johnc
Νεοφερμένος

ρε γαμωτο εγω τα εχω ολα σωστα αλλα στο 4ο θεμα ξεχασα να βαλω την πιθανοτητα ενω εχω βρει οτι το Α={2,3,4}...ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ????????
Και εγω το ιδιο...και πολλοι ακομα!!!! ελεος αυτη η πιθανοτητα, το πιο γελοιο και δεν το γραψαμε..!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hearts_alive
Νεοφερμένος

Βεβαίως με τέτοια θέματα θεωρώ κι εγώ ότι θα δοθεί πολύ μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας απ'τους βαθμολογητές.
Με λίγα λόγια: Ακόμα κι αν τα'χω γράψει όλο σωστά, δεν εγγυώμαι σε κανέναν ότι θα πάρω 100 αν και ξέρω ότι το αξίζω, όπως πολλά άλλα παιδιά που σήμερα τα "ξεσκίσανε" τα θέματα και είχαν "καεί" όλη τη χρονιά με δύσκολες, για το επίπεδο του μαθήματος, ασκήσεις.
Αν και μεταξύ μας, πρέπει να'ναι πολύ κομπλεξάρα ο διορθωτής για να μου κόψει κάτι, απ'τη στιγμή που:
- Έχω κάνει και το διάγραμμα Venn και τα πάντα όλα στην απόδειξη
- Έχω γράψει αναλυτικότατα τον ορισμό (πολύ αντιsos ορισμός by the way) μαζί με τις ιδιότητες του fi.
- Στο 2ο θέμα έχω κάνει τις πράξεις σαν παιδάκι του δημοτικού (σα να μην ξέρω απ'ευθείας πόσο κάνει 24 + 7 + 3 + 64).
- Στο 3ο θέμα επίσης, και αναφορά στην παραγωγισιμότητα και όλα και στην ευθεία πήρα την εξίσωση y = λx + β για να μην καταλάβει αφενός ότι είμαι της κατεύθυνσης (χαχα) κι αφετέρου για να μην του δώσω αφορμή.
- Στο 4ο θέμα όλα τα διαστήματα ok και πλήρης αιτιολόγηση σε όλα με παραγωγισιμότητες κλπ. κλπ.
Ε, από πού διάολο θα μου κόψει;

Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι ότι πρέπει να είμαστε όσο πιο αναλυτικοί γίνεται (σε σημείο αηδίας, δυστυχώς), για να μην δίνουμε αφορμές για τσεκούρωμα στον διορθωτή, ο οποίος συνήθως μας περιμένει στη γωνία.
Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.
Καλή δύναμη μάγκες, καλά αποτελέσματα σας εύχομαι, και φάτε τους στα επόμενα. Δεν χάθηκε τίποτα ακόμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
markou
Νεοφερμένος

spyridoul@
Νεοφερμένος

Έχει με το vi/v σιγα το ιδιο πραγμα ειναι...είσαι σίγουρη πως την έχει? δεν την βρίσκω![]()
fasok
Νεοφερμένος

Στον ορισμό του
Εγώ έγραψα και τις ιδιότητες, αλλά εκεί που λέει
Τι μαζεύω;
markou
Νεοφερμένος

spyridoul@
Νεοφερμένος

Εγω δεν τις εγραψα τισ ιδιότητες γιατι δεν τις ζητούσε...Λέτε να τις ήθελε?Ερώτηση
Στον ορισμό τουήθελε μόνο τις 2 σειρές και το κλάσμα;
Εγώ έγραψα και τις ιδιότητες, αλλά εκεί που λέειέβαλα
.
Τι μαζεύω;
Gaspar
Περιβόητο μέλος

Εγω δεν τις εγραψα τισ ιδιότητες γιατι δεν τις ζητούσε...Λέτε να τις ήθελε?
ούτε εγω τις έγραψα.
angelina001
Νεοφερμένος

johnc
Νεοφερμένος

Εγω δεν τις εγραψα τισ ιδιότητες γιατι δεν τις ζητούσε...Λέτε να τις ήθελε?
Και εγω ετσι πιστευω, δεν εβαλα ιδιοτητες..!
MzChiniz
Νεοφερμένος

ουτε κι εγω τις εγραψα!δεν νομιζω να ηταν απαραιτητοΕγω δεν τις εγραψα τισ ιδιότητες γιατι δεν τις ζητούσε...Λέτε να τις ήθελε?
Evma
Νεοφερμένος

χανω μαλλον 3 και πανω μορια. δλδ 100 περιπου στα 20.000.........
Την τρελα μου μεσα!
Θα το dioruvsv την τεταρτη

george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα θέματα από σεβασμό για τα παιδιά της θεωρητικής που προτίμησαν τα μαθηματικά (μπράβο τους, πραγματικά, που δεν διάλεξαν να παπαγαλίσουν άλλες 40-50 σελίδες) θα τα χαρακτήριζα βατά.
Βεβαίως με τέτοια θέματα θεωρώ κι εγώ ότι θα δοθεί πολύ μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας απ'τους βαθμολογητές.
Με λίγα λόγια: Ακόμα κι αν τα'χω γράψει όλο σωστά, δεν εγγυώμαι σε κανέναν ότι θα πάρω 100 αν και ξέρω ότι το αξίζω, όπως πολλά άλλα παιδιά που σήμερα τα "ξεσκίσανε" τα θέματα και είχαν "καεί" όλη τη χρονιά με δύσκολες, για το επίπεδο του μαθήματος, ασκήσεις.
Αν και μεταξύ μας, πρέπει να'ναι πολύ κομπλεξάρα ο διορθωτής για να μου κόψει κάτι, απ'τη στιγμή που:
- Έχω κάνει και το διάγραμμα Venn και τα πάντα όλα στην απόδειξη
- Έχω γράψει αναλυτικότατα τον ορισμό (πολύ αντιsos ορισμός by the way) μαζί με τις ιδιότητες του fi.
- Στο 2ο θέμα έχω κάνει τις πράξεις σαν παιδάκι του δημοτικού (σα να μην ξέρω απ'ευθείας πόσο κάνει 24 + 7 + 3 + 64).
- Στο 3ο θέμα επίσης, και αναφορά στην παραγωγισιμότητα και όλα και στην ευθεία πήρα την εξίσωση y = λx + β για να μην καταλάβει αφενός ότι είμαι της κατεύθυνσης (χαχα) κι αφετέρου για να μην του δώσω αφορμή.
- Στο 4ο θέμα όλα τα διαστήματα ok και πλήρης αιτιολόγηση σε όλα με παραγωγισιμότητες κλπ. κλπ.
Ε, από πού διάολο θα μου κόψει;
Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι ότι πρέπει να είμαστε όσο πιο αναλυτικοί γίνεται (σε σημείο αηδίας, δυστυχώς), για να μην δίνουμε αφορμές για τσεκούρωμα στον διορθωτή, ο οποίος συνήθως μας περιμένει στη γωνία.
Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.
Καλή δύναμη μάγκες, καλά αποτελέσματα σας εύχομαι, και φάτε τους στα επόμενα. Δεν χάθηκε τίποτα ακόμα.
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω πιο πολύ...ακριβώς τα ίδια...αναλυτικά μέχρι αηδίας..περιττό να σας πω οτι τα θέματα μας είχαν έρθει 9 παρα 20,9 και 30 τα είχα τελειώσει και μέχρι το τέλος τα έλεγχα!Έλεος

Maria25
Νεοφερμένος

έκανα μια τεράστια βλακεία, κ δε κατάλαβα ακόμη πως, αλλά άλλαξα την φορά της ανίσωσης και πήρα άλλο διάστημα κ συνεπώς έβγαλα άλλη πιθανότητα.. πόσο λέτε να μου κόψουν;

πάντως μου φάνηκαν αρκετά εύκολα, αλλά τα παιδιά από θεωρητική ζορίστηκαν λίγο απ' οτι είδα..
MzChiniz
Νεοφερμένος

+1:iagree:μετρια προς ευκολα για εναν παιδι τεχνολογικης/θετικης..αλλα για εναν θεωρητικο?που να σκεφτει στ 4θεμα για φθινουσα να λυσει ανισωση και στ 3 θεμα με την εφαπτομενη....μη κοιτατε που εμεις τα εχουμε φααει με τ κουταλι...οι θεωρητικοι καναν οτι ασκησεις ειχε τ βιβλιο και τ 4 θεμα ηταν εξω απο αυτα που ειχαν μαθει..νομιζω ευννοουν πολυ την τεχνολογικη/θετικη φετος..ισως γιατι περσυ τους χαντακωσαν...
DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος

spyridoul@
Νεοφερμένος

fasok
Νεοφερμένος

bumpΕρώτηση
Στον ορισμό τουήθελε μόνο τις 2 σειρές και το κλάσμα;
Εγώ έγραψα και τις ιδιότητες, αλλά εκεί που λέειέβαλα
.
Τι μαζεύω;
!!!..evaki..!!!
Νεοφερμένος

halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγω ετσι πιστευω, δεν εβαλα ιδιοτητες..!
Ε, ναι οι ιδιότητες είναι άσχετες με αυτό που ζητούσε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.