methexys
Τιμώμενο Μέλος
Aρχικά να πω για όσους έχουν δώσει προηγούμενες χρονιές να σταματήσουν να λένε για γελοία θέματα.Ρίχνουν την ψυχολογία τ ων παιδιών που δεν τα πήγαν καλά.Επίσης έξω από όλο αυτό όλα μας φαίνονται εύκολα.Την ώρα της εξέτασης το άγχος είναι τέτοιο που 1+1 =οτιδήποτε άλλο εκτός από 2...Ως προς τα θέματα τώρα.Δεν μπορώ να κρίνω σωστά γιατί τα έχω ξεχάσει συνεπώς δεν τα έλυσα για να έχω πλήρη γνώμη..To B θέμα το βρίσκω εύκολο στα πλαίσια που κινούνται οι ασκήσεις μιγαδικών σε σχολείο και βοηθήματα.Το Γ είχε ενδιαφέρον ως προς το Γ2 ενώ το Γ3 ήταν εμβαδόν που δεν είναι και το καλύτερο για εμάς τους μαθητές.Το Δ είχε ένα πολύ ενδιαφέρον Δ3 το Δ2α δεν θυμάμαι να το λύσω ενώ βάλανε ρυθμό μεταβολής ??? Τους μούλους....Πότε δεν το χώνεψα αυτό το κομμάτι.Γενικά ήταν πιο δίκαια και κατανοητά σε σχέση με πέρσι.Ήθελε πολύ γράψιμο και εδώ...Δεν κάλυψε όλη την ύλη..Ως προς τα θεωρήματα και τα ολοκληρώματα.Και τέλος πέρα από την δυσκολία δεν ήταν τόσο φρικιαστικά στην όψη όπως πέρσι που ένα σοκ το πάθαμε βλέποντάς τα
Ο ρυθμός μεταβολής ήταν φρικιαστικός στην όψη μόλις τον είδα μου ήρθε να βάλω τα γέλια γιατι κάθε χρονια περιμέναμε ρυθμό μεταβολής και τελικά έπεσε φέτος. Αλλα μόλις το επιανες, έβγαινε σχετικά απλά.
Τα θέματα ΔΕΝ ήταν γελοία. Οι περσινοί κολλήσατε κυρίως στο Β3 και μετα χάθηκε το παιχνίδι. Τα φετινά θέματα, με εξαίρεση το δεύτερο που ήταν απλο, ήθελαν προσοχή σε λεπτομέρειες και καλή αιτιολόγηση. Έλεος γιατι φέτος όλα τα θέματα τα βγάζουμε γελοία. Ξέρετε πολλούς μέτριους μαθητές να έγραψαν πανω από 15 φέτος; Οι καλοί, οι διαβασμένοι έγραψαν πολυ καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι ολοι πισω απο το pc με τον καφε τα λυνουμε ευκολα και θελουμε λιγο πολυ να το πεξουμε καλυτεροι απο τους αλλους,στην ταξη ομως ειναι διαφορετικα τα πραγματα.Ο ρυθμός μεταβολής ήταν φρικιαστικός στην όψη μόλις τον είδα μου ήρθε να βάλω τα γέλια γιατι κάθε χρονια περιμέναμε ρυθμό μεταβολής και τελικά έπεσε φέτος. Αλλα μόλις το επιανες, έβγαινε σχετικά απλά.
Τα θέματα ΔΕΝ ήταν γελοία. Οι περσινοί κολλήσατε κυρίως στο Β3 και μετα χάθηκε το παιχνίδι. Τα φετινά θέματα, με εξαίρεση το δεύτερο που ήταν απλο, ήθελαν προσοχή σε λεπτομέρειες και καλή αιτιολόγηση. Έλεος γιατι φέτος όλα τα θέματα τα βγάζουμε γελοία. Ξέρετε πολλούς μέτριους μαθητές να έγραψαν πανω από 15 φέτος; Οι καλοί, οι διαβασμένοι έγραψαν πολυ καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ρυθμός μεταβολής ήταν φρικιαστικός στην όψη μόλις τον είδα μου ήρθε να βάλω τα γέλια γιατι κάθε χρονια περιμέναμε ρυθμό μεταβολής και τελικά έπεσε φέτος. Αλλα μόλις το επιανες, έβγαινε σχετικά απλά.
Δεν είπα ότι ήταν γελοία.Το ξεκαθάρισα ότι όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ακούγονται.Μιλάνε εκ του ασφαλούς και οι περισσότεροι σπουδάζουν σε σχολές που έχουν μαθηματικά και φυσική.Επειδή εγώ που σπουδάζω νοσηλευτική και είμαι πιο αντικειμενικός φαντάζομαι ,μπορώ να καταλάβω ότι ούτε γελοία ήταν αλλά ούτε και παλούκια.Κάθε χρονιά υπάρχει κάτι δύσκολο και κάτι εύκολο.Κάνουν διαγωνισμό κατουρήματος.H αλήθεια είναι ότι πέρσι το Β3 μας καθυστέρησε και μας έριξε πολύ την ψυχολογία γιατί λέγαμε φαντάσου πως θα είναι τα επόμενα.Είδαμε και τις κουμούτσες μετά και τις σύνθετες συναρτήσεις και την μπουλέψαμε.Πλέον είχαμε θολώσει και δεν βλέπαμε μπροστά μας.Μπορώ να πω ότι μερικά ερωτήματα πέρσι ήταν θέμα παρατηρητικότητας και φλασιάς.Σε καμία περίπτωση δεν κρίνω τα θέματα εύκολα.Τα κρίνω απαιτητικά και στα πλαίσια που πρέπει να κινούνται τα μαθηματικά στις πανελλήνιες.Φέτος θα πάρουν περισσότεροι 20 ενώ πέρσι οι περισσότεροι λόγω Β3 πήγαιναν αυτόματα στο 18. Βέβαια μέσα στο καλό υπάρχει και το κακό πως ΙΣΩΣ αυξηθούν οι βάσεις.Επιπλέον ήταν πολλά και δεν έβγαιναν λόγω χρόνου σε συνδυασμό το αξέχαστο Β3.Η μαθηματικός μου έκανε 2 μιση ώρες να τα λύσειοπότε φαντάσου εμείς.Καλή συνέχεια σε ότι δίνεις Βιολογία ή ΑΟΔΕ και καλά αποτελέσματα.Το χα ξαναπει πάρτε εκδίκηση για την γενιά του 95
Dr. Thrax
Νεοφερμένος
akis95
Δραστήριο μέλος
νομιζω 4 βδομαδεςπεριπου ποσες μερες μετα την φυσικη θα βγουν τα αποτελεσματα ;
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομιζω 4 βδομαδες
οχι ρε συ πολυ λες! τελη του μηνα θα εχουν βγει δηλαδη μετα απο κανα 2 βδομαδες
Guest 845212
Επισκέπτης
οχι ρε συ πολυ λες! τελη του μηνα θα εχουν βγει δηλαδη μετα απο κανα 2 βδομαδες
Aφου περσυ ειχαν ηδη τελειωσει οι εξετασεις (στις 29 τελειωσαν αν θυμαμαι καλα) πως γινεται να τους πηρε τοτε 3-4 εβδομαδες και τωρα 2;
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Aφου περσυ ειχαν ηδη τελειωσει οι εξετασεις (στις 29 τελειωσαν αν θυμαμαι καλα) πως γινεται να τους πηρε τοτε 3-4 εβδομαδες και τωρα 2;
Εχω την εντυπωση πως το υπουργειο ειπε πως τα αποτελεσματα θα βγουν τελη ιουνη. Οχι 100% αλλα ετσι νομιζω πως ακουσα.
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω την εντυπωση πως το υπουργειο ειπε πως τα αποτελεσματα θα βγουν τελη ιουνη. Οχι 100% αλλα ετσι νομιζω πως ακουσα.
Και εγώ κάτι τέτοιο είχα διαβάσει.
Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος
akis95
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.