fretoe
Δραστήριο μέλος
recognition
implications
beneficial
cancelization
commenter
ενταξει δεν θυμομουν καθολου τα παραγωγα στα δυο τελευταια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
εγω το 14 εβαλα commentor νταξει τα αλλα ειναι οκ
το 11 εγω το εβαλα commitment!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
savvas94
Νεοφερμένος
Στο Α2 το 9 το εχει A αλλα νομιζω οτι ειναι καθαρα το B. Επιασα ολο το Β1 εκτος απο το 12 που εγραψα benefitial αντι για beneficial ( ποσο λετε να κοψει; ). Στο Β2 ειναι που εχω καποιες αποριες και βασικα για αυτο γραφω.
Στο 16 δινει απαντηση if set και εγω εχω βαλει being set (το διαβασα και απο αλλον εδω, μου φαινεται σωστο, τι λετε
Επισης, στο 18 εβαλα even though και απο οτι θυμαμαι ειναι το ιδιο με το although που εχει εδω.
Στο 19 δεν ειχα ιδεα καιε βαλα interested in τελειως στην τυχη!!
Το Β3 αν και δεν ημουν καθολου σιγουρος το επιασα ολο!!!
Η εκθεση ηταν απο τις καλυτερες που εχω γραψει, σιγουρα pass αν ηταν για πτυχιο αγγλικων, αλλα δεν ξερω πως βαθμολογουν αυτοι στις πανελληνιες...
stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος
savvas94
Νεοφερμένος
Στο Β3 συμφωνα με τις λυσεις που βρηκα ειναι b e a d c.
Thetikos
Δραστήριο μέλος
stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το είδα μετά στις λύσεις, αλλά καθηγήτρια μου είπε για το commentor...Σωστο ειναι το commentator.
savvas94
Νεοφερμένος
Το είδα μετά στις λύσεις, αλλά καθηγήτρια μου είπε για το commentor...
Τι να σου πω εγω το commentator το εχω συναντησει και αλλου, σε αθλητικους αγωνες και απο εκει το ηξερα...
stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γω εκεί βασίστηκα και έβαλα CΚατι ακομα που προσεξα τωρα: στο Α2 στο 8 το C δεν ειναι; Στο κειμενο γραφει "...while providing immediate solutions to water pollution in affected areas."
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
στο β1 πρέπει να πάνε:
10. recognition
11. δεν μπορώ να το βρω
12. beneficial
13. cancellation
14. commentator
Είσαι σίγουρη για το double l;;;
Eγώ το έγραψα με 1 l.
fretoe
Δραστήριο μέλος
στο λεξικο μου, το χει με 2...Είσαι σίγουρη για το double l;;;
Eγώ το έγραψα με 1 l.
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
τελεια! ! γυρω στο 6 με υπολογίζω, οπότε buy buy ναυτιλιακά.!!!
Δεν γίνεται αυτό που λες!!! Δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να γράψει κάποιος κάτω από 10 στα αγγλικά! Είπαμε!
Μην κάνεις τη βλακεία και δεν δηλώσεις κανονικά τις σχολές όπως τις θέλεις... άτομα στην τάξη μου έφυγαν πρώτα-πρώτα τρέχοντας γιατί "αποκλείεται να περάσουν τουριστικά"... κι αν μετά χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο;
fretoe
Δραστήριο μέλος
τελεια! ! γυρω στο 6 με υπολογίζω, οπότε buy buy ναυτιλιακά.!!!
Και γω δεν τα πηγα καθολου καλα, ελπιζω στην εκθεση και στο Α1 να μην χασω πολλες μοναδες γιατι μαλλον τα αποχαιρετω και γω...
Τουλαχιστον μακαρι να πιασω ασοεε, θα δουμε...
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Δεν γίνεται αυτό που λες!!! Δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να γράψει κάποιος κάτω από 10 στα αγγλικά! Είπαμε!
Mην το λες...
Κι εγώ γύρω στη βάση έχω γράψει έτσι όπως τα έχω κάνει με τις ασκήσεις!
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Mην το λες...
Κι εγώ γύρω στη βάση έχω γράψει έτσι όπως τα έχω κάνει με τις ασκήσεις!
Αποκλείεται.... δεν ξέρεις καν τι έχεις κάνει στην έκθεση. Δεν το πιστεύω.
Αλλά τι σε νοιάζει, αφού είσαι με το ένα πόδι στο φιλολογικό!!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Αποκλείεται.... δεν ξέρεις καν τι έχεις κάνει στην έκθεση. Δεν το πιστεύω.
Αλλά τι σε νοιάζει, αφού είσαι με το ένα πόδι στο φιλολογικό!!
Μα μόνο την έκθεση έχω γράψει "καλά".
Ναι, δίκαιο έχεις, δεν με νοιάζει και τόσο, απλώς θέλω να έχω την δυνατότητα να δηλώσω και αγγλική φιλολογία, έστω και χαμηλά στη σειρά προτίμησης.
Boubouki_14
Νεοφερμένος
https://docs.google.com/file/d/0Bw3z_tNMEH5BVk9nOEZMWENXNU0/edit?pli=1
Mr.Brainiac
Νεοφερμένος
A2.C,C,A,B,C,B
B3.b,e,d,c,a για τον απλουστατο λογο οτι το αστειο μερος το αφηνεις για το τελος
Αυτες οι απαντησεις ειναι λαθος....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.