markou
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
markou
Νεοφερμένος

{s}^{2}=\Sigma ((xi-\bar{x})^{2}*fi ) σωστό δεν είναι?
miv
Επιφανές μέλος

Άμα δεις τα θέματα,θα καταλάβεις ότι στα περισσότερα ερωτήματα ήταν νδο οπότε δεν υπάρχει περιθώριο λάθους...Άμα το έβγαζες ήσουν σωστός και τελος.![]()
Αυτό ήταν όντως πολύ καλό.

-----------------------------------------
τι Venn θα μας τρελάνουνε? έλεος θα μας κόψουνε για δυο κωλοκύκλους μόρια? αφού το εξηγούμε με λόγια πως τα ενδεχόμενα είναι ασυμβίβαστα και τα λοιπα,,
Στη θεωρία δυστυχώς αυτό που δέχονται ως πλήρες είναι είτε ακριβώς αυτό που λέει το βιβλίο είτε μια άλλη πλήρη μαθηματική απόδειξη. Η έλλειψη Venn πιθανόν να θεωρηθεί παραλλειψη.
Tsol
Νεοφερμένος

Civilara
Περιβόητο μέλος

Παίζει το επίπεδο να έπεσε επειδή τα θέματα είναι κοινά με ΕΠΑΛ Β. Ποιος ξέρει; Θα δούμε στην κατεύθυνση πόσα απίδια βάζει ο σάκος.
Aireen
Νεοφερμένος

Ειμαι βλακας.
1)Ξεχασα στο 2ο θεμα στο τυπο για τη διακυμανση να βαλω το
νi ενω το εβαλα μετα στις πραξεις.
2)Επισης στο 4ο μου βγηκε το λ ε(1,5) αλλα αντι να πω οτι λ{2,3,4} επειδη το διαστημα ειναι ανοιχτο εβαλα λ{1,2,3,4,5} και αντι να βρω Ρ(Α)=0,03 το βρικα 0,05
Ποσο πιστευτε οτι θα χασω για το καθενα?????
![]()
Καλα εισαι εσυ... εγω εκανα λαθος την μονοτονια στο 4ο (δεν το πιστευω αυτο το πραγμα.... μα τη μονοτονια???) το οποιο το κουβαλαγα διαρκωσ μαζι μου.... θα το κοψουν ολο το 4ο??? Ηταν τοσο ευκολα τα θεματα κι εκανα αυτη τη βλακεια..... δεν το πιστευωωωωωωωω

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

xjimdim
Νεοφερμένος

μια ερώτηση:
πόσο ηλίθιος γίνεται να είμαι??!!! έβαλα στο τέλος 5/100 ενώ το βρήκα ότι το λ παίρνει τιμές στο (1,5)
μακάρι να συνεχίσουν έτσι..

ra1kk0n3n
Νεοφερμένος

miv
Επιφανές μέλος

ελα ρε μιβ που θα θεωρηθει παραλειψη εγω ολοσωστο θα το θεωρουσα δεν εξεταζονται οι παπαγαλοι αλλα οι μαγκες που εχουν πιασει την ουσια οσοι δε θελουν να ξεχνουν ουτε κομμα διαλεξτε βιολογια κι οχι μαθηματικα αλλη η φιλοσοφια αυτου του μαθηματος
Σιγά την επιστήμη για μυαλά που είναι τα Μαθηματικά Γενικής. Αν πέσεις σε καθηγητή χωρίς εμπειρία το κόβει όπως είναι. Ο έμπειρος ναι, δεν θα το κόψει, τουλάχιστον όχι πολύ. Ούτε εγώ θα το θεωρούσα παράλειψη, αλλά το θέμα είναι ότι δε διορθώνουμε εμείς.
markou
Νεοφερμένος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

ε ναι ρε συ τι πράγματα είναι αυτά? το venn είναι αν δεν το χεισ καταλάβει να κάνεισ κυκλάκια για να το πιάσεις έλεος ρε όλο κατα γράμμα πρέπει να το χεις? λες και απευθύνεσαι σε βλάκες
και εγώ αν το έκανα λάθος τα ίδια με σένα θα έλεγα
apostolis
Νεοφερμένος

paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Περαστικα στους θεωρητικους οντως πολυ πρωτο κεφαλαιο ρε παιδια.Ειδικα αυτο με τη μονοτονια για να τα βαλεις σε αυξουσα σειρα αντε να το σκεφτει ενας της θεωρητικης και λιγο το θεμα 3γ που πηγαινες με εστω ζητουμενο σημειο.Οσο για την αποδειξη 1000% χρειαζεται σχημα για να φανει οτι ειναι ασυμβιβαστα ρε παιδια κατι θα κοψουν αντε κανα μοριο με 2.ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ Σ ΛΕΩ

miv
Επιφανές μέλος

markou
Νεοφερμένος

Aireen
Νεοφερμένος

miv
Επιφανές μέλος

οκ αδερφέ αν εσύ θεωρείς οτί είναι λαθός τη στίγμή που η ίδια η εκφώνηση λέει οτι τα ενδεχόμενα είναι ασυμβίβαστα τι να σου πω
Η θεωρία πρέπει να παπαγαλίζεται σε όλα τα μαθήματα ανεξαιρέτως, αυτά είναι γνωστά εδώ και χρόνια. Δεν σου είπα ότι το θεωρώ λάθος, αλλά στην τελική δεν θα σε διορθώσω εγώ. Άσε που το διάγραμμα Venn ούτως ή άλλως είναι η μαθηματική αναπαράσταση των συνόλων, δεν είναι δυο τυχαίοι κύκλοι και πέντε γραμμές.
dev1ant
Νεοφερμένος

ελα ρε μιβ που θα θεωρηθει παραλειψη εγω ολοσωστο θα το θεωρουσα δεν εξεταζονται οι παπαγαλοι αλλα οι μαγκες που εχουν πιασει την ουσια οσοι δε θελουν να ξεχνουν ουτε κομμα διαλεξτε βιολογια κι οχι μαθηματικα αλλη η φιλοσοφια αυτου του μαθηματος
Μακάρι οι βαθμολογητές να είχαν το σκεπτικό το δικό σου

Τα θέματα πάντως ήταν πολύ εύκολα, ανετοτατα πιάνεις 100αρι. Μονο για τα παιδιά της θεωρητικής δε ξέρω εκει στο 3ο θέμα που εφάρεις στην ανίσωση και αλλάζεις την φόρα, αν το σκέφτηκαν(ναι, ειναι γελείο για τεχνολογική και θετική κατ. γιατι το κάνουμε συνέχεια, για την θεωρητικη ομως..)
@Aireen: Να φανταστώ στο 4ο θέμα ε;(αφου σε όλα τα άλλα σου δίνει τις απαντήσεις και θέλει προσπάθεια για να κάνεις λάθος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.