evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια εγς εβαλα ασπρο και κοκκινο! αυτα ειχα διαβασει κανενα αλλο χρωμα! σχετικα με τον τιτλο εγω εγραψα για τον ρολο του ποιητη να φυλαει τις αξιες και τετοια!! ειναι λαθος? ποσο λετε να κοψουν? σασ παρακαλω απαντηστεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στα χρωματα ζητουσε και το μαυρο(ελεος ετσι?που το ανακαλυψαν...) και το γαλαζιο....Οποτε απο τα 20 που επιανε μαζι με τις επεξηγησεις μαλλον θα σου δωσουν τα μισα,10 δηλαδη....
Οσον αφορα τον τιτλο,δεν χρεαζοταν να το γραψεις,ρωτουσε μονο για τον τροπο που διατυπωνεται. Αμα τα εγραψες σωστα πιστευω οτι θα σου κοψουν πολυ λιγο επειδη ηταν περιττα.Αμα τα εκανες και λαθος,μαλλον θα τσεκουρωσουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Themis351991
Νεοφερμένος
ευχαριστω!Στα χρωματα ζητουσε και το μαυρο(ελεος ετσι?που το ανακαλυψαν...) και το γαλαζιο....Οποτε απο τα 20 που επιανε μαζι με τις επεξηγησεις μαλλον θα σου δωσουν τα μισα,10 δηλαδη....
Οσον αφορα τον τιτλο,δεν χρεαζοταν να το γραψεις,ρωτουσε μονο για τον τροπο που διατυπωνεται. Αμα τα εγραψες σωστα πιστευω οτι θα σου κοψουν πολυ λιγο επειδη ηταν περιττα.Αμα τα εκανες και λαθος,μαλλον θα τσεκουρωσουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω!
Τιποτα,απλα μην βασιζεσαι ετσι?? Λιγο που ψαχνω τις απαντησεις σε μερικα βλεπω πως το γαλαζιο δεν ηταν απαραιτητο να γραφτει (και ηταν το μαυρο?? θα μας τρελανουν ρε....) Ενω για τον τιτλο σε μερικα γραφει και πως ''δειχνει το ρολο του ποιητη ως ελεγκτη,δηλαδη τον ανθρωπο που ενωνει τους ανθρωπους με τον ουρανο...'' κτλ Οποτε δεν μπορουμ ενα ξερουμ ετι ακριβως επρεπε να γραψουμε ωστε να υπολογιζουμε και βαθμο..Σκεψου ομως σαν χειροτερη περιπτωση αυτα που σου ειπα πριν. :no1::no1:
megas kotsos
Νεοφερμένος
βλεπω οτι στις λυσεις των φροντιστηριων εχει γινει ενας πανικος.......Αλλοι αναλυουν τις εικονες και βαζουν τιτλους και οχι παραθεσεις αυτων(π.χ η εικονα του ποιητη ως ιπταμενου πουλιου)
Αλλοι βαζουν απλως τους στιχους και αυτο ολο(κατι που μας ειπε και η δικια μας καθηγητρια)
εχω αλλαξει χιλια χρωματα γιατι εγω απλα κατεγραψα τις εικονες(ποιοι στιχοι δηλαδη ειναι)!!και ειναι κριμα να εχω χασει απο κατι τετοιο!
JesusAteYourCake
Νεοφερμένος
Θεωρω επισης αστειο το οτι καποια φροντηστηρια δεν αναφερουν τον μπαχτσε στα χρωματα. Μα και σε εναν ασχετο να το δωσεις το ποιημα αυτη τη λεξη θα βρει να αντιπροσωπευει πιο εντονα τα χρωματα και οχι το αιμα ή το χιονι.
panormitis
Νεοφερμένος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
ρε παιδια παρακλιση ηρθαν 2 διευκρινισεισ μπορειτε να μου πειτε ποιεσ ηταντελικα αλαξαν τιν εκφονιση στο β2 με τον τιτλο ?
Η πρωτη διευκρινιση ελεγε τις εικονες στο πρωτο ερωτημα απλα να τις αναφερουμε χωρις σχολιασμο. Η δευτερη ελεγε οτι στο β2 με τον τιτλο ηθελε απλα τον τροπο διατυπωσης του τιτλου (δηλαδη οτι ηταν ενα αρθρο και ενα ουσιαστικο)
hli
Νεοφερμένος
panormitis
Νεοφερμένος
JesusAteYourCake
Νεοφερμένος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδια,βγαζουν τετοιες προτεινομενες απαντησεις...Ειναι δυνατον να γραψει καποιος μαθητης λυκειου τετοια πραγματα???
moutraki
Νεοφερμένος
Ρε παιδια,βγαζουν τετοιες προτεινομενες απαντησεις...Ειναι δυνατον να γραψει καποιος μαθητης λυκειου τετοια πραγματα???
πες τα ρε συ... ελεος!!!!
konstantinos_
Νεοφερμένος
Ωραιο φιλο εχει η φιλη σου!Μπραβο να σε χαιρεται!Τι κακια ειναι αυτη ρε...:nono:Σίγουρα όχι όλη!
Δεν είμαι σίγουρη αν το μαύρο είναι υποχρεωτικό να το αναφέρουμε, προσωπικά σε 2 διαφορετικά βοηθήματα εγώ δεν το είδα.
Και να σας ρωτήσω τη γνώμη σας σε κάτι: μία φίλη μου στην πρώτη ερώτηση έγραψε τις εικόνες χωρίς ν' αποδώσει και τα σχόλια του βιβλίου σχετικα με κακοποιημένο ουρανό κτλ
Θεωρώ ότι θά πρεπε να της κόψουν από τις 5 μονάδες της κάθε εικόνας τις 3. Συνολικά δηλαδή να πάρει 6/15. Συμφωνείτε?
panormitis
Νεοφερμένος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
παρεπεμψε μας εσυ σε καλητερες απαντησεις εκτος απο το in το παιδι ειχε ολη την καλοσυνη να βοηθσει
Εγω για το φροντιστηριο μιλησα που δινει τετοιες προτεινομενες απαντησεις... Το παιδι το ευχαριστουμε θερμα! Μην τα παιρνεις....relax!
Fanis4
Εκκολαπτόμενο μέλος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
sangouinaki
Νεοφερμένος
Πιστευω πως το θεμα δεν ηταν και το ευκολοτερο,αλλα ενταξει κατι θα γραψαμε.Γενικα δεν ειχε και παρα πολλα σχολια προς εξεταση. Καλη συνεχεια στα επομενα!!!!:no1:
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.