konstantinos_
Νεοφερμένος
Το λευκο του χιονιου και το κοκκινο του αιματος αποτελουν τα αγαπημενα χρωματα της ποιησης του...Και εγω εβαλα το μπαξε αλλα ειχα την εντυπωση πως δεν ειναι. Επισης εβαλα το κιτρινο των αστεριων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eutuxia
Νεοφερμένος
το μεταίχμιο έχει μερικές ελλιπείς αναλύσεις..
στις σημειώσεις του ομίλου συγγραφέων καθηγητών λέει Διακρίνουμε έντονη παρουσία χρωμάτων.Χαρακτηριστική η πρώτη εικόνα του ουρανου:αίμα χιόνι μπαξές.
εγώ μαλλον ξέχασα στην πρώτη να γράψω τους στίχους ομως..βλακεία μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazy lover
Δραστήριο μέλος
natalakii(:
Νεοφερμένος
konstantinos_
Νεοφερμένος
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν θελετε να βρειτε τις σωστες απαντησεις εμπιστευτειτε μονο το βοημα των ΕλΛηνικων γραματων καθως η μια εκ των συγγραφεων ειναι και στην επιτροπη κρισης του σχολικου βιβλιου...Απο αυτο παιρνουν τις απαντησεις οι εξεταστες και βαθμολογουν αναλογως...
Aυτο επρεπε να το ξερουμε πριν παρουμε το μεταιχμιο
Παιδια ελατε μην αγχωνεστε! Λαθη γινονται δεν χαλασε κι ο κοσμος... Και στο κατω κατω δεν ξερουμε πως βαθμολογουν!
Ξεχαστε το, και παμε για αλλα...
konstantinos_
Νεοφερμένος
Ευτυχως πεσαμε σε καλη καθηγητρια και το πρωτο πραγμα που μας ειπε ηταν μη γραφτουμε σε φροντ. στα κειμενα παρα να παρουμε αυτο γιατι ολοι οι καθηγητες βαζουν θεματα και δινουν σχολια στα παιδια απο αυτο το βοηθημα λογω της συγγραφεως Ανθουλας Δανιηλ!Χαλαλι τα 40 ευρω που εδωσα.Με ανταμειψε μια χαρα!!!Μη το βαζετε κατω παμε για τα επομενα τωρα!Aυτο επρεπε να το ξερουμε πριν παρουμε το μεταιχμιο
Παιδια ελατε μην αγχωνεστε! Λαθη γινονται δεν χαλασε κι ο κοσμος... Και στο κατω κατω δεν ξερουμε πως βαθμολογουν!
Ξεχαστε το, και παμε για αλλα...
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευτυχως πεσαμε σε καλη καθηγητρια και το πρωτο πραγμα που μας ειπε ηταν μη γραφτουμε σε φροντ. στα κειμενα παρα να παρουμε αυτο γιατι ολοι οι καθηγητες βαζουν θεματα και δινουν σχολια στα παιδια απο αυτο το βοηθημα λογω της συγγραφεως Ανθουλας Δανιηλ!Χαλαλι τα 40 ευρω που εδωσα.Με ανταμειψε μια χαρα!!!Μη το βαζετε κατω παμε για τα επομενα τωρα!
Ας το ελεγες και εσυ νωριτερα βρε παιδακι μου!!!! τωρα που δωσαμε μας το λες?!!!!!
Αστειυομαι!!! Καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα
garethemery
Νεοφερμένος
marina91
Νεοφερμένος
konstantinos_
Νεοφερμένος
Oτι ο τιτλος του ποιηματος ακολουθει τη συνηθη τακτικη του σαχτουρη¨ενα ουσιαστικο να συνοδευεται απο οριστικο αρθρο οπως π.χ το ψωμι, η αποκρια,ο συλλεκτης.Ο τιλοσ εχει συμβολικο περιεχομενο και αναφερεται στη συνειδητη αποστολη του ποιητη να βρισκεται σε εγρηγορση και να ελεγχει τα αστερια και να πεταει και συνοπτικα πως ο τιτλος μας παραπεμπει στο εφιαλτικο ειδωλο της πραγματικοτητας και στο φασματικο εικονιδιο του κοσμου.Οτι δηλαδη απομακρυνεται χρονικα απο τις τραυματικες εμπειριεσ και τις καταγραφει σε μια φανταστικη πραγματικοτητα απο την οποια απουσιαζει η χαρα...Τα θεματα μια χαρα ηταν.. Ευκολουτσικα!! Αν κατι θεωρηθει δυσκολο θα ειναι μονο αυτο με τον τιτλο. Τι γραψατε εκει??
groovyman
Νεοφερμένος
Πως το γραψες αυτο ρε φιλαρακι!Τωρα με στειλες!!!Oτι ο τιτλος του ποιηματος ακολουθει τη συνηθη τακτικη του σαχτουρη¨ενα ουσιαστικο να συνοδευεται απο οριστικο αρθρο οπως π.χ το ψωμι, η αποκρια,ο συλλεκτης.Ο τιλοσ εχει συμβολικο περιεχομενο και αναφερεται στη συνειδητη αποστολη του ποιητη να βρισκεται σε εγρηγορση και να ελεγχει τα αστερια και να πεταει και συνοπτικα πως ο τιτλος μας παραπεμπει στο εφιαλτικο ειδωλο της πραγματικοτητας και στο φασματικο εικονιδιο του κοσμου.Οτι δηλαδη απομακρυνεται χρονικα απο τις τραυματικες εμπειριεσ και τις καταγραφει σε μια φανταστικη πραγματικοτητα απο την οποια απουσιαζει η χαρα...
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Οριστε οι απαντησεις...
Εγω εγραψα πολυ καλα,μονο που στα χρωματα δεν ανεφερα το μαυρο...ειπα μονο το κοκκινο,το ασπρο και το γαλαζιο του ουρανου!! Ελεος,οταν ειδα οτι ηθελε και το μαυρο τα επαιξα!!! Τεσπα,κατα τα αλλα μια χαρα!!!
Να μας παινεψω λιγο??? Παλι πεσαμε μεσα!!! Μπραβο μας!!!!!!!!!!
xxxstarlaxxx
Νεοφερμένος
Alreena
Νεοφερμένος
Δεν είμαι σίγουρη αν το μαύρο είναι υποχρεωτικό να το αναφέρουμε, προσωπικά σε 2 διαφορετικά βοηθήματα εγώ δεν το είδα.
Και να σας ρωτήσω τη γνώμη σας σε κάτι: μία φίλη μου στην πρώτη ερώτηση έγραψε τις εικόνες χωρίς ν' αποδώσει και τα σχόλια του βιβλίου σχετικα με κακοποιημένο ουρανό κτλ
Θεωρώ ότι θά πρεπε να της κόψουν από τις 5 μονάδες της κάθε εικόνας τις 3. Συνολικά δηλαδή να πάρει 6/15. Συμφωνείτε?
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
:nono:Σίγουρα όχι όλη!
Δεν είμαι σίγουρη αν το μαύρο είναι υποχρεωτικό να το αναφέρουμε, προσωπικά σε 2 διαφορετικά βοηθήματα εγώ δεν το είδα.
Και να σας ρωτήσω τη γνώμη σας σε κάτι: μία φίλη μου στην πρώτη ερώτηση έγραψε τις εικόνες χωρίς ν' αποδώσει και τα σχόλια του βιβλίου σχετικα με κακοποιημένο ουρανό κτλ
Θεωρώ ότι θά πρεπε να της κόψουν από τις 5 μονάδες της κάθε εικόνας τις 3. Συνολικά δηλαδή να πάρει 6/15. Συμφωνείτε?
:nono::nono::nono::nono: Δεν θα της κοψουν τιποτα.Στην πρωτη ερωτηση επρεπε να κανουμ εαπλα αναφορα των τριων εικονων! Ηρθαν μετα επιπροσθετες οδηγιες,δεν τα ειδες?? Εγω εκανα ολο το σχολιασμο,2 σελιδες,και οταν το ακουσα μου πεσαν τα μαλλια!!! Αναγκαστικα τα εβαλα σε παρενθεση τα σχολια...
Alreena
Νεοφερμένος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Themis351991
Νεοφερμένος
afroditoula
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.