aLmOsT_nOrMaL
Νεοφερμένος
Υπήρχαν αντιδράσεις απλά και μόνο επειδή δεν ήταν οι γελιότητες που πέσαν πέρσι και πρόπερσι...
Α, έχω και άλλη μία απορία. Στην εύρεση της εφαπτομένης, έγραψα τα εξής:
εφω=λ=f'(x)=-1 <=> εφω=εφ(3π/4) <=> ω = 3π/4
Μερικοί όμως λένε
εφω=-εφ(π/4)<=> εφω=εφ(π-π/4) κ.ο.κ.
Πιστεύτε ότι έπρεπε να το δείξω ΤΟΣΟ αναλυτικα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
οχι οχι...δεν γραφαμε και γεωμετρια δα! Αυτοι θελουν να δουν το 135 ή 3π/4!! το βαλες?! μη φοβασαι τοτε!Ναι σίγουρα, και ο άριστος με τον απλά καλό ξεχώριζε άνετα...
Υπήρχαν αντιδράσεις απλά και μόνο επειδή δεν ήταν οι γελιότητες που πέσαν πέρσι και πρόπερσι...
Α, έχω και άλλη μία απορία. Στην εύρεση της εφαπτομένης, έγραψα τα εξής:
εφω=λ=f'(x)=-1 <=> εφω=εφ(3π/4) <=> ω = 3π/4
Μερικοί όμως λένε
εφω=-εφ(π/4)<=> εφω=εφ(π-π/4) κ.ο.κ.
Πιστεύτε ότι έπρεπε να το δείξω ΤΟΣΟ αναλυτικα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLmOsT_nOrMaL
Νεοφερμένος
Οπότε, μάλλον καλά τα έχω πάει, αν και τα ψειρίζω πολύ...
Καλή μας επιτυχία και μεθαύριο και καλά αποτελέσματα σε όλους!!!
johnnyx1991
Νεοφερμένος
SpyrusTheVirus
Νεοφερμένος
παιδιά μαθηματικά δεν είναι και τόσο πολλές οι αποδείξεις μας, μπορουμε δηλαδη για αυριο να τις διαβάσουμε όλες. Αλλα έχω την αίσθηση οτι θα συνεχίσει η ίδια τακτική, όπως με την έκθεση και τα μαθ. γεν., δηλαδή: τα περισσοτερα στηρίζονται σε κατι του βιβλίου, με το οποίο συνδέονται άμεσα, και προφανώς σε εξετάζουν σε αυτό. Ισως να βάλουν τιποτα για απόδειξη (στις ασκησεις) που να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πολυ κουλό, και να ναι μια χαζομάρα
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά μερικοί βάλανε κιλά και αναρωτιόμουν αν κόβουν από κάτι τέτοιο...
Στους ορισμούς έγραψα κατά λέξη:
Βέβαιο ονομάζεται το ενδεχόμενο που πραγματοποιείται πάντοτε ( Ρ(Ω)=1)
Αδύνατο ονομάζεται το ενδεχόμενο που δεν πραγματοποιείται καμία φορά ( Ρ(κενο)=0)
Δεν λέω ότι δεν έπεσα μέσα, αλλά για 20 δεν είναι...
Ακριβώς μία φορά τα είχα ακούσει, εντάξει, δεν μου ήταν και άγνωστα!! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Απλά με μία ανάγνωση χτες το βράδυ, θα έγραφα τέλεια...
Σχεδον τα ιδια εγραψα στους ορισμους!Και φοβαμαι απο κει μην χασω τπτ,ολα τα αλλα τα χω ολοσωστα...
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
athene
Δραστήριο μέλος
evangelos13
Νεοφερμένος
Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και καλά αποτελέσματα....
puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδη εχουν ειπωθει πολλες ανακριβειες σε αυτο το θεμα επειδη θελετε να πιστευετε οτι τα θεματα ηταν δυσκολα θα δειτε τα ποσοστα επιτυχιας που θα ναι εκτιναγμενα οπως και περσι αν ειναι δυνατον ενας που στοχευει σοβαρη σχολη να μην εχει γραψει κοντα 20 σημερα αυτα απο μενα α οσο για το α1 νομιζω ειναι αστειο να λεμε οτι ειναι κριση ν βρουμε μια μεση τιμη
Σταματα ρε!!!!!Εσυ δεν υπαρχεις!!!Και περυσι μια απο τα ιδια με εσενα!!!!!
_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένος
Parapan
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδιά, μη λέμε βλακίες, σας παρακαλώ δηλαδή. Το δηθεν "δεν ειναι στο βιβλίο", είναι στη σελίδα 93 στις πρώτες 4-5 γραμμές.
τι ήταν δύσκολο? η μονοτονία? ή να βρείς μια παράγωγο και μετα να της βάλεις μια τιμή?
για τις πράξεις, στο πινακάκι εκτος απο τα διάφορα που ζητούσε, εγω εκανα και τα χ*ν και χ^2*ν, μαζι με τα αθροίσματά τους, οπότε απέφηγα το πελάγωμα.
στο Γ βρηκα την πιθανότητα απο ομοια τρίγωνα με το διάγραμμα αθροιστικών συχνοτήτων, υπάρχη περιπτωση να μη το παρουν?
Ολόσωστο είναι!είναι ένας απ'τους 3 τρόπους με τους οποίους βγαίνει η άσκηση
folektoras
Νεοφερμένος
vasoulino
Νεοφερμένος
Parapan
Εκκολαπτόμενο μέλος
SpyrusTheVirus
Νεοφερμένος
το οτι είναι γενικής παιδείας τι σημαίνει? οτι οκ, μπορουμε ολα τα χρονια να γραφουμε τη γενική στα απαυτά μας, και οταν αποφασίσουμε να πάμε οικονομικά ή οτι βαριόμαστε να μάθουμε τη βιολογία, οφείλουν οι αλλοι να μας χαρίσουν το 20αρι? Κανονικά, κανένας δεν έπρεπε να έχει πρόβλημα σε τόσο απλές μαθηματικές εφαρμογές. απο πρώτη δημοτικού μας μαθαίνουν μαθηματικά. οπως και εγώ δεν επιτρέπεται να λέω σα δικαιολογία " ε σιγα, είμαι της τεχνολογικής, δεν ξέρω αρχαία, δεν ξερω να μιλάω, δεν ξερω κειμενα, χαιστε με εγω ξερω μόνο μαθηματικά και φυσική".γι αυτό είναι ΓΕΝΙΚΗΣ παιδείας, τα διδάσκονται όλοιΈγραφε παιδί της θεωρητικής σε αυτά τα θέματα πάνω από 15-16...??? Με τπτ... Και μη ξεχνάτε ότι το μάθημα είναι γενικής παιδείας...
gianniszante
Νεοφερμένος
Οτι εγινε εγινε ομως...μη μασατε οσοι δεν γραψατε καλα γατι σε ενα μηνα θα ακουσουμε στις ειδησεις κατα ποσο εγραψαν χειροτερα στα μαθηματκα γενικης σε σχεση με αλλες χρονιες .
Παμε για αλλαααααααα
fockos
Επιφανές μέλος
Έχεις δίκιο για αυτο'το θέμα (αλλά εντάξει δεν ήταν και τόσο δύσκολο). Να ξέρεις ότι τα μαθήματα κατεύθυνσης είναι σαφώς πιο δύσκολα (αναφέρομαι σε μαθηματικά και φυσική) που πολλές φορές ένας άριστα διαβασμένος μαθητής χάνει σημαντικές μονάδες.
Να ξέρεις ότι και στην βιολογία και στην φυσική είχε παγιδούλες.
Επίσης αν κοιτάξεις τα θέματα της ιστορίας θα καταλάβεις και εκει πως απευθύνεται κυρίως σε παιδιά της θεωρητικης (δεν ήταν καθόλου εύκολα τα θέματα).
athene
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.