καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
Για αυτους που λενε οτι η βιολογια ηταν ευκολη ας βαζανε βιολογια να γραψουνε.Τα θεματα ηταν πολυ χαλια γραμμενα (η διατυπωση).Επισης ηθελε ιδιαιτερη γνωση της υλης γιατι τα θεματα συγκεκριμενα μεν αλλα ακυρα (καποιες φορες) μεταξυ τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nrel
Νεοφερμένος
ok thanks. πάντως αυτό για τη βαθμολόγηση στην κανονική κατανομή το θεωρώ απαράδεκτο. για την πλειονότητα έτσι και καθόταν να κάνει καμπάνες και αποδείξεις και μπούρδες δε θα έφτανε ο χρόνος. απαράδεκτο απλά.
το εκανα και εχασα χρονο για το Δ4
καταλαβαινω τι εννοεις
μεχρι να αποδειξω τα εσωτερικα εφαγα 5 λεπτα,τα οποια μου ελειψαν πολυ στο τελος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε καταλαβαίνω...εγω πιστεύω πως θα πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος απο θεωρητική σε οικονομικες-διοικητικες επιστήμες.Εγώ απο τεχνολογική μπήκα και η διαφορά ήταν τεράστια σε σχέση με τους θεωρητικούς. Και δεν είναι θέμα σχολής αλλά θέμα βάσης-τρόπου σκέψης.
Αναλόγως του τμήματος. Επίσης, δε μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να μάθει φυσική για να μπει σε οικονομική σχολή, άρα μιλάμε για πλήρη αλλαγή του συστήματος.
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω που εκανα μονο την καμπανα κ εβαλα τα στοιχεια,ενω δεν μπορεσα να λυσω το ερωτημα,ευελπιστω να μ δωσουν καμια μοναδα χΔτο εκανα και εχασα χρονο για το Δ4
καταλαβαινω τι εννοεις
μεχρι να αποδειξω τα εσωτερικα εφαγα 5 λεπτα,τα οποια μου ελειψαν πολυ στο τελος
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
και το Δ1 που ηθελε να διαβασεις προσεκτικα μια εκφωνηση
τα υπολοιπα ηταν εφαρμογη/κατανοηση της θεωριας
Johnny15
Επιφανές μέλος
Παιδια μη τρελαθουμε, εαν εξαιρεσω το Δ2 β που ήταν έξυπνο και ήθελε ελάχιστη σκέψη
και το Δ1 που ηθελε να διαβασεις προσεκτικα μια εκφωνηση
τα υπολοιπα ηταν εφαρμογη/κατανοηση της θεωριας
Όντως. Το θέμα Δ είχε την δυσκολία του, τα άλλα ήταν για να τα γράψει και θεωρητικός (καλά προετοιμασμένος βέβαια).
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
πες τα ρε γαμωτο!Αυτό που βγαίνουν και λένε αυτοί που σπουδάζουν ηλεκτρολόγοι-μηχανικοί ότι τα θέματα ήταν ευκολά είναι σαν να πάω εγώ στο δημοτικό και να τους κοροιδεύω που δεν ξέρουν διακρίνουσα. Εντάξει καταλάβαμε, εσείς είστε γαμάτοι και όσοι δεν γράψαμε 20 στα μαθηματικά αγράμματοι. Αντέ και για νόμπελ μαθηματικών!
Isom1312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που βγαίνουν και λένε αυτοί που σπουδάζουν ηλεκτρολόγοι-μηχανικοί ότι τα θέματα ήταν ευκολά είναι σαν να πάω εγώ στο δημοτικό και να τους κοροιδεύω που δεν ξέρουν διακρίνουσα. Εντάξει καταλάβαμε, εσείς είστε γαμάτοι και όσοι δεν γράψαμε 20 στα μαθηματικά αγράμματοι. Αντέ και για νόμπελ μαθηματικών!
ΘεούληςΑπόλυτο δίκιο.
Johnny15
Επιφανές μέλος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όντως. Το θέμα Δ είχε την δυσκολία του, τα άλλα ήταν για να τα γράψει και θεωρητικός (καλά προετοιμασμένος βέβαια).
Εγω έγραψα πέρσι και νομίζω ότι τα φετινά ήταν διπλάσιας δυσκολίας. Πέρσι με σαφώς λιγότερο διάβασμα έγραψα 17.3 και έφυγα στο 2ώρο. Φέτος ήμουν φουλ προετοιμασμένος, την παραμονή είχα γράψει παλιές πανελλήνιες όλα 100άρια και έγραψα γύρω στο 18 τελικά.Και πέρυσι αυτά τα πράγματα έλεγαν για τα θέματα των μαθηματικών γενικής. Για το πόσο δύσκολα και πολλά ήταν. Φέτος το Β και το Γ θέμα ήταν στανταράκια. Τώρα αν ήθελε κανείς το 20, έπρεπε να είναι λίγο καλύτερος από τους άλλους. Τα είδα τα θέματα και αυτή είναι η άποψη μου.Συγνώμη που δεν λέω "πρόκειται για τα πιο δύσκολα θέματα της εκατονταετίας" κλπ κλπ κλπ.
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Ελεος τι να πω!
akis95
Δραστήριο μέλος
Αυτό που βγαίνουν και λένε αυτοί που σπουδάζουν ηλεκτρολόγοι-μηχανικοί ότι τα θέματα ήταν ευκολά είναι σαν να πάω εγώ στο δημοτικό και να τους κοροιδεύω που δεν ξέρουν διακρίνουσα. Εντάξει καταλάβαμε, εσείς είστε γαμάτοι και όσοι δεν γράψαμε 20 στα μαθηματικά αγράμματοι. Αντέ και για νόμπελ μαθηματικών!
δεν υπαρχει νομπελ μαθηματικων εννοεις τα βραβεια Abel?
Johnny15
Επιφανές μέλος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι, απλά νόμιζα ότι υπήρχε. Καλά, υπάρχει νόμπελ ειρήνης και όχι μαθηματικών; Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο αυτό;δεν υπαρχει νομπελ μαθηματικων εννοεις τα βραβεια Abel?
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
2ον) Ξερουμε τι λαθος εχει το Δ3??
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στρατό, αστυνομία θέλω αρχίζωντας με πολεμική αεροπορία(πολύ δύσκολα την έχω). Νομίζω ότι για αστυνομία καλά είμαι αλλά για να δούμε τι θα γίνει στα υπόλοιπα.Δεν θέλω να επιμείνω μιας και έχετε δρόμο μπροστά σας. Πάντως αν δεν θες καμιά κυριλάτη στο 5ο πεδίο, και με 18 καλά είσαι, εφόσον γράψεις καλά στα επόμενα. Το όλο παιχνίδι των πανελληνίων παίζεται στη φυσική και τα μαθηματικά κατ, after all. Στα άλλα κουτσα στραβά ένας σωστά προετοιμασμένος φοιτητής τα περνάει σχετικά καλά.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Στα εσπερινα τους εδωσαν σαν δεδομενο οτι 0<α<β<γ<1 και α²+β²+γ²=6
Ελεος τι να πω!
Σοβαρολογείς? Καλά δεν βρέθηκε έστω 1 μαθητής να το πει μόλις το είδε ώστε να τους στείλουν διόρθωση?
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το δ3 το έλυσα κανονικά και σύμφωνα με τις λύσεις online και ολόσωστα. Δεν κατάλαβα να υπάρχει λάθος. Τι λάθος άκουσες ότι υπάρχει;1ον) οι θεωρητικοι σταματηστε να κλαιγεστε καθε φορα που διαβαζετε οτι δεν πρεπει να πηγαινετε σε οικονομικες σχολες... Καποιες ειναι απαγορευτικες για σας οπως η ΛΧ που εχει ανεβασμενο επιπεδο μαθηματικων... Αλλες οπως η ΟΔΕ και το μαρκετινγκ ειναι ταμαμ για θεωρητικους γιατι εχουν πολυ πολυ λιγα μααθηματικα και ειναι σχολες που σου μαθαινουν να πουλας ενα προιον και να διευθυνεις δηλαδη σε καθε περιπτωση πρεπει να ψυχολογεις καποιον και αυτο οι θεωρητικοι νομιζω οτι το αποκτουν. Οποτε και οι αλλοι λετε για το 5ο πεδιο και τους θεωρητικους χαλαρωστε λιγο
2ον) Ξερουμε τι λαθος εχει το Δ3??
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.