megas kotsos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Foux
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν είναι θέμα μυαλού ή κρίσης να πεις ότι τα χρώματα ήταν 104495.Η καθηγητρια μου στο σχολειο εδωσε προτεινομενες απαντησεις απο το υπουργειο και δυο ηταν τα χρωματ,αλλα ενημερωνε τους διορθωτες οτι οποια αλλη τεκμηριωμενη απαντηση δωθει ειναι ''πληρως '' αποδεκτη!!!!Αν λοιπον ειχες το μυαλο και την κριση να προεκτεινες παραπανω αυτα που ειχες μαθει στο φροντ. δε στο παιρνουν για λαθος!!!!
είναι θέμα κακής αντίληψης και ελλειπών γνώσεων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
opaoktsis4
Νεοφερμένος
Foux
Εκκολαπτόμενο μέλος
η πιο σωστή απάντηση είναι δύο.. διαφορετικά θα μπορούσαμε να πούμε οτι τα σκοινιά είναι καφέ, τα φτερά είναι άσπρα κ.ο.κ.
δεν είναι αλαζονεία ή μαγκία.
είναι το αν κάτι είναι σωστό ή όχι.
δεν είμαι εγώ αυτή που λέει πόσο τέλεια έγραψα σε κάθε μάθημα (σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους εδώ μέσα)
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
Foux συμφωνώ...Αλλα το τέλειο είναι υποκειμενικό να ξέρεις...
opaoktsis4
Νεοφερμένος
Θάλεια-Α
Νεοφερμένος
ό,τι θέλουν ας μου πιάσουν (με την καλή έννοια!!)..
βαρέθηκα το μακρυ κ το κοντό του καθενος καθηγητή-διάνοια..
ας έγραφαν εκείνοι..
με τέτοιο άγχος εκείνη την ώρα να μετράς χρώματα σε ένα ποίημα...
σε ποιον να το πω κ να με πιστέψει...ότι εξεταζόμασταν σε ποίημα, κ οχι σε πινακα ζωγραφικής!!!
opaoktsis4
Νεοφερμένος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ πάντως έγραψα γαλάζιο ουρανού, άσπρο χιονιού, κόκκινο αίματος κ πολύχρωμος μπαχτσες...
ό,τι θέλουν ας μου πιάσουν (με την καλή έννοια!!)..
βαρέθηκα το μακρυ κ το κοντό του καθενος καθηγητή-διάνοια..
ας έγραφαν εκείνοι..
με τέτοιο άγχος εκείνη την ώρα να μετράς χρώματα σε ένα ποίημα...
σε ποιον να το πω κ να με πιστέψει...ότι εξεταζόμασταν σε ποίημα, κ οχι σε πινακα ζωγραφικής!!!
και εγώ αυτά τα χρώματα έγραψα...τώρα,ο,τι νομίζουν ας βάλουν σωστό...απο το να γράψουμε λιγότερα,καλύτερα τα περισσότερα
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν είναι θέμα μυαλού ή κρίσης να πεις ότι τα χρώματα ήταν 104495.
είναι θέμα κακής αντίληψης και ελλειπών γνώσεων.
Ενα θα σου πω και εσενα τωρα:καλα κρασια!Ο,τι να'ναι ρε γαμωτο εδω μεσα!
Freedom_
Νεοφερμένος
Προσωπικά εγραψα μονο 3 χρωματα αλλά δεν με πειράζει..
Όσοι γράψατε παραπάνω καλά κανατε. Σιγουρα δεν είναι λάθος.
Αλλα με την ίδια σιγουρια σας λέω πως δεν είναι λάθος ούτε οι απαντήσεις αυτων που έγραψαν λιγότερα...
Στη λογοτεχνια δεν υπάρχουν σωστές και λανθασμένες απαντήσεις.
Υπάρχουν σωστα τεκμηριωμένες :xixi:.
Αν λοιπόν όσα γράψατε τα σχολιάσατε στο β ερωτημα όπως έπρεπε, τοτε να στε σίγουροι πως δεν θα σας κόψουν τίποτα!
Ποιός μπορεί να κρίνει πως βλέπει ο καθένας μας ένα ποιημα?
Για μένα πχ. τα αστέρια δεν είναι απλά ένα χρωμα.. συμβολίζουν κάτι άλλο.
για κάποιον όμως, μπορεί να είναι!
Όπως και τόσα άλλα πράγματα..
και αυτό δεν έχει να κάνει με τις σημειωσεις που διαβάσαμε και με το τι έλεγαν αυτές.
Απο τη στιγμή που γράψαμε τα βασικά χρώματα, αυτά που ήταν ξεκάθαρα μην ανυσηχειτε.
Τουλάχιστον, έτσι θέλω να πιστεύω...
θα δείξει σε λίγες μερες.
Alreena
Νεοφερμένος
efoula18
Νεοφερμένος
αφου ακομα και τα βοηθηματα και τα φροντιστηρια δε συμφωνουν, γιατι δεν εχουν μια δικη τους αναλυση μεσα στο βιβλιο σαφη και ξεκαθαρη και ιδια για ολους?
ελεος!!!! και μετα σου λεει λογοτεχνια ειναι φλου!
μα ειναι δυνατον να λενε οι διορθωτες η λογοτεχνια εχει δυσκολη διορθωση?
ε τοτε αν θελετε να ξεκουραστειτε να βαλετε αναλυση οπως και στα αλλα μαθηματα!!
πρεπει να μαθαινεις 100000000 τονους απο εκατο μεριες!
ελεος!!!!!
δικιο δεν έχω ρε παιδια!!
μαθημα κρισης η λογοτεχνια!! αφου ολοι παπαγαλιζουν μωρε!
ελεος!!!
panagiotap
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
πηρε κανεις 20 λογοτεχνια???
Δε πιστεύω...Εμένα ο ένας βαθμολογητής μου έβαλε 100 και ο άλλος 92 και πήρα τελικά 19,2!!
panagiotap
Νεοφερμένος
stefanosK
Δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Το ψηλοτερο που ειδα στο σχολειο μου λογοτεχνια ηταν 17 ακριβως. Και ειχαμε καμια 60αρια ατομα στη θεωρητικη...
Σε όλο τον Έβρο πάντως το μεγαλύτερο το είχα εγώ..(19,2)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.