον έχω συναντήσει. σόρρυ
εντάξει δεν πειράζει, επόμενο μάθημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαστε αδικημενοι,γιατι αυτοι ξερουν οτι δινουν παιδια της θερητικης κ βαλανε να πουμε το 4ο θεμα,που ειναι φευγατο...Τότε να διάλεγες κι εσύ Βιολογία, αν δε μπορούσες να ανταπεξέλθεις στα Μαθηματικά. Αν θέλεις 5ο πέδιο, ήξερες εξ αρχής ότι τα Μαθηματικά μπορούν να γίνουν πιο δύσκολα απ τη Βιολογία. Μη βγαίνετε τώρα όλοι και το παίζετε και καλά αδικημένοι γιατί εσείς είχατε πιο δύσκολα θέματα απ εμάς...
αλλα στην τελικη,αφου ολοι γραψαμε σκατα θα πεσουν οι βασεις,ενω βιολογια που γραψατε θα ανεβουν,οποτε ειναι το ιδιο πραγμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Ναι, αγαπάω τα εύκολα θέματα γιατί με αυτά κερδίζω μόρια έναντι όλων των άλλων που έχουν τα πιο δύσκολα θέματα. Αλλά δεν το συνεχίζω άλλο, σας αφήνω...Και δεν διάλεξα βιολογιά γιατί αγαπώ τα μαθηματικά και τα κατευθυνσής. Εσύ τι αγαπάς; Την παπαγαλία και τα ευκολά θέματα;
Α, κι όποιος διαλέγει Βιολογία, δε σημαίνει πως του αρέσει η παπαγαλία και τα εύκολα θέματα. Έχει και μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, τόσο στην εξέλιξη, όσο και στην Υγεία...
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να ήταν έτσι αλλά για στρατιωτικές που θέλω μπορούν να δηλώσουν και τις βιολογίες οποτέ πάω στα μαθήματα κατεύθυνσης με σημαντικό μειονέκτημα. Για να δούμε αν μπορώ να αναπληρώσω στην φυσική που τα πάω καλά.ειμαστε αδικημενοι,γιατι αυτοι ξερουν οτι δινουν παιδια της θερητικης κ βαλανε να πουμε το 4ο θεμα,που ειναι φευγατο...
αλλα στην τελικη,αφου ολοι γραψαμε σκατα θα πεσουν οι βασεις,ενω βιολογια που γραψατε θα ανεβουν,οποτε ειναι το ιδιο πραγμα
vHSdis
Νεοφερμένος
καταρχάς είπα 4 υποερωτήματα που μου χάσαν βαθμούς..
πιστεύω είναι πολύ λάθος η σύγκριση σου..
β λυκειου, γ λυκειου, ξανά πανελλήνεις ( 3 χρόνια ), αυτόν τον τύπο εγώ δεν τον έχω συναντήσει. σόρρυ
εντάξει δεν πειράζει, επόμενο μάθημα
Στην αλγεβρα της Βλυκειου υπαρχει ολοκληρη παραγραφος που αναφερεται σε αυτες τις ιδιοτητες,Ισως την ειχες γραμμενη.
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
και παλι καλα εγραψες,σε σχεση με το συνολο,εμας οι θετικοτεχνολογικοι δν γραψανε...Μακάρι να ήταν έτσι αλλά για στρατιωτικές που θέλω μπορούν να δηλώσουν και τις βιολογίες οποτέ πάω στα μαθήματα κατεύθυνσης με σημαντικό μειονέκτημα. Για να δούμε αν μπορώ να αναπληρώσω στην φυσική που τα πάω καλά.
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαστε αδικημενοι,γιατι αυτοι ξερουν οτι δινουν παιδια της θερητικης κ βαλανε να πουμε το 4ο θεμα,που ειναι φευγατο...
δεν θα γινει αυτο
στην θετικοτεχνολογικη οι βασεις θα παισουν
αλλα οποιος ειχε βιολογια εχει μπονους
στη θεωρητικη θα ανεβουν και οποιος ειχε μαθηματικα
θα ειναι πολυ δυσκολο να καλυψει την διαφορα
στο 5ο πεδιο θα πεσουν οι βασεις και οι καλοι θα περασουν
μονο το 5ο θα ειναι το δικαιο πεδιο
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά όντως κερδίζεις μόρια. Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω είμαι σίγουρος ότι φέτος ο υπόψηφιος της βιολογίας που ήταν στο αντίστοιχο επίπεδο που είμαι μαθηματικά θα έγραφε 20άρι. 100%!Ναι, αγαπάω τα εύκολα θέματα γιατί με αυτά κερδίζω μόρια έναντι όλων των άλλων που έχουν τα πιο δύσκολα θέματα. Αλλά δεν το συνεχίζω άλλο, σας αφήνω...
Α, κι όποιος διαλέγει Βιολογία, δε σημαίνει πως του αρέσει η παπαγαλία και τα εύκολα θέματα. Έχει και μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, τόσο στην εξέλιξη, όσο και στην Υγεία...
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βεβαια γυρω στο 18 εγραψα ενω πηγαινα για 20(ηλπιζα πως θα τελειωσω και σε 1:30 ωρα τρομαρα μου).Τα παιδια που δεν εγραψαν μην σκανε,τα θεματα ηταν δυσκολα για ολους,δεν ειναι οι μονοι που δεν εγραψαν(απο τα 40 ατομα στο σχολειο μου,τα 6 κανανε το 4ο εστω και λιγο)
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να είναι έτσι μήπως μπω τουλάχιστον αστυνομία(τελευταία επιλογή)δεν θα γινει αυτο
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν θα γινει αυτο
εε ναι για 5ο λέω,κ εγω εκει θελω....αντε να βαλουνε ευκολα θεωρητικη να ανεβουμε λιγο
Τότε να διάλεγες κι εσύ Βιολογία, αν δε μπορούσες να ανταπεξέλθεις στα Μαθηματικά. Αν θέλεις 5ο πέδιο, ήξερες εξ αρχής ότι τα Μαθηματικά μπορούν να γίνουν πιο δύσκολα απ τη Βιολογία. Μη βγαίνετε τώρα όλοι και το παίζετε και καλά αδικημένοι γιατί εσείς είχατε πιο δύσκολα θέματα απ εμάς...
Sorry για να καταλαβω μερικους , ειναι φυσιολογικο σε μαθημα επιλογης να πεφτουν τοσο δυσκολα θεματα (σε θεμα δομης,διαχειρισης χρονου κτλ) που ακομα και αρτιοτατα προετοιμασμενοι μαθητες να γραφουν 17-18?
Αλλα οχι , εχω μια πολυ καλη ιδεα, ας δυσκολεψουμε ακομη περισσοτερο αυτους που εχουν μαθ γενικης , βαζοντας στην εκθεση θεμα που βοηθαει οσους εχουν διαλεξει βιολογια και λεγοντας (στα μαθ γεν) οτι θα δωθει διευκρινηση και 1,5 ωρα αργοτερα να λεγεται πως ακυρωνεται
CityBong
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αληθεια ειναι πως αν δεν με ενδιεφεραν τα οικονομικα θα διαλεγα με κλειστα ματια βιολογια(ειναι πολυ ενδιαφερον μαθημα).
Βεβαια γυρω στο 18 εγραψα ενω πηγαινα για 20(ηλπιζα πως θα τελειωσω και σε 1:30 ωρα τρομαρα μου).Τα παιδια που δεν εγραψαν μην σκανε,τα θεματα ηταν δυσκολα για ολους,δεν ειναι οι μονοι που δεν εγραψαν(απο τα 40 ατομα στο σχολειο μου,τα 6 κανανε το 4ο εστω και λιγο)
θα χαιρόμουν άμα ήταν 1 μάθημα και θα ήξερα ότι όλοι έγραψαν σαν εμένα..
αλλά έχω τώρα όλους του βιολόγους με τα 20αρια και εντάξει...
Solmyr
Δραστήριο μέλος
CityBong
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sorry για να καταλαβω μερικους , ειναι φυσιολογικο σε μαθημα επιλογης να πεφτουν τοσο δυσκολα θεματα (σε θεμα δομης,διαχειρισης χρονου κτλ) που ακομα και αρτιοτατα προετοιμασμενοι μαθητες να γραφουν 17-18?
Αλλα οχι , εχω μια πολυ καλη ιδεα, ας δυσκολεψουμε ακομη περισσοτερο αυτους που εχουν μαθ γενικης , βαζοντας στην εκθεση θεμα που βοηθαει οσους εχουν διαλεξει βιολογια και λεγοντας (στα μαθ γεν) οτι θα δωθει διευκρινηση και 1,5 ωρα αργοτερα να λεγεται πως ακυρωνεται
κάτι άκουσα ότι η ίδια επιτροπή που κάνεις τα μαθ γεν, θα φτιάξει και τις κατεύθυνσης ( ετοιμαστείται να τον πιείτε και οι βιολόγοι )
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.