Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Η περιληψη μου πηρε αρκετη ωρα (δηλαδη 50 λεπτα) αλλα προλαβα ανετα..Μου εμειναν 10 λεπτα και τα ελεγξα...
Οτι καναμε -καναμε..Παμε για το επομενο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ τελείωσα σε 2.30 ώρες, τα κοίταξα 2 φορές και βγήκα 11.45. Γενικά οριακά ήταν αλλά μου βγήκε γρήγορα η έκθεση(80 λεπτά) ενώ η περίληψη στην 1 ώραΡε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο ότι κατάλαβα και ρώτησα τον καθηγητή μου ήθελε γενικά τις επιπτώσεις.
αυτό που λεει ΠΡΟΣ το φυσικο περιβαλλον εννοεί για τον σεβασμό όχι για τις επιπτώσεις..
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα φανεί στο τέλος..άντε και καλή μας συνέχεια!!!!
Κι εμένα το ίδιο μου είπαν..και αν είναι δυνατόν..δε γίνεται να γράψεις όλες τις επιπτώσεις!Απο ότι κατάλαβα και ρώτησα τον καθηγητή μου ήθελε γενικά τις επιπτώσεις.
αυτό που λεει ΠΡΟΣ το φυσικο περιβαλλον εννοεί για τον σεβασμό όχι για τις επιπτώσεις..
derron
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο...
Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό;
Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι...
όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα ....
Ότι έγινε έγινε! Μη κάνεις το λαθος να μην ασχοληθείς και να τα ψιλοπαρατήσεις! Το έχω κάνει και είναι ΕΓΚΛΗΜΑ.
Συνεχίζεις ακάθεκτος, σαν να πηγαίνεις στο πρώτο μάθημα. Μηχανικά. Δεν σκέφτεσαι βαθμούς,μόρια, τίποτα. Μία απάντηση παραπάνω, μία μονάδα παραπάνω σε ένα θέμα, σε οποιαδήποτε μάθημα μπορεί να στείλει στη σχολή που θες. Με μόρια παίζουμε... ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ!
Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
καλά εννοείται πως δεν υπάρχουν 3-4 συγκεκριμένες επιπτώσεις που είναι οι σωστές, οι απαντήσεις των φροντιστηρίων είναι ενδεικτικές στο θέμα της έκθεσης.Παιδιά ό,τι επιπτώσεις και να έγραψε ο καθένας δε αναιρεί τις επιπτώσεις που έγραψε ο άλλος..μην κάνουμε το τόσο ---, τόσο --------------------------------------.. ΕΛΕΟΣ!!!!
Θα φανεί στο τέλος..άντε και καλή μας συνέχεια!!!!
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα. Εξώ από το εξεταστικό είχαμε μαζευτεί μεγάλη παρέα και τα λέγαμε για θέματα κλπ και οι μισοί δεν ήξεραν καν τι θα πεί(οχί να γράψουν όυτε στο περίπου τον ορίσμο) λαικισμός, παγκοσμιοποίηση . Και τώρα όλοι αυτόι έγραψαν 14-17 επειδή το θέμα ήταν γυμνασίου. Στα μαθηματικά γενικής ας βάλουν δ θέμα 2χ=0,χ=; και γ θέμα 1+1=;. Είμαι τέρμα απογοητευμένος.Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο...
Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό;
Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι...
όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα ....
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Κι εμένα το ίδιο μου είπαν..και αν είναι δυνατόν..δε γίνεται να γράψεις όλες τις επιπτώσεις!
Μπορείς να αναφέρεις πολλά με την προυπόθεση ότι δεν τα αναλύεις ολα.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ από το καλοκαίρι το χα βάλει στο μάτι το περιβάλλον... χωρίς πλάκα... το περίμενα,διότι ξεφεύγει εντελώς από 'δημοκρατίες,παγκοσμιοποιήσεις',θεματα για τα οποια δε θελουν/φοβουνται να ακουσουν γνωμες. Κι ολα τα αλλα ασχετα εχουν πεσει. οποτε..Ρε παιδιά το πρωί άκουγα αυτό και έλεγα "έχει γούστο πέσει φύση τελικά" και όταν είδα τα θέματα έμεινα μαλάκας
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να μαντέψω; Την γαμώ-αναλγησία. Και εγώ το έκανα λάθος ενώ ήξερα τι σημαίνει δεν ξερώ πως κόλλησα και το έβαλα επώδυνη. Μετά κατάλαβα τι έκανα.Nομίζω πως έγραψα αρκετά καλά,ένα συνώνυμο έκανα λάθος αλλά οκ.ανάλυση φράσης,περίληψη καλά.
Απο ότι κατάλαβα και ρώτησα τον καθηγητή μου ήθελε γενικά τις επιπτώσεις.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Στεφανία Ζγ
Νεοφερμένος
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι και εγώ το είχα στα sos Ρε συ πραγματικά σατανική σύμπτωση με το τραγούδιεγώ από το καλοκαίρι το χα βάλει στο μάτι το περιβάλλον... χωρίς πλάκα... το περίμενα,διότι ξεφεύγει εντελώς από 'δημοκρατίες,παγκοσμιοποιήσεις',θεματα για τα οποια δε θελουν/φοβουνται να ακουσουν γνωμες. Κι ολα τα αλλα ασχετα εχουν πεσει. οποτε..
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Την τελευταία πρόταση.Παιδιά, τα θέματα ήταν γελοία. Σε δημοτικό νομίζουν ότι απευθύνονται; Πιο εύκολα συνώνυμα και αντώνυμα δεν υπήρχαν. Δομικά στοιχεία παραγράφου, μεταφορικές εκφράσεις, παθητική σύνταξη, αν είναι δυνατόν! Εγώ εκνευρίστηκα κάπως! Σε αυτές τις βλακείες είναι και πιο εύκολο να κάνεις χαζά λάθη κιόλας. Να σας πω, κατακλείδα γράψατε ότι είχε η παράγραφος ή όχι;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.