miv
Επιφανές μέλος
Και σαφώς ήταν πολύ δυσκολότερο απ'το περσινό, ίδιο επίπεδο κειμένου, αλλά το περσινό θέμα της Έκθεσης ήταν πολύ πιο ξεκάθαρο από αυτό. Δεν ξέρω πάντως αν ευσταθούν τα περί ελευθέρου θέματος, εγώ το είδα πολύ συγκεκριμένο, απλά είχε την παγίδα ότι μπορούσες να πας σε άσχετα μονοπάτια, δεν σημαίνει ότι ήταν ελεύθερο.
-----------------------------------------
Τα θέματα μέχρι την Έκθεση χαρακτηρίζονται από μένα ως εύκολα. Ούτε η περίληψη ήταν κάτι το ιδιαιτέρως δύσκολο κατανοητό το κείμενο ασκήσεις εύκολες.Η έκθεση ήταν ότι να ναι γιατί είχε δυο ασυνάρτητα εκ πρώτης όψεος ζητούμενα αλλά με λίγο σκέψη νομίζω ένα 30 /40 μπορούσεςνα το καταφέρεις. johngreekmad όταν έρθει η ώρα να γράψεις πανελλάδικές και το πιο εύκολο να ναι με το άγχος που έχεις όταν παίρνεις τα θέματα τρελαίνεσαι. Με το που είδα την έκθεση και μέχρι να κάνω το διάγραμμα μπας και κατεβάσω καμιά ιδέα να δώσω ενότητα στο κείμενο μου ήμουν άσπρος σαν το πανί. Κράτα μικρό καλάθι ποτέ δεν ξέρεις
40 είναι ούτως ή άλλως το Άριστα.
Ξεπέρασα πολύ ελαφρώς το όριο λέξεων στην Έκθεση (περίπου 600-700), αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό, ούτε αν είναι περισσότερες, ούτε αν είναι λιγότερες, αν η Έκθεση είναι καλή στις άλλες παραμέτρους. Η έκταση είναι κριτήριο βαθμολόγησης αποκλειστικά και μόνο στην Περίληψη. Δεν θα επηρεάσει, επίσης, αν δεν σεβαστείτε το πλαίσιο (τίτλος κλπ), αρκεί να έχετε σεβαστεί τα άλλα απαιτούμενα του άρθρου (ΚΑΜΙΑ διαχρονική αναφορά, όλα επίκαιρα και μάλιστα με έμφαση). Το πολύ, ας πούμε 2-3 μόρια να κόψουν σε τέτοια περίπτωση. Όχι ότι είναι λίγα αλλά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το δυσκολότερο τουλάχιστον απ΄το 2005. Δεν ήταν ξεκάθαρο, η αφόρμηση του θέματος απ'την καταστροφή των βιβλίων παγίδεψε πολλούς να μιλήσουν για τη βία με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η σύνδεση με το δεύτερο ζητούμενο. Δεν ήταν εύκολο θέμα, ας μη λέμε ό,τι θέλουμε. Όσον αφορά την περίληψη και το κείμενο, δε μου δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν ήταν εύκολα, επίσης.
Και σαφώς ήταν πολύ δυσκολότερο απ'το περσινό, ίδιο επίπεδο κειμένου, αλλά το περσινό θέμα της Έκθεσης ήταν πολύ πιο ξεκάθαρο από αυτό. Δεν ξέρω πάντως αν ευσταθούν τα περί ελευθέρου θέματος, εγώ το είδα πολύ συγκεκριμένο, απλά είχε την παγίδα ότι μπορούσες να πας σε άσχετα μονοπάτια, δεν σημαίνει ότι ήταν ελεύθερο.
+100
Αλλα έλεος,το κρατάω μανιάτικο αυτό με τον Βολταίρο.:timoria::timoria::timoria::timoria::timoria::timoria::mpam::mpam::mpam::mpam:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LI@
Νεοφερμένος
παιδιά στο περιφρουρώ έγραψα ελέγχω.. σωστό είναι? βλακεία μου......
Και βέβαια είναι σωστο! Οχι επειδη το εγραψα και εγω,αλλα γιατι το είπε κ ο καθηγητης μου!
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Σαν ασκήσεις, πάντως, ξεφτίλα, αυτό μπορώ να το πω κι εγώ. Δεν ήταν ιδιαίτερες. Σχετικά με την παθητική κι ενεργητική, είχα ακούσει για κάποιο σεμινάριο που έγινε στους διορθωτές και αναφέρθησαν κάτι τέτοια, αλλά ομολογουμένως η διαθέσιμη θεωρία του μαθήματος θα μπορούσε να δώσει ασφαλώς δυσκολότερες ασκήσεις και μάλιστα πολύ δυσκολότερες.
anna-maria
Νεοφερμένος
Zangetsu18
Νεοφερμένος
8α τα χαρακτηριζα μετρια προσ λιγο δυσκολα...
α τιτλο εβαλα αλλα οχι και τοσο καλο...
νομιζω εβαλα "Καταστροφη των Βιβλιων"
τι λετε?
Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή συνέχεια σε όλους μας μιας και από δώ και πέρα ξεκινάν τα δύσκολα..:no1:
Υ.Γ Αυτό το ετερόφωτος έκανα χοντρή μ*λ*κι* και το γραψα ομόφωτος..Δεν πήγε το μυαλό μου καθόλου στο αυτόφωτος ρε γμτ...χιχιχι!!:no1:
miv
Επιφανές μέλος
-----------------------------------------
Μα, δεν ήταν η καταστροφή των βιβλίων το θέμα, αυτό ήταν απλά η αφορμή του θέματος. Κι αυτό ακριβώς εννοώ με όσα λέω παραπάνω, ο στόχος δεν ήταν να επικεντρωθείς εκεί.
KATARINA
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
eLina17
Νεοφερμένος
!!!..evaki..!!!
Νεοφερμένος
Καλό?
rinaki
Νεοφερμένος
'ΕΚΔΙΚΙΣΗ' ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
Παναγιώτης_Σ
Νεοφερμένος
Εύκολα ήταν σχετικά...εγώ τη μόνη βλακεία που έκανα είναι ότι ξέχασα να βάλω τίτλο(ζήταγε άρθρο) πόσο θα μου κόψουν από αυτό?
Γεια σας παιδιάαααα! Έδωσα και γω σήμερα Έκθεση, μετά από 7 χρόνια! Πλάκα είχε. Γενικά από τον τίτλιο δε σου κόβει πολλά. Εγώ να φανταστείς μέχρι πριν μου αρπάξουν το γραπτο από το χέρι δεν είχα βρει τίτλο και έγραψα το θεϊκό "Μαθητικά Βιβλία: Πυρ και μανία!". Καταπληκτικό;
Xenofon
Νεοφερμένος
Καλά τι λέει εδώ πέρα; Αυτό που αναλύει στο 2ο ζητούμενο είναι η υπολογιστές στην εκπαίδευση και την ενημέρωση. Προτείνω να σταματήσετε να δίνετε προτεινόμενες λύσεις γιατί ο καθένας βγάζει στο διαδίκτυο ότι του κατέβει και αγχώνετε χωρίς λόγο τους μαθητές. Θα δοθούν σωστές απαντήσεις από το υπουργείο.
Alreena
Νεοφερμένος
ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ:
'ΕΚΔΙΚΙΣΗ' ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
Αν το γραψες ετσι...
Maraki!
Νεοφερμένος
SuperSayian
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.