*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ειλικρινά δεν θυμάμαι. Τα νούμερα ήταν σίγουρα λάθος γιατί ήταν >1 αλλά νομίζω ή έγραψα τις συχνότητες από το άλλο ερώτημα ή δεν έγραψα τίποτα.Βρηκες λαθος αποτελέσματα και συμπλήρωσες τον πίνακα με τα λάθος αποτελέσματα ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακριβως....και εγω δεν ηξερα τι να κανω μιας και δεν το ζητουσε αλλα τελικα εγραψα τις 2 απο τις 3 σχεσεις για τα f..οτι προλαβα δηλαδη πριν μου το παρουν...Ναι κάτι τέτοιο,πάντως υπήρχε ασάφεια ρε συ,έτσι όπως ήταν διατυπωμένο δεν ζητούσε δικαιολόγηση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημήτρης365
Νεοφερμένος
Μάλλον αυτος που τα πήρε έτοιμα, θα πάρει περισσότερα μόρια από εσένα.
Κανονικά πρέπει να σου κόψουν λίγα αν το μόνο λάθος που έχεις είναι αριθμητικό.Αλλά τόσο γελοίοι που είναι...
Η κοπελιά προσπάθησε να δικαιολογησει,έκανε αριθμητικό και θα πάρει λιγότερα απο αυτούς που απλά αντεγραψαν....
Ακριβως....και εγω δεν ηξερα τι να κανω μιας και δεν το ζητουσε αλλα τελικα εγραψα τις 2 απο τις 3 σχεσεις για τα f..οτι προλαβα δηλαδη πριν μου το παρουν...
4 ήταν οι σχέσεις
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αληθεια?Δεν ξερω μπορει να πηρα και τρεις και να μην θυμαμαι τη μια αλλιως πηρα μονο 2Η κοπελιά προσπάθησε να δικαιολογησει,έκανε αριθμητικό και θα πάρει λιγότερα απο αυτούς που απλά αντεγραψαν....
4 ήταν οι σχέσεις
Πάντως όταν λέει συμπληρώστε τον πίνακα ειδικά όσοι δίνουμε ΑΟΘ που γράφει να συμπληρώσουμε τον πίνακα δείχνοντας τους υπολογισμούς είναι ευκόλως εννοούμενο πως στα μαθηματικά δεν θέλαν πράξεις.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Εξάλλου ένας κακός μαθητής που απλά θα αντεγραψε, δεν θα καταφερε να βρει κατι παραπανω απο τον πινακα.
Ξεκολλατε!
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την θεωρητική το κάνουν.
Μπας και πάρει κανένα μόριο στα μαθηματικά γενικής...
Και εγω απο θεωρητικη ειμαι και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με τις σχεσεις , οποτε αφησα κενες τις στηλες(βασικα μονο του fi).Ευνοητο ηταν -για μενα- πως απο αντιγραφη και μη δικαιολογηση δεν παιρνω τιποτα.
Αλλα τι λεω τωρα
Στόκους μας ανεβάζετε , στόκους μας κατεβάζετε.Δωσε και εσυ αρχαια αναλογης δυσκολιας.
liofagos
Νεοφερμένος
ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος
εντελως ασχετο αυτο που θα ρωτησω αλλα ειναι το μονο τοπικ που εχει κινηση αυτες τι μερες, εχει δημιουργηθει ενα θεματακι με τους φιλους μου και λογομαχουσαμε σημερα πριν μπουμε να γραψουμε μαθ κατ για τα γενικης και για το ποια ηταν η σωστη απαντηση στον ορισμο της διαμεσου, για πειτε εσεις ρε παιδια το γραψατε απο περιεργια..
διάμεσος ενός συνόλου ν παρατηρησεων διατεταγμενων κατα αυξουσα σειρα οριζεται ως τη μεσαια παρατηρηση οταν ν περιττος και ως το ημιάθροισμα των δυο μεσαιων παρατηρησεων οταν ν αρτιος! thats it καλά σου αποτελ'εσματα
liofagos
Νεοφερμένος
ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω γιατι να επιμενω οτι διαμεσος ειναι η τιμη εκεινη για την οποια το πολυ το 50 τις εκατο των παρατηρησεων ειναι μικροτερες και το πολυ το 50 τις εκατο μεγαλυτερες? και οτι αυτο που μ γραψες ειναι ο τροπος με τον οποιο την βρισκουμε?
αυτα ειναι τα χαρακτηριστικά της (παιδια αν κανω λάθος ας με διορθώσετε) αλλά αυτο που σ έγραψα ειναι ο ορισμός της
liofagos
Νεοφερμένος
ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος
τελοσπαντων, ολοι αυτο που μ γραψες λεγανε σαν ορισμο και εγω υποστηριζα το αλλο, για να χω το κεφαλι μ ησυχο τα γραψα και τα 2 τη προηγουμενη δευτερα, αλλα σαν ορισμο εγω αυτον θεωρω, το αλλο απλα σε βοηθαει να τη βρεις.. καλο βραδυ
σου είπα αυτό που έγραψα (δεν θέλω να σε δεσμεύσω με κάτι) γι αυτο και αν κάνω λάθος να με διορθώσεις !! καλή σου νύχτα και καλή συνέχεια!
καλό βράδυ και καλή συνέχεια
aggelosSOAD
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.