geo_7_
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Τα φετινά ήταν πολύ δύσκολα(ουτέ κοντα σε παλαιότερα). Εγώ χτες στην επανάληψη έγραψα 20άρια στις πανελλήνιες 2009-2012 και τώρα ίδρωσα για να πάω γύρω στο 18(11 σελίδες-3 ώρες ακριβώς ούτε να τα ξανακοιτάξω δεν πρόλαβα)Αυτό ήταν το δύσκολο που σας βάλανε;
Έλεος... Τόσο δύσκολο; Μα τόσο;
Σας κακοποίησαν, προτείνω επανάληψη των εξετάσεων για να σταματήσετε να κλαίγεστε!
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Είναι ιδιαίτερής δυσκολίας για παιδιά θεωρητικής κατεύθυνσης και μέτριας για ένα πολύ καλά διαβασμένο και προετοισμένο μαθητή θετικο0τεχνολογικής κατευθυνσης!
Τα θέματα ήταν πολλά για το 3ωρο που είχατε στη διαθεση σας(όπως ήταν και πέρυσι), συνεχίζουμε στην πορεία που χάραξε το περσινό Δ θέμα με σχήμα σε άξονες, να παίρνεις απο εκεί διάφορα τυχαία σημεια που οι συντεταγμένες τους να ικανοποιούν ορισμένες προϋποθέσεις κλπ-κλπ.....κλασσικά πάλι το Δ θέμα ήταν σαν να έλυνες 4 διαφορετικές ασκήσεις και προοριζόταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές με πλήρη αυτοσυγκέντρωση....τα 3 προηγούμενα θέματ ήταν καλά και προοριζόταν για την πλειοψηφία των υποψηφίων αν και έκρυβαν αρκετές παγιδες.....
Κατακλείδα: Πολύ ωραία θέματα, αυξημένης δυσκολίας(ίσως να επρεπε να ειναι λιγο ευκολοτερα ή λιγοτερες ασκησεςι λογω των παιδιών της θεωρητικής) που ξεχώριζαν τους μαθητές...
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα τωρα μας ξεχωρισαν κανονικα
δινουμε σαφεστατο προβαδισμα σε αυτους
CityBong
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι σωστα η ιδιοτητα των λογαριθμων απο τη Βλυκειου ειναι γνωση διαστημικη.
Θελετε και τα λετε;
δίνω 2η φορά χωρίς φροντηστήρια χωρίς σχολείο και κάτι τέτοια πρέπει να τα βρω μόνος μου
από την στιγμή που από όλες τις ασκήσεις που έκανα, καμοιά δεν είχε αυτόν τον τύπο δεν θα μπορούσα κάπως να τον ξέρω.
dimijim
Διάσημο μέλος
Δηλαδή επειδή δε γράψατε εσείς, φταίνε τα θέματα της Βιολογίας που ήταν εύκολα;να ηταν δυσκολα και της βιολογιας να πω ενταξει
αλλα τωρα μας ξεχωρισαν κανονικα
δινουμε σαφεστατο προβαδισμα σε αυτους
Αν ήταν εύκολα και το ξέρατε, να διαλέγατε Βιολογία.
Κι επιπλέον, εγώ επειδή έδωσα και πέρσι, θυμάμαι στη Βιολογία να είναι δύσκολα και σε εσάς φυσιολογικά.
Οπότε σταματήστε να κλαίγεστε επειδή σε εμάς έβαλαν εύκολα κι εσάς σας ζόρισαν...
Δηλαδή όποιος έγραψε σήμερα καλά στη Βιολογία είναι άχρηστος;Απιστευτό αυτό που έγινε με την βιολογία. Εγώ θέλω στρατιωτικές που μπορούν να δηλώσουν και ενώ εμείς με τα μαθηματικά είμαστε πάνω- κάτω φυσιολογικά(ευκολή έκθεση-δύσκολα μαθηματικά) από αυτούς ο κάθε μέτρια προετοιμασμένος έχει ήδη 2 καλούς βαθμούς.
Ωραία μας τα λες χρήσιμε...
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Αρχικά θέλω να σου πω το εξής...Προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Τα φετινά ήταν πολύ δύσκολα(ουτέ κοντα σε παλαιότερα). Εγώ χτες στην επανάληψη έγραψα 20άρια στις πανελλήνιες 2009-2012 και τώρα ίδρωσα για να πάω γύρω στο 18(11 σελίδες-3 ώρες ακριβώς ούτε να τα ξανακοιτάξω δεν πρόλαβα)
Δεν είναι υποχρεωμένοι τα θέματα που θα βάζουν να είναι της ίδιας λογικής των παλαιότερων χρόνων....και αμα θες τη γνωμη μου καλυτερα που βαζουν διαφορετικης νοοτροπιας καθε χρονια αφού τότε και μονο τοτε φαίνεται τι πραγματικά ξέρει ο εξεταζόμενος και αν αυτα που εχει μαθει τα εχει παπαγαλήσει ή τα εχει κατανοήσει σε βαθος ωστε να λύσει τις καινουριες ασκησεις που θα του προκυψουν παιρνοντας πολλες φορες την πρωτοβουλια για κατι..
Δεν μπορείς να συγκρίνεις αν τα θεματα των προηγούμενων ετων ηταν πιο ευκολα ή πιο δυσκολα και αυτο διοτι σημερα που εγραφες ησουν αγχωμενος, είχες την πίεση του χρόνου, την κούραση όλης της χρονιας κλπ ενω οταν τα ελυνες ήσουν στο σπιτακι/φροντηστήριο σου, ήρεμος και χαλαρός με πιο καθαρό μυαλό....
Όσο για το "ούτε να τα ξανακοιτάξω δεν πρόλαβα" μην ανησυχείς είναι κάτι το οποιο θα συμβαίνει σχεδόν πάντα απο εδώ και πέρα..(Πανελλήνιες/πανεπιστημιο κλπ)
vHSdis
Νεοφερμένος
δίνω 2η φορά χωρίς φροντηστήρια χωρίς σχολείο και κάτι τέτοια πρέπει να τα βρω μόνος μου
από την στιγμή που από όλες τις ασκήσεις που έκανα, καμοιά δεν είχε αυτόν τον τύπο δεν θα μπορούσα κάπως να τον ξέρω.
Ειναι βασικη λογαριθμικη γνωση,φιλε μου.
Ειναι σαν να μου λες ειχε μεσα διαιρεση και δεν ηξερα να την κανω,επειδη δεν την ειχα ξαναδει ως πραξη.
Τα θεματα ηταν εξαιρετικα δυσκολα για το μεσο μαθητη,συμφωνω,αλλα οχι λογω αυτης της ιδιοτητας.
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά που δεν έδινα φέτος, γιατί ήμουν και από θεωρητική!!!
Πάντως εγώ χαλαρά θα δυσκολευόμυν από το Θέμα Β. (Μη σας πω και από το Α )
Καλη επιτυχία πάντως παιδιά!!!
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή επειδή δε γράψατε εσείς, φταίνε τα θέματα της Βιολογίας που ήταν εύκολα;
Κι επιπλέον, εγώ επειδή έδωσα και πέρσι, θυμάμαι στη Βιολογία να είναι δύσκολα και σε εσάς φυσιολογικά.
Οπότε σταματήστε να κλαίγεστε επειδή σε εμάς έβαλαν εύκολα κι εσάς σας ζόρισαν...
Δηλαδή όποιος έγραψε σήμερα καλά στη Βιολογία είναι άχρηστος;
βιολογια μπορει να ανταπεξελθει ο καθενας κ να γραψει πανω απο 90
dimijim
Διάσημο μέλος
Τότε να διάλεγες κι εσύ Βιολογία, αν δε μπορούσες να ανταπεξέλθεις στα Μαθηματικά. Αν θέλεις 5ο πέδιο, ήξερες εξ αρχής ότι τα Μαθηματικά μπορούν να γίνουν πιο δύσκολα απ τη Βιολογία. Μη βγαίνετε τώρα όλοι και το παίζετε και καλά αδικημένοι γιατί εσείς είχατε πιο δύσκολα θέματα απ εμάς...βιολογια μπορει να ανταπεξελθει ο καθενας κ να γραψει πανω απο 90
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
CityBong
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι βασικη λογαριθμικη γνωση,φιλε μου.
Ειναι σαν να μου λες ειχε μεσα διαιρεση και δεν ηξερα να την κανω,επειδη δεν την ειχα ξαναδει ως πραξη.
Τα θεματα ηταν εξαιρετικα δυσκολα για το μεσο μαθητη,συμφωνω,αλλα οχι λογω αυτης της ιδιοτητας.
καταρχάς είπα 4 υποερωτήματα που μου χάσαν βαθμούς..
πιστεύω είναι πολύ λάθος η σύγκριση σου..
β λυκειου, γ λυκειου, ξανά πανελλήνεις ( 3 χρόνια ), αυτόν τον τύπο εγώ δεν τον έχω συναντήσει. σόρρυ
εντάξει δεν πειράζει, επόμενο μάθημα
nickp
Νεοφερμένος
Δεν θελω να υπερηφανευτώ κτλ, αλλα πήγαινα για 20αρι, πολυτεχνείο αθηνών ήθελα να περάσω, αλλά πραγματικά έγραψα από 15 έως 17 και κάτι.
Μια εκτίμηση των θεμάτων είναι εδώ:
Δεν έκανα το Γ3 και το Δ1...
Αντε να δούμε/.../
Εάν υπάρχει θεός των μαθηματικών, ας μας βοηθήσει.
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τότε να διάλεγες κι εσύ Βιολογία, αν δε μπορούσες να ανταπεξέλθεις στα Μαθηματικά. Αν θέλεις 5ο πέδιο, ήξερες εξ αρχής ότι τα Μαθηματικά μπορούν να γίνουν πιο δύσκολα απ τη Βιολογία. Μη βγαίνετε τώρα όλοι και το παίζετε και καλά αδικημένοι γιατί εσείς είχατε πιο δύσκολα θέματα απ εμάς...
φιλε εσυ εγραψες αριστα και μπραβο σου
ασε μας στον πονο μας οκ??
περασες εκει που ηθελες
συγχαριτιρια
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν κατάλαβες(αν και δεν ήταν κάτι περίπλοκο) όσοι έγραψαν καλά δεν είναι άχρηστοι αλλά πολλοί άχρηστοι έγραψαν καλά. Ξέρω και άτομο που μου είπε εντάξει δεν πολύδιάβαζα και έγραψα 18 που στα φετινά μαθηματικά επιδή μίλησα σχεδόν με όλη την τάξη μετά μόνο εγώ και αλλά 2 παιδιά είμαστε κάπου εκεί(από 19 μαθητές). Και δεν διάλεξα βιολογιά γιατί αγαπώ τα μαθηματικά και τα κατευθυνσής. Εσύ τι αγαπάς; Την παπαγαλία και τα ευκολά θέματα;Δηλαδή επειδή δε γράψατε εσείς, φταίνε τα θέματα της Βιολογίας που ήταν εύκολα;
Δηλαδή όποιος έγραψε σήμερα καλά στη Βιολογία είναι άχρηστος;
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειδικα το 4ο θεμα....ελεοςΠοιο δυσκολα δεν μπορουσαν να βαλουν....Αρκετα δυσκολα τα θεματα εκτος απο Α Β Θεμα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα.Πιστευω γυρω στο 13 15 και ενω πηγαινα 17 τι να πω και διαβαζα ολη τν χρονια.Παντως για τα παιδια απο την θεωρητικη ηταν αρκετα δυσκολα ή και για παιδια που δεν κανουν φροντιστιρια πρεπει να τα σκεφτομαστε και αυτα.This is Greece ...!!!!
Και εγω σκεφτηκα τα παιδια της θεωρητικης,τι θα εκαναν αυτοι??
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.