chris_90
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει...Κι εγώ αυτό σκέφτομαι με την Βιολογία Γ.Π. Θα τρώει χρόνο.
Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο".Εγω ειδα τα θεματα που μπηκαν φετος στη βιολογια και τα ψιλοηξερα παντως.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εχουμε μυαλο
ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο
λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει
Guest 292010
Επισκέπτης
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Εχω πολυ καλη μνημη.Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει...
Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο".
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ασχετο παντελως με το θεμα φιλε και οσο για αυτα που λες σκεψου το χτεσινο ματσακι και θα καταλαβειςδεν ειμαστε καλα
δεν εχουμε μυαλο
ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο
λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα.Εχω πολυ καλη μνημη.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
κακως τρελενοσουνΚι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα.
chris_90
Διάσημο μέλος
Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης.Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα;
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα?δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ.Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης?Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης.
chris_90
Διάσημο μέλος
Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο.Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ.
Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση.κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης?
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιροΚι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο.
Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει.Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο.
Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση.
chris_90
Διάσημο μέλος
Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια...Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.