Laihogr
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SpyRos____
Νεοφερμένος
κ αυτο ειναι το χειροτερο, γιατι αν δεν τα ξερεις,οκ δεν τα ξερεις..
αν τα ξερεις ομως τοτε ειναι που σπαζεσαι με τον εαυτο σου....τεσπα,
ευχομαι καλη συνεχεια σε ολους τους συναγωνιστες.
Καλησπέρα σας.Στα σωστό-λάθος..το γ το οποίο έλεγε για την θεση και την ταχύτητα του κινητου γιατι μου φαίνεται εντελως λάθος η εκφώνηση???(τζαμπα μοριααα)
νομιζω σωστο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κ στο 4ο ενα μειων μου εβγαλε λαθος ακροτατα αλλα βρηκα σωστο το p(a) k p(b)
Fanis_17
Νεοφερμένος
β)Λ
γ)Σ
δ)Λ
ε)Λ
Laihogr
Νεοφερμένος
confusius
Δραστήριο μέλος
Τελοσπάντων,γενικά έγραφα και σκεφτόμουν ότι ήταν αρκετά πιο περίπλοκα απ των πρηγούμενων χρονιών, αρκεί μόνο να δεις το όριο που ζητόυσε στο 2ο θέμα, σε σχέση με το όριο του 2008 (ή του 2009,δεν θυμάμαι) που έβγαινε σε μισή γραμμή. Γενικά σαν θέματα τα βλέπεις και λες δεν είναι δύσκολα, όταν όμως χώνεσαι μέσα στις πράξεις και τρως ώρα για να κάνεις προσθέσεις επί προσθέσεων και πολλαπλασιασμούς επι πολλαπλασιασμών,ε εκεί κάπου κουραζει το πράγμα!
Εντάξει,θα μπορούσαν να μας εξετάσουν και με λίγότερες πράξεις... πάντως γενικά δεν έγραψα καλά, έπρεπε να χα κρατήσε την βιολογία - ήθελα και μαθηματικά τρομάρα μου!
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
k εγωωωωωωωωωωωωωωωωω...εγω εκανα πολλες αριθμητικες βλακειες, ενω τα ηξερα....
κ αυτο ειναι το χειροτερο, γιατι αν δεν τα ξερεις,οκ δεν τα ξερεις..
αν τα ξερεις ομως τοτε ειναι που σπαζεσαι με τον εαυτο σου....τεσπα,
ευχομαι καλη συνεχεια σε ολους τους συναγωνιστες.
κ εγωωωωωω.........
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Εκανα αρκετα αριθμητικα λαθη... Στο 3ο εκανα στο αθροισμα του χi νi...
Τα ειχα λυσει όλα σε 40 λεπτά και πήγα κ' έκανα κ γω την ίδια μαλακία με εσένα. έκανα τα ομώνυμα λάθος βεβιασμένα και μου βγήκε η f'(x)= [(x-P(A))^2 - 1]/... αντι για f'(x) = [1- (χ-P(A))^2]/... με αποτέλεσμα να βγεί ίδιο ακρότατο αλλά ανάποδα το πινακάκι. αντι για αυξουσα--->φθίνουσα με μέγιστο μου βγήκε φθίνουσα--->αυξουσα με ελάχιστο........
και έπιανε 13 μόρια...... πόσο λέτε να μου κόψουν; χοντρή μαλακία πάντως...... και το κοίταζα 2 ώρες και δεν την είδα...
BIANCONERO
Νεοφερμένος
Εκανα αρκετα αριθμητικα λαθη... Στο 3ο εκανα στο αθροισμα του χi νi...
φιλε και γω το ιδιο με τα ακροτατα ,ενα ενα προσημο εχασα !!! και εχω σκασει ! ποσο λες να μας κοψουν;
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακριβως το ιδιο εκανα στο 4ο θεμα.Τα ειχα λυσει όλα σε 40 λεπτά και πήγα κ' έκανα κ γω την ίδια μαλακία με εσένα. έκανα τα ομώνυμα λάθος βεβιασμένα και μου βγήκε η f'(x)= [(x-P(A))^2 - 1]/... αντι για f'(x) = [1- (χ-P(A))^2]/... με αποτέλεσμα να βγεί ίδιο ακρότατο αλλά ανάποδα το πινακάκι. αντι για αυξουσα--->φθίνουσα με μέγιστο μου βγήκε φθίνουσα--->αυξουσα με ελάχιστο........
και έπιανε 13 μόρια...... πόσο λέτε να μου κόψουν; χοντρή μαλακία πάντως...... και το κοίταζα 2 ώρες και δεν την είδα...
Η καθηγητρια μου μου ειπε απο τα 13 να κοψει τα 6 συν και 2 απο το ερωτημα που ζηταει τα p(a) p(b) 8 συνολικα
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος
και επίσης στον σταθμικό μέσο αντι χ παύλα τον έκανα W παύλα..ο υπολοιπος τύπος σωστός..
πόσο να πάνε αυτά;
Socratis
Νεοφερμένος
Parapan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδια πλακα μας κάνετε? Τα ευκολα που το είδατε? Εγω εγραψα ασχημα και ειμαι θεωρητικη .Ειχα δει τα παλιοτερα θεματα πριν γραψω και ηταν 2 φορες πιο ευκολα απο αυτα .Μην λεμε οτι θελουμε.Ενταξει ,οποιος ειναι θετικη ,ναι δεν θα του φανηκαν δυσκολα αλλα με της θεωρητικής ,τι γινεται?
μαζι σου...και εγω κατω απο 30/100 υπολογιζω να εγραψα
SotirisD
Νεοφερμένος
Titos Kap
Νεοφερμένος
Επισης στο τριτο θεμα στην πιθανοτητα αντι να παρω το 1/4 του ν2 πηρα τα 3/4 και μου βγηκε 5/8 η πιθανοτητα...Στο τεταρτο τα εχω ολα σωστα...Ποσο λετε οτι εγραψα περιπου?Θα τα χασω ολα τα μορια απο αυτες τις βλακεις που εκανα?
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
CrazyEngineer
Νεοφερμένος
Υ.Γ. για τα παιδια θετικοτεχνολογικής, διαβάστε ΚΑΛΑ θεωρία...δεν αξίζει να χάσετε μόρια από εκεί
fastpistol
Νεοφερμένος
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Ακριβως το ιδιο εκανα στο 4ο θεμα.
Η καθηγητρια μου μου ειπε απο τα 13 να κοψει τα 6 συν και 2 απο το ερωτημα που ζηταει τα p(a) p(b) 8 συνολικα
γιατι να κοψει απο το ερωτημα που ζηταει τα P(A) και P(B);... βλακείες... να κόψει 8 από το λάθος ναι αλλά απο το αλλο ερώτημα όχι αφού τα αποτελέσματα είναι σωστά. Η εκφώνηση του δεύτερου ερωτήματος ξεκινάει με την λέξη "ακρότατο" και το ακρότατο είναι το ίδιο, απλά κανονικά είναι μέγιστο ενώ το έβγαλα ελάχιστο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.