giorgosmon1994
Νεοφερμένος
Τα θέματα ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ...
Αυτά τα άμα είχες ψυχραιμία κτλ... είναι μπούρδες... Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν βλέπεις να μην έχεις λύσει το Γ3 και μετά να βλέπεις ότι όλο το Θέμα Δ είναι (σχεδόν) παλούκι...
Και να σκεφτείτε ότι τα μαθήματα γενικής τα επιλέγουμε γιατί θέλουμε να πάρουμε βαθμούς από εκεί κι όχι να χάσουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συγγνωμη ρε παιδια, αλλα οταν επιλεγεις μαθηματικα πρεπει να εισαι ετοιμος για ολα. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ειναι. Η βιολογια ειναι το μαθημα που διαβαζεις καλα το μαθαινεις και γραφεις σχετικα ευκολα. Σιγουρα δεν ειναι δικαιο να βαζουν πολυ δυσκολα θεματα, αλλα δε φταιει η βιολογια γι αυτο.
Ναι αλλά να σου δίνουν τη δυνατότητα να γράψεις κάτι. Μόνο κλιμακωτής δυσκολίας δεν ήταν τα μαθηματικά σήμερα.
Ήξερα ότι είμαι αδύνατος εκεί και αναγκαστικά τα λούστηκα λόγω αστυνομίας. Δεν στόχευα 17αρι, με ένα 13 θα μουν ευχαριστημένος αλλά τώρα δεν ξέρω αν είμαι στη βάση. Και πριν ανέφερα πως παλαιότερα που είχα δώσει, τότε που ήταν υποχρεωτικό γενικής με διάβασμα της τελευταίας μέρας και ότι θυμόμουν από το φροντηστήριο είχα γράψει 10. Τώρα με διάβασμα χειρότερα. Ειδικά εμάς της θεωρητικής μας τσάκισαν. Θα μας τσακίσουν και στην κατεύθυνση λόγω μείωσης θέσεων οπότε άστα να παν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα αυτοι εντολες ακολουθουνε,οι εντολες ηταν να δυσκολευτουν οι θεωρητικοι και να μην πολυπατανε στο μελλον στο 5ο πεδιο.Δεν σημαινει πως η επιτροπη εκανε οτι της κατεβηκε στο κεφαλι.Μπορει στην κατευθυνση να ειναι πιο στρωμενα τα πραγματα.Το ελπιζω τουλαχιστον.κάτι άκουσα ότι η ίδια επιτροπή που κάνεις τα μαθ γεν, θα φτιάξει και τις κατεύθυνσης ( ετοιμαστείται να τον πιείτε και οι βιολόγοι )
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα δεν δυσκολεύτηκε μόνο η θεωρητική, εγώ είμαι τεχνολογικός δίνω δεύτερη φορά(την 1η έγραψα17.6) και δυσκολεύτηκα παρότι είχα λιώσει στο διάβασμα.Μα αυτοι εντολες ακολουθουνε,οι εντολες ηταν να δυσκολευτουν οι θεωρητικοι και να μην πολυπατανε στο μελλον στο 5ο πεδιο.Δεν σημαινει πως η επιτροπη εκανε οτι της κατεβηκε στο κεφαλι.Μπορει στην κατευθυνση να ειναι πιο στρωμενα τα πραγματα.Το ελπιζω τουλαχιστον.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα αυτοι εντολες ακολουθουνε,οι εντολες ηταν να δυσκολευτουν οι θεωρητικοι και να μην πολυπατανε στο μελλον στο 5ο πεδιο.Δεν σημαινει πως η επιτροπη εκανε οτι της κατεβηκε στο κεφαλι.Μπορει στην κατευθυνση να ειναι πιο στρωμενα τα πραγματα.Το ελπιζω τουλαχιστον.
τότε να πάρουν απο εκει την αστυνομία. Ισα ισα η αστυνομία είναι αυτή που χρειάζεται προσωπικό με καλλιέργεια και ανθρωπισμο και αυτά τα δίνει κατεξοχήν η θεωρητική( για όποιον βλέπει την ουσία όσων διαβάζει , π.χ αρχαία).
Και παρολ'αυτά περίπου οι μισοί δήλωσαν στην ψηφοφορία ότι έγραψαν 18-20. Ενδιαφέρον...
Μα δεν δυσκολεύτηκε μόνο η θεωρητική, εγώ είμαι τεχνολογικός δίνω δεύτερη φορά(την 1η έγραψα17.6) και δυσκολεύτηκα παρότι είχα λιώσει στο διάβασμα.
18 εφικτο , αλλα 20 με τετοια δομη θεματων? ουτε μαθητης του 19 στα μαθ κατευθ δεν το εκανε
CityBong
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε παιδιά μην λέμε κι ότι θέλουμε...
Τα θέματα ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ...
Αυτά τα άμα είχες ψυχραιμία κτλ... είναι μπούρδες... Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν βλέπεις να μην έχεις λύσει το Γ3 και μετά να βλέπεις ότι όλο το Θέμα Δ είναι (σχεδόν) παλούκι...
Και να σκεφτείτε ότι τα μαθήματα γενικής τα επιλέγουμε γιατί θέλουμε να πάρουμε βαθμούς από εκεί κι όχι να χάσουμε...
δεν έχω ξαναανχωθεί έτσι ποτέ μου..
φαντάσου ότι εγώ κόλησα στο γ2, γιατί δεν ήξερα ένα τύπο με την διάμεσο
αλλά όπως και να χει, τα 2 πρώτα ερωτήματα του δ ρε παιδιά ήταν easy peasy.. τι λέτε τώρα..
κάνεις το τριγωνάκι, 2 ανισότητες μπαμ 2.. το β) έβγαινε ψιλοεύκολα κ αυτό..
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεύω είναι υπεραισιοδοξία. Εγώ είμαι 17.5-19 αλλά δήλωσα 15-18 ότι έγραψα. Πάντα μου αρέσει να υπολογίζω το μικρότερο δυνατό για να είμαι σίγουρος.18 εφικτο , αλλα 20 με τετοια δομη θεματων? ουτε μαθητης του 19 στα μαθ κατευθ δεν το εκανε
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω απογοητευτεί πολύ γιατί το δ1 ήταν εύκολο και το μόνο που άφησα τελείως. Εκανά γ ολόκληρο και το υπόλοιπο δ σωστό και κόλλησα σε αυτόδεν έχω ξαναανχωθεί έτσι ποτέ μου..
αλλά όπως και να χει, τα 2 πρώτα ερωτήματα του δ ρε παιδιά ήταν easy peasy.. τι λέτε τώρα..
oikonomikarios
Νεοφερμένος
Μα αυτοι εντολες ακολουθουνε,οι εντολες ηταν να δυσκολευτουν οι θεωρητικοι και να μην πολυπατανε στο μελλον στο 5ο πεδιο.Δεν σημαινει πως η επιτροπη εκανε οτι της κατεβηκε στο κεφαλι.Μπορει στην κατευθυνση να ειναι πιο στρωμενα τα πραγματα.Το ελπιζω τουλαχιστον.
Το 5ο πεδιο πρεπει να αλλαξει εκ βαθρων...οτι περισευει παει εκει...φοιτητρια που διορθωσα το γραπτο της στο οικονομικο τμημα της Ασοεε ειχε γραψει το εξης:
(α+β)/4μ=α/2μ + β/2μ
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!
giorgosmon1994
Νεοφερμένος
δεν έχω ξαναανχωθεί έτσι ποτέ μου..
Κοίτα εγώ πρέπει να τα χω λύσει όλα σώστα!!! Αλλά αυτό δεν σημαίνει κι ότι ήταν εύκολα....
Σε πολλές τάξεις έγινε χαμός(άλλοι κλαίγανε, άλλοι βγαίνανε εκνευρισμένοι κτλ)
Αν εσύ λες ότι π.χ. το Δ1 ήταν εύκολο τότε και γω σου λέω ότι και το Γ2 ήταν εύκολο γιατί η διάμεσος χωρίζει το δείγμα στα 2...
Το μονό καλό (μες στην βλακεία που τους δέρνει) ήταν ότι σε πολλά ερωτήματα σου λέγανε τι χρειάζεται να βρεις οπότε μπορούσες να καταλάβεις αν είχες κάνει λάθος... Αλλά και πάλι ήταν ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ....
Δηλαδή όταν εμείς οι θετικοτεχνολογικοί δυσκολευτηκαμε της θεωρητικής πως θα τα λύνανε?
ria-happy4ever
Νεοφερμένος
geo_7_
Νεοφερμένος
Ρε φεραρι να πουμε μας τα εχεις ζαλισει ωραια δεν ηταν ευκολα στην βιολογια και μπραβο σου που εγραψες καλα , ειλικρινα .Τι καθεσε και ασχολησε με εμας οπως και εμεις δεν ξερουμε απο βιολογια δεν μπορουμε να κρινουμε αν ηταν δυσκολα ή ευκολα ομως κατα κοινη ομολογια γραψατε καλα οι διαβασμενοι της βιολογιας , ενω αυτο δεν συνεβει στα μαθηματικα που ηταν πιο τσιμπιμενα απο αλλες χρονιεςΝαι, αγαπάω τα εύκολα θέματα γιατί με αυτά κερδίζω μόρια έναντι όλων των άλλων που έχουν τα πιο δύσκολα θέματα. Αλλά δεν το συνεχίζω άλλο, σας αφήνω...
Α, κι όποιος διαλέγει Βιολογία, δε σημαίνει πως του αρέσει η παπαγαλία και τα εύκολα θέματα. Έχει και μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, τόσο στην εξέλιξη, όσο και στην Υγεία...
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν τα λυσαμεΚοίτα εγώ πρέπει να τα χω λύσει όλα σώστα!!! Αλλά αυτό δεν σημαίνει κι ότι ήταν εύκολα....
Αν εσύ λες ότι π.χ. το Δ1 ήταν εύκολο τότε και γω σου λέω ότι και το Γ2 ήταν εύκολο γιατί η διάμεσος χωρίζει το δείγμα στα 2...
Το μονό καλό (μες στην βλακεία που τους δέρνει) ήταν ότι σε πολλά ερωτήματα σου λέγανε τι χρειάζεται να βρεις οπότε μπορούσες να καταλάβεις αν είχες κάνει λάθος... Αλλά και πάλι ήταν ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ....
Δηλαδή όταν εμείς οι θετικοτεχνολογικοί δυσκολευτηκαμε της θεωρητικής πως θα τα λύνανε?
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
...οτι θα δωθει διευκρινηση και 1,5 ωρα αργοτερα να λεγεται πως ακυρωνεται
Που θα δείνανε διευκρίνηση;
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν τα λύνανε. Στην τάξη ήταν 3 από θεωρητική και φύγανε στις 10.30(ώρα δυνατής αποχώρησης) και από ότι είδα στην κοπέλα που ήταν μπροστά μου μόνο το α θέμα έιχε κάνει. Κρίμα.Κοίτα εγώ πρέπει να τα χω λύσει όλα σώστα!!! Αλλά αυτό δεν σημαίνει κι ότι ήταν εύκολα....
δεν τα λυσαμε
Έτσι.
Μέχρι που έφτασες?? Εγώ λίγο απ όλα στα Β,Γ. Για το Δ δεν είχα ούτε χρόνο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.